הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חימום לפני האימון

GoldEagle

מושעה
1,307
349
נק' מוניטין:
706
1,307
349
אז ככה, בדרך כלל אני רגיל לבוא בתחילת האימון לעשות כמה דקות בהליכון ריצה מהירה, להתחיל להגביר את עוצמת זרימת הדם בגוף ואז בכל תרגיל אני עושה לו את החימום שלו ( בעיקר במורכבים ).
עכשיו אני רוצה לשנות את החימום שלי ככה שאנ לא אצטרך להסתמך על ההליכון ושאני יוכל פשוט לבוא לעשות כמה תרגילים שישלבו חימום כל המפרקים ולכל הגוף וגם ימריצו לי את קצב זרימת הדם.
תדהה לעוזרים.

עשית צבא? אני נוהג בתחילת כל אימון לעשות את המתיחות שהייתה מעבירה המדאגית בטירונות (לא את כולן כמובן)
אם לא עשית צבא יהיה קצת קשה יותר להסביר...

אירובי קל 5 דק + מתיחות דינאמיות + חימום טוב והדרגתי לכל תרגיל מורכב.
אם אתה עובד בעצימות גבוהה אז יש מחשבון של ריפטו שמחשב לך איך ייראו הסטים של החימום.

אז ככה, בדרך כלל אני רגיל לבוא בתחילת האימון לעשות כמה דקות בהליכון ריצה מהירה, להתחיל להגביר את עוצמת זרימת הדם בגוף ואז בכל תרגיל אני עושה לו את החימום שלו ( בעיקר במורכבים ).
עכשיו אני רוצה לשנות את החימום שלי ככה שאנ לא אצטרך להסתמך על ההליכון ושאני יוכל פשוט לבוא לעשות כמה תרגילים שישלבו חימום כל המפרקים ולכל הגוף וגם ימריצו לי את קצב זרימת הדם.
תדהה לעוזרים.
אין צורך לעשות חימום כללי כמו שמלמדים, עושים חימום ספציפי של 4-5 סטים בצורת פרדמידה עולה

אני מסכים עם שחר, מתיחות זה בזבוז זמן. יש שיטה שנקראת דלורם אתה מבצע שתי סטים לפני תחילת תרגיל,
סט ראשון 50% מהמשקל שאתה מרים
סט שני 75% מהמשקל שאתה מרים
ואז סט שלישי מתחיל את האימון.
בסקוואט ודדליפט צריך אפילו יותר סטים לפי דעתי.

אני מסכים עם שחר, מתיחות זה בזבוז זמן. יש שיטה שנקראת דלורם אתה מבצע שתי סטים לפני תחילת תרגיל,

אם עובדים בעצימות גבוהה אז יש לריפטו אחלה מחשבון בנושא.. ממש מבסוט עליו.

בלי מתיחות אני בכלל לא מסוגל להכנס לסט של הסקוואט, שלא לדבר על לרדת מעבר ל-30 מעלות.

אני עושה בנוסף למתיחות הדינאמיות גם סקוואט ללא מוט כדי להתחמם.
עוזר לקבל גמישות לשרירים הקרים 😃

לא, ביזבוז זמן
מה רע בחימום הכתפיים/השכמות לפני סקוואט?

@Beast and cheat הגיב אודות כאבים בשכמות בעקבות הנחת המוט בסקוואט בצירוף סרטון המראה חימום עם מקל או מוט ריק לסיבוב המפרקים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עשית צבא? אני נוהג בתחילת כל אימון לעשות את המתיחות שהייתה מעבירה המדאגית בטירונות (לא את כולן כמובן)
אם לא עשית צבא יהיה קצת קשה יותר להסביר...
כיתה י״א, כמעט כמו צבא.
אירובי קל 5 דק + מתיחות דינאמיות + חימום טוב והדרגתי לכל תרגיל מורכב.
אם אתה עובד בעצימות גבוהה אז יש מחשבון של ריפטו שמחשב לך איך ייראו הסטים של החימום.
זה מה שאני עושה בינתיים ( למרות שלא היה מזיק אם היית מביא לי רוטינה של מתיחות דינאמיות כי אני פשוט מאלתר ), אבל אני רוצה לוותר על האירובי בהתחלה.
אין צורך לעשות חימום כללי כמו שמלמדים, עושים חימום ספציפי של 4-5 סטים בצורת פרדמידה עולה
אני עושה חימום הדרגתי, אבל כשאני מגיע למכון אין סיכוי שאני יכול סתם ככה פתאום לבוא ולעשות סקוואט או דדליפט., אני מרגיש פשוט קר וקפוא ושאני לא יכול להגיע לטווח של רבע סקוואט.
אני עושה חימום הדרגתי אבל זה לא מספיק.

אני מעדיף רוטינה של מתיחות דינאמיות שתמריץ לי את קצב זרימת הדם לקראת האימון ואז פשוט אני יעשה חימום הדרגתי לכל תרגיל.

בלי מתיחות בכלל?? אני רוצה לראות מישהו שיגש אפילו ל-50 קילו סקוואט, לא יותר מזה, ישר מהמלתחה.

גם אחרי מרתון, אני לא מצליח אפילו להחזיק את המוט ב-LB ולרדת מעבר ל-30 מעלות, בלי מתיחות מאסיביות.

מישהו מוכן פעם אחת להסביר לי מה זה LB ומה זה HB לכל הרוחות??
בלי מתיחות מאסיביות

מתיחות רגילות לדעתי מחלישות את השריר לפני עבודה מסיבית, אני אוהב לעשות אותן בצורה דינאמית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית