הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית עזרה עם SS + טקסס מת'וד ללחיצות

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
אז שבוע הבא החלטתי להעביר את שאר המסה שנשארה לי (עוד 4 חודש בערך) בתוכנית כח בשביל
להעלות כמה שיותר במשקלי העבודה.

מכיוון שבלחיצות יש לי התקדמות לא רעה, המליצו לי לעשות ריסט קטן ולהוסיף אותם ל SS על תקן טקסס מת'וד.

אז הנה התוכנית - אשמח לחוות דעת אם זה בסדר ואילו תרגילי עזר אני יכול להכניס? לשלול לגמרי עבודה על בייספס אם אני עושה צ'ין אפס?
או שאפשר תרגיל אחד באימון האחרון של השבוע? מקבילים קליל יכול לעזור לחזה או שרק יפריע?

ואני די בטוח שלא ככה משלבים טקסס עם SS, פשוט נראה לי הגיוני.. אשמח לדעת אם יש דרך יותר טובה, או שזה בסדר שבנצ' ופרס יהיו תמיד ביחד? 🆘

SS -
A
Squat - 3x5
Deadlift - 1x5
Dips - 4x12

B
Squat - 3x5
Chinups - 3x5
Biceps Curl - 4x12

טקסס מת'וד-
A
Bench - 5x5
Press - 5x5

B
Bench- 3x3
Press - 3x3

C
Bench- 1x1-3
Press- 1x1-3

גם אם תעשה סקוואט, דדליפט, בנץ', אוברהאד פרס ובנט אובר רואו כל אימון 3 פעמים - נפח, התאוששות, עצימות זה עדיין ייחש טקסס. השאלה היא האם זה אופטימלי? תלוי למי.

• פותח/ת השרשור
בשלב מסויים אעשה רוטציה אבל לבינתיים הוריאציה תיהיה ב A - 5x5, ב B פרס בעצימות נמוכה יותר ונפח גבוה יותר - 6-8 (מתחלף שבועית) וב-C עצימות בבנצ' 1x5

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית