הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון ושתיית אלכוהול

• פותח/ת השרשור kosta
  • פורסם בתאריך

kosta

מושעה
3,955
2,114
נק' מוניטין:
3,874
3,955
2,114
אקטיב "ACT" ,חיפה
שלום לכולם.
היום אני יוצא עם חברים למועדון ו כמובן אני הולך לשתות. ולא אני לא יכול לעשן גראס כי אני בצבא.
אז השאלה שלי היא עשיתי את האימון משעה 5-6 בצהריים ואני אשתה בסביבות 10-11.
אני יודע שזה לא בסדר אבל עד כמה זה יפגע לי בגדילה/התאוששות?

תזכור שאתה חיי רק פעם אחת אז צריך להנות מהחיים. אם זה עניין של פעם ב זה לא יפגע בך

אין קשר ישיר לאימון אם אתה לא מתכנן להתאמן מחר או בשבת. תהיה התאוששות.
אני מסכים שצריך לשחרר לעצמך את הרצועה מדי פעם, אבל לאו דווקא להגיד "אני הולך להשמיד את הכבד", כמו שכשאתה מרשה לעצמך צ'יט, לא תדפוק צ'יט של 10,000 קלוריות.
שתה בכיף שלך, אין שום סיבה להשתכר כמו מפגר. רק מוביל לנזק לבריאות, אלימות ועוד סיכונים. על אחת כמה וכמה אם אתה יוצא למועדון ולא יושב בבית של חברים טובים. מספיק שתהיה שיכור מספיק להתחיל עם מישהי בלי לשים לב שחבר שלה הלך להשתין וזה ייגמר בדקירה. לנוער היום אין שכל.

• פותח/ת השרשור
אין קשר ישיר לאימון אם אתה לא מתכנן להתאמן מחר או בשבת. תהיה התאוששות.
אני מסכים שצריך לשחרר לעצמך את הרצועה מדי פעם, אבל לאו דווקא להגיד "אני הולך להשמיד את הכבד", כמו שכשאתה מרשה לעצמך צ'יט, לא תדפוק צ'יט של 10,000 קלוריות.
שתה בכיף שלך, אין שום סיבה להשתכר כמו מפגר. רק מוביל לנזק לבריאות, אלימות ועוד סיכונים. על אחת כמה וכמה אם אתה יוצא למועדון ולא יושב בבית של חברים טובים. מספיק שתהיה שיכור מספיק להתחיל עם מישהי בלי לשים לב שחבר שלה הלך להשתין וזה ייגמר בדקירה. לנוער היום אין שכל.
סתם הגזמתי.
ובחיים לא הגעתי למצב המתואר וגם אין תוכניות להגיע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית