הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חימום לפני האימון

GoldEagle

מושעה
1,307
349
נק' מוניטין:
706
1,307
349
אז ככה, בדרך כלל אני רגיל לבוא בתחילת האימון לעשות כמה דקות בהליכון ריצה מהירה, להתחיל להגביר את עוצמת זרימת הדם בגוף ואז בכל תרגיל אני עושה לו את החימום שלו ( בעיקר במורכבים ).
עכשיו אני רוצה לשנות את החימום שלי ככה שאנ לא אצטרך להסתמך על ההליכון ושאני יוכל פשוט לבוא לעשות כמה תרגילים שישלבו חימום כל המפרקים ולכל הגוף וגם ימריצו לי את קצב זרימת הדם.
תדהה לעוזרים.

מישהו מוכן פעם אחת להסביר לי מה זה LB ומה זה HB לכל הרוחות??

מתיחות רגילות לדעתי מחלישות את השריר לפני עבודה מסיבית, אני אוהב לעשות אותן בצורה דינאמית.
אה?? 😲 אז איך אתה עושה סקוואט, זורק על הגב ויאללה, מה שיהיה יהיה?

אה?? 😲 אז איך אתה עושה סקוואט, זורק על הגב ויאללה, מה שיהיה יהיה?

לא יא גנוב

אחרי האירובי אני עושה מתיחות דינאמיות (בפעם העשירית שאני אומר חח)
לכל הגוף.
חלק מהמתיחות זה לעשות סקוואט "על יבש" ללא מוט, מס' פעמים.

יש לך הצעה טובה יותר?

• פותח/ת השרשור
בלי מתיחות בכלל?? אני רוצה לראות מישהו שיגש אפילו ל-50 קילו סקוואט, לא יותר מזה, ישר מהמלתחה.
זאת הבעיה שלי, אני לא רוצה לעשות אירובי בהתחלה אבל אני לא מסוגל לגשת ישר לתרגיל.
אירובי 5 דק בד"כ פותר את בעיית הקור והשרירים הקפואים 😃
שוב, לא רוצה לעשות את האירובי, למרות היתרונות.
מישהו מוכן פעם אחת להסביר לי מה זה LB ומה זה HB לכל הרוחות??

מתיחות רגילות לדעתי מחלישות את השריר לפני עבודה מסיבית, אני אוהב לעשות אותן בצורה דינאמית.
לואו בר זה כשאתה מניח את המוט על הכתף והגב עליון, והיי באר זה כשאתה מניח את המוט ליד הטרפזים ( המוט מועך את הטרפזים ).
ובנוגע למתיחות, אני לא עושה מתיחות רגילות, אני עושה מתיחות דינאמיות ובין סט לסט אני עושה מתיחות סטטיות לכמה שניות בודדות ומתיחות דינאמיות.

• פותח/ת השרשור
זאת הבעיה שלי, אני לא רוצה לעשות אירובי בהתחלה אבל אני לא מסוגל לגשת ישר לתרגיל.

שוב, לא רוצה לעשות את האירובי, למרות היתרונות.

לואו בר זה כשאתה מניח את המוט על הכתף והגב עליון, והיי באר זה כשאתה מניח את המוט ליד הטרפזים ( המוט מועך את הטרפזים ).
ובנוגע למתיחות, אני לא עושה מתיחות רגילות, אני עושה מתיחות דינאמיות ובין סט לסט אני עושה מתיחות סטטיות לכמה שניות בודדות ומתיחות דינאמיות.
אפילו לא אופניים למשל?
גם אני לא אוהב לרוץ
אין קשר לריצה, אני לא רוצה אירובי בכלל.
דווקא מהשלושה ( ריצה, אופניים ואליפטיקל ) אני הכי אוהב את הריצה.

ביום טוב אני יכול להכנס ישר ל 140.
אם זה נכון, אז אתה תופעת טבע.

אני אישית, אחרי דלקת שעזבה אותי בכתף שמאל, לא מסוגל (מילולית) לתפוס את המוט ב-LB בלי חימום חזק לכתפיים.

אני אישית, אחרי דלקת שעזבה אותי בכתף שמאל, לא מסוגל (מילולית) לתפוס את המוט ב-LB בלי חימום חזק לכתפיים.
גם אותי הכאב המלווה בכתף ועדיין לא עוזב, אובחנתי עם snapping scapula בשכם/כתף שמאל לפני כשנה וחצי פלוס עברתי תאונת דרכים שתרמה לכאבי תופת במקום.
מה עשית בשביל שהדלקת/כאבים יעברו?

כדורים מכמה סוגים, שלא עזרו, ופיזיותרפיה, שכן עזרה.

בתכלס? כמה תרגילים עשו עבודה טובה מאד בחיזוק הכתף: הנפות קדימה, הרחקות לצדדים, לחיצה צרפתית בעמידה עם דמבל, וחיזוק מסובבי כתף בקרוס כבל (התרגיל של הנפה הצידה, כמו בחבטת טניס). התחלתי עם משקלים נמוכים מאד, כל תנועה כאבה לי, אבל הכאב הלך ועבר ככל שהמשקלים עלו והכתף התחזקה. גם חימומים רציניים לפני כל אימון עזרו לשיפור טווח התנועה (יד לאחור, מנסה להגיע כמה שיותר למעלה במעלה הגב).

אני מאמין. אחרי שהמטורף הזה @coldfire אמר 140 - ועליו אני יאמין גם אם יגיד 340 😃 - אני מאמין להכל. אבל אני חייב לומר שזה עדיין בלתי נתפס אצלי. מילא הכניסה לסטאפ, שאצלי מוגבלת בגלל דלקת לשעבר. אבל ירידה לסקוואט מלא! איך אפשר עם רגליים קרות ומכווצות?

אני מאמין. אחרי שהמטורף הזה @coldfire אמר 140 - ועליו אני יאמין גם אם יגיד 340 😃 - אני מאמין להכל. אבל אני חייב לומר שזה עדיין בלתי נתפס אצלי. מילא הכניסה לסטאפ, שאצלי מוגבלת בגלל דלקת לשעבר. אבל ירידה לסקוואט מלא! איך אפשר עם רגליים קרות ומכווצות?
תנסה, אתה תראה שזה הרבה יותר קל ממה שאתה חושב

בגלל זה שמים מספיק משקל, זה מוריד אותך למטה בלי קשר למה שאתה רוצה. כואב קצת, ואז עובר 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית