הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזונה למסה

ולדי בוגה

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
שלום לכולם אני רוצה שתעזרו לי לבנות תפריט תזונה למסה.
אני בן 19 שוקל 67 וגובה מטר 81 .
אחוז שומן 7.
אני מתאמן בתוכנית AB ארבע פעמים בשבוע.
רוב השבוע אני נימצא בבסיס אני עושה חמשושים.
ואני שותה פעמיין ביום גיינר זאת אומרת בבוקר ואחרי אימון ואם אנלא.מתאמן אני שותה בוקר ולילה.

קודם כל אתה לא על 7 אחוז שומן. אני לא מכיר אותך אבל 7 אחוז שומן זה משהו שכמעט לא אפשרי להגיע אליו אלה אם אתה אנורקס או בודיבילדר על חומרים.
לפני שתקבל פה עזרה בבניית תפריט אתה צריך קצת להשקיע מאמץ וללמוד ממאמרים ולבנות משהו לעצמך. אחרי זה אתה יכול לבקש עצות לשיפור. אף אחד פה לא מספיק משועמם כדי לעזור לך לבנות תפריט מאפס בחינם.

• פותח/ת השרשור
קודם כל אתה לא על 7 אחוז שומן. אני לא מכיר אותך אבל 7 אחוז שומן זה משהו שכמעט לא אפשרי להגיע אליו אלה אם אתה אנורקס או בודיבילדר על חומרים.
לפני שתקבל פה עזרה בבניית תפריט אתה צריך קצת להשקיע מאמץ וללמוד ממאמרים ולבנות משהו לעצמך. אחרי זה אתה יכול לבקש עצות לשיפור. אף אחד פה לא מספיק משועמם כדי לעזור לך לבנות תפריט מאפס בחינם.
תשמע מדדתי את אחוז השומן שלי במכונה והוא עומד על 7 יכול ליהיות שהמכונה טועה

תשמע מדדתי את אחוז השומן שלי במכונה והוא עומד על 7 יכול ליהיות שהמכונה טועה
רוב הסיכויים שהמכונה טועה. אם אתה רוצה לדעת את אחוז השומן שלך תעלה תמונה לפה. יש פה חברה עם נסיון שיכולים לפי תמונת צד ותמונת פרונט להגיד מה בערך אחוז השומן שלך

המכשיר הזה מטעה הוא מזגזג ב2.. הוא יכול להיות גם 9. אבל בכללי יש לי חבר במכון שהוא בן 8 ל7 ולא הוא לא באדי בילדר הוא רזה עם אחוז שומן ממש נמוך

הוא מזגזג ב2
מאיפה הטענה הזאת?
קשקוש.
המכונה היחידה שיכולה למדוד אחוז שומן נמצאת בוינגייט אם אני לא טועה, מבוססת על מים או משהו כזה.
המכונות האלה שמודדים איתם אחוזי שומן בחדרי כושר לא שווים כלום.

יש לי חבר במכון שהוא בן 8 ל7 ולא הוא לא באדי בילדר הוא רזה עם אחוז שומן ממש נמוך

אוקיי, הגיוני אם הוא אנורקס.

המכונות בחדר הכושר אף פעם לא נותנות בול ובגלל זה הוא חשב שהוא 7 אחוז שומן אבל אולי הוא 9 10..

לא מצליח להבין מאיפה הקביעה החד משמעית הזאת שהמכשיר סוטה ב 2-3 אחוזים ?

מכיוון שהמכשיר הזה לא מדוייק ולא קבעתי חד משמעית אבל לפי מה שראיתי שאנשים נמדדים זה בערך הסטייה
בווינגט במדידת מים זה כימעט 100 אחוז מדוייק

מכיוון שהמכשיר הזה לא מדוייק ולא קבעתי חד משמעית אבל לפי מה שראיתי שאנשים נמדדים זה בערך הסטייה
המכשיר הזה יכול לסטות בהרבה יותר מזה,
תלוי בכל כך הרבה משתנים גם + תקינות של המכשיר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית