אה חח חשבתי שאת לועגת לגבר שמטרותיו שונות משלךנטול הומור לחלוטין?! 😳
כדי להבין את הקשר צריך להכיר את השרשורים הקודמים בנושא. עד עכשיו דיברנו רק על נשים שמפחדות "להתנפח" ומאוד שמחתי להכיר גבר עם 'אינטליגנציה נשית מפותחת' 😆
טעות שלי מצטער חחח
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אה חח חשבתי שאת לועגת לגבר שמטרותיו שונות משלךנטול הומור לחלוטין?! 😳
כדי להבין את הקשר צריך להכיר את השרשורים הקודמים בנושא. עד עכשיו דיברנו רק על נשים שמפחדות "להתנפח" ומאוד שמחתי להכיר גבר עם 'אינטליגנציה נשית מפותחת' 😆
אין קשר בין השניים ואם זאת מטרתו חבל שאת לועגת לו כך
אל תשכחי לעולם איפה את היית בתחילת הדרך
חוץ מזה שגם מ15 חזרות אפשר לגדול ולהתחזק
ממש לא!
הוא בחור חמוד ונחמד וסטרייט לחלוטין.
ואם גם בתחילת הדרך לא אמרתי דברים מטומטמים, זה בסדר שאני לועג לו?
לא זה לא בסדר ללעוג על חוסר ידע, הוא אמר דבר שדי נפוץ בחברה הישראלית חחח
מאיפה לך? יש רק דרך אחת לדעת אם אתה הומו...
😕 אני תוהה לגבי מיניותו והעדפותיו המיניות של הגבר הזה
וואו... מה הקשר בין סקוואט לסטרייטיות?...ממש לא!
הוא בחור חמוד ונחמד וסטרייט לחלוטין.
וואו... מה הקשר בין סקוואט לסטרייטיות?...
אני מבין את הסנטימנט, אבל כמה נשים בגיל 50-60 מצליחות לבצע עליית מתח אחת(1)? הרבה פחות מפרומיל אחד, כך שהמדריך לא טעה.הדבר הנורא מכל הוא שלא היתה לה שום דרך (או סיבה) לערער על ה'אמת' הזו.
היא בגיל 50-60?חברה שלי עושה 3 חזרות מלאות במתח
אני מבין את הסנטימנט, אבל כמה נשים בגיל 50-60 מצליחות לבצע עליית מתח אחת(1)? הרבה פחות מפרומיל אחד, כך שהמדריך לא טעה.
היא בגיל 50-60?
אני לא מתכוון לנסות להגן על המדריך הטיפוסי בחד"כ, רק להאיר נקודה אחת שלא זוכה להתייחסות באשכול הזה: השאיפה להקטין ככל האפשר את אחוזי הנשירה של המתאמנים היא שאיפה ברוכה, גם אם היא חופפת את האינטרסים הכלכליים של המכון/מדריך. הצבת יעדים יכולה להיות כלי יעיל להשגת המטרה, בהיותה מוטיבטור מעולה וגם כלי מדידה, אבל הצבת יעדים לא ריאליים משיגה את התוצאה ההפוכה, כי אין לך דבר מתסכל יותר מאי עמידה בהם (כאן אתם פשוט צריכים לקבל את דעתי, כי בזה אני המומחה מספר אחד בגלקסיה). וזאת בלי התייחסות לשאלת ההגינות המקצועית של אותו מדריך, שכן אם הוא באמת חושב שאין לאותה גברת סיכוי, הדבר ההוגן לעשותו הוא להגיד את לה את זה ביושר. כמה פעמים אנחנו מתעצבנים על אנשי מקצוע שלא סיפרו לנו את האמת?
מרטין, כמו כותבות רבות אחרות בפורום את מסתמכת על הנסיון האישי שלך, אבל חושבני שאת לא לוקחת בחשבון את העובדה העצובה שמבחינת הרצינות, הנכונות להשקעה והמוטיבציה בתחום את נמצאת שלוש סטיות תקן מהממוצע הנשי...
_________
(1) שאלת המשך: כמה גברים בגיל הזה מבצעים עליית מתח אחת?
משופר וטעים יותר מאי פעם, ללא תוספת מחיר!הוא חזר
זה במקרה חבר של miki6846?😱 הוא חזר
אם יש אחת שעושה זאת זה כבר לא מדע בדיוני.כך שהמדריך לא טעה.
אז הסכמנו שהצבת יעדים לא ריאלים היא לא פחות מזיקה מאי הצבת יעדים כלל.הצבת יעדים יכולה להיות כלי יעיל להשגת המטרה, בהיותה מוטיבטור מעולה וגם כלי מדידה, אבל הצבת יעדים לא ריאליים משיגה את התוצאה ההפוכה
אני מבין את הסנטימנט, אבל כמה נשים בגיל 50-60 מצליחות לבצע עליית מתח אחת(1)? הרבה פחות מפרומיל אחד, כך שהמדריך לא טעה.
היא בגיל 50-60?
כן, אני יוצא עם אישה בת 60(כתבתי ״בנימה אחרת״ אז למה לצטט את זה...)
אני לא מתכוון לנסות להגן על המדריך הטיפוסי בחד"כ, רק להאיר נקודה אחת שלא זוכה להתייחסות באשכול הזה: השאיפה להקטין ככל האפשר את אחוזי הנשירה של המתאמנים היא שאיפה ברוכה, גם אם היא חופפת את האינטרסים הכלכליים של המכון/מדריך. הצבת יעדים יכולה להיות כלי יעיל להשגת המטרה, בהיותה מוטיבטור מעולה וגם כלי מדידה, אבל הצבת יעדים לא ריאליים משיגה את התוצאה ההפוכה, כי אין לך דבר מתסכל יותר מאי עמידה בהם (כאן אתם פשוט צריכים לקבל את דעתי, כי בזה אני המומחה מספר אחד בגלקסיה). וזאת בלי התייחסות לשאלת ההגינות המקצועית של אותו מדריך, שכן אם הוא באמת חושב שאין לאותה גברת סיכוי, הדבר ההוגן לעשותו הוא להגיד את לה את זה ביושר. כמה פעמים אנחנו מתעצבנים על אנשי מקצוע שלא סיפרו לנו את האמת?
אין הרבה נשים מבוגרות שעושות אימוני כח נקודה, כך בישראל מדובר במספר אפסי, כמו שהסיכוי לנהג פורמולה 1 בקרב ילדי ה״שיפורים״ ו״פתיחות ברמזור״ במדינה אפסי(אבל יש אחד בכל זאת).
אתה לא יכול לבסס תיאוריה על סמך ״שולמית ספינינג בלבד״ ו״לאה קיקבוקס״ שלא נגעו במשקולת גדולה מ4 ק״ג.
אישה בת 50 היא לא עציץ וגם היא יכולה להסתגל ולבצע חזרת מתח אחת עם סייגים מסויימים(בעיקר משקל גוף ומבנה גוף)
מרטין, כמו כותבות רבות אחרות בפורום את מסתמכת על הנסיון האישי שלך, אבל חושבני שאת לא לוקחת בחשבון את העובדה העצובה שמבחינת הרצינות, הנכונות להשקעה והמוטיבציה בתחום את נמצאת שלוש סטיות תקן מהממוצע הנשי...
_________
(1) שאלת המשך: כמה גברים בגיל הזה מבצעים עליית מתח אחת?
הרבה
- תראה איזו מקריות: גם אני 😃כן, אני יוצא עם אישה בת 60
לא נכון, כתבת "בנימה אישית". די, נו, אולי תפסיק להיות כל כך כבד (ואני לא מתכוון שהגיע הזמן להתחיל חיטוב)?כתבתי ״בנימה אחרת״ אז למה לצטט את זה...
זאת היתה, כמובן, מחמאה!אני סטיית תקן מהלכת.
- תראה איזו מקריות: גם אני 😃
לא נכון, כתבת "בנימה אישית". די, נו, אולי תפסיק להיות כל כך כבד (ואני לא מתכוון שהגיע הזמן להתחיל חיטוב)?
זאת היתה, כמובן, מחמאה!
את קצת חוצפנית את לא חושבת ?זה במקרה חבר של miki6846?