הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

המסע ה"לא בדיוני" למתח

הדבר היחיד שמעניין את המאמנים האישיים, זה להיות נחמדים אל המתאמנים שלהם כדי שאח"כ המתאמנים
יוכלו לספר לחברים שלהם, על כמה חמוד המאמן וע"י כך להגדיל את מעגל הלקוחות שלהם.
יותר מזה הפרמטר קבלה שלהם לא ברור, מתאמן צעיר וחמוד (פה קבור הכלב לדעתי) שעשה סקוואטים בכלוב מהמוטות ביטחון
ובכל סיום סט כמעט התרסק כשניסה להחזיר את המוט לסטאפ המוזר, הסתובב אחרי שבועיים עם חולצת "מדריך".
ברשת הזו המדריכים מספקים לרוב תוכנית להעביר איתה את הזמן, לא כדי לקדם את המתאמן.

נערך לאחרונה:
הדבר היחיד שמעניין את המאמנים האישיים, זה להיות נחמדים אל המתאמנים שלהם כדי שאח"כ המתאמנים
יותר מזה הפרמטר קבלה שלהם לא ברור, מתאמן צעיר וחמוד (פה קבור הכלב לדעתי) שעשה סקוואטים בכלוב מהמוטות ביטחון
ובכל סיום סט כמעט התרסק כניסה להחזיר את המוט לסטאפ המוזר, הסתובב אחרי שבועיים עם חולצת "מדריך".
ברשת הזו המדריכים מספקים לרוב תוכנית להעביר איתה את הזמן, לא כדי לקדם את המתאמן.

אני יכול להגיד לך שזה בידיוק ככה בכול מקום אפילו במכונים הקטנים ,כאשר התחלתי לעבוד במכון שלי שהוא מקום דיי נחמד
המאמן הראשי שם (שדרך אגב לא מוכן לנעול בירכיים אפילו בדדליפט ואך כך תוהה למה יש דוח רפואי בעובי של מילון)
הראה לי איך להכין תוכנית למיתאמנים בזמן אמת (כי באימא שלי זרקתי את כול המידע החסר תועלת של וינגייט לפח ישר שיקבלתי את התעודה)
כאשר הוא סיים שמתי לב שהוא שכח לשאול את המיתאמנת את מטרת האימון שלה ופשוט כתב תוכנית מסובכת בתירוץ לעיצמות אירובית
ברגע שאלתי אותו בשושו אך כך ''מה אם מטרת האימון שלה ?''
הוא היתפרץ ואמר :
'''לא מעניין אותי מטרת האימון שלה ,מעניין אותי להשאיר אותה פה!''
'''אנחנו מכינים תוכיניות כדיי להעסיק אותם בזמן שהם פה לא יותר'''

אתה חייב להבין שזה יוברסלי וזה צומח מכול הרבה גורמים שאי אפשר כבר לטפל בזה

אני יכול להגיד לך שזה בידיוק ככה בכול מקום אפילו במכונים הקטנים ,כאשר התחלתי לעבוד במכון שלי שהוא מקום דיי נחמד
המאמן הראשי שם (שדרך אגב לא מוכן לנעול בירכיים אפילו בדדליפט ואך כך תוהה למה יש דוח רפואי בעובי של מילון)
הראה לי איך להכין תוכנית למיתאמנים בזמן אמת (כי באימא שלי זרקתי את כול המידע החסר תועלת של וינגייט לפח ישר שיקבלתי את התעודה)
כאשר הוא סיים שמתי לב שהוא שכח לשאול את המיתאמנת את מטרת האימון שלה ופשוט כתב תוכנית מסובכת בתירוץ לעיצמות אירובית
ברגע שאלתי אותו בשושו אך כך ''מה אם מטרת האימון שלה ?''
הוא היתפרץ ואמר :
'''לא מעניין אותי מטרת האימון שלה ,מעניין אותי להשאיר אותה פה!''
'''אנחנו מכינים תוכיניות כדיי להעסיק אותם בזמן שהם פה לא יותר'''

אתה חייב להבין שזה יוברסלי וזה צומח מכול הרבה גורמים שאי אפשר כבר לטפל בזה
הגיוני שזה לא קשור לרשת ספציפית אלא אינטרס של כל הרשתות הגדולות.
לי לקח זמן להבין את זה, שרפתי יותר שנה בחד"כ על "תוכניות" שנתנו לי.
הנחמה היחידה שלי היא שהייתי בדיאטה אז גם ככה התוצאות שהייתי יכול להגיע אליהן מבחינת כח מוגבלות.

הגיוני שזה לא קשור לרשת ספציפית אלא אינטרס של כל הרשתות הגדולות.
לי לקח זמן להבין את זה, שרפתי יותר שנה בחד"כ על "תוכניות" שנתנו לי.
הנחמה היחידה שלי היא שהייתי בדיאטה אז גם ככה התוצאות שהייתי יכול להגיע אליהן מבחינת כח מוגבלות.
שוב אני עובד במכון קטן שכונתי פרטי ולפיי זה הייתי לרוב רק בסוג הזה של מכונים (לא בתור מאמן אלא בתור מיתאמן אבל עדיין הרחתי את הבולשיט)
ולצערי זה חוק שעומד ב90 אחוז מכלל המכונים בארץ
וכמו שאמרתה זה פשוט ''שרפה'' של פונטצאיל

@מרטין דווקא בתחום הריצה והטריאתלון, יש לא מעט נשים עם מטרות השגיות.

לגבי מאמנים אישיים ברוב המקומות הם אנשי מכירות בטרנינג.

@מרטין דווקא בתחום הריצה והטריאתלון, יש לא מעט נשים עם מטרות השגיות.

לגבי מאמנים אישיים ברוב המקומות הם אנשי מכירות בטרנינג.

השוואה לא מדויקת. בכל ספורט שתבחר יש נשים עם מטרות השגיות. חדר כושר זה לא ספורט.

השוואה לא מדויקת. בכל ספורט שתבחר יש נשים עם מטרות השגיות. חדר כושר זה לא ספורט.
אני לא מתייחס לספורט השגי, אלא לספורט חובבים.
אין ממש הבדל בין מי שמתאמן בחדר כושר 3 פעמים בשבוע לזה שרץ 3 פעמים בשבוע.
בשנים האחרונות יש מגמה של עליה בכמות הנשים המשתתפות ובמקביל עליה ברמה שנובעת מאימונים להשגים.

אני לא מתייחס לספורט השגי, אלא לספורט חובבים.
אין ממש הבדל בין מי שמתאמן בחדר כושר 3 פעמים בשבוע לזה שרץ 3 פעמים בשבוע.
בשנים האחרונות יש מגמה של עליה בכמות הנשים המשתתפות ובמקביל עליה ברמה שנובעת מאימונים להשגים.

זה לא חשוב. אף מאמן בענף ספורט כלשהו לא יגיד למתאמן שלו שאין לו סיכוי להתקדם. ספורט מבוסס על התקדמות. אנשים בחדר כושר לא מבינים את זה.

עם השנים מה שמצאתי זה שנשים לא אוהבות לעשות מתח כי הן נכשלות בו המון, במיוחד בתחילת הדרך. לאלו שאין גרביטון אין חשק לעשות חזרות שלליות (לדוגמה) כי זה לא כיף ואפילו קשה יותר ממתח רגיל. לכן, נוצר מצב שנשים לא עושות כמעט מתח וחבל.

שאפו על המתח!! חלום חיי.. אבל מה שמשה אמר מעליי מאוד נכון.. מודה.

ומצחיק אותי לקרוא את אתזה כי בדיוק אני חוזרת מהחדר כושר אחרי שפגשתי מישהו שלמד איתי פעם וזרק לי איזה הערה המטומטמת "בסוף תהיי חזקה"
אוקיי זאת המטרה. מה הבעיה פה
" סתם יש גברים שלא נמשכים לזה"
כן..
וזאת רק אחת משלך תגובותתת והערות מאוד חכמות ומועילות שקיבלתי השבוע.
אחת גם מאישה מבוגרת שבאה ללחוש לי שלנשים יש איברים פנימיים מאוד עדינים ולמה את צריכה להרים משקלים.
זהו. הייתי חייבת לפרוק

שאפו על המתח!! חלום חיי.. אבל מה שמשה אמר מעליי מאוד נכון.. מודה.

ומצחיק אותי לקרוא את זה כי בדיוק אני חוזרת מהחדר כושר אחרי שפגשתי מישהו שלמד איתי פעם וזרק לי איזה הערה המטומטמת "בסוף תהיי חזקה"
כן..
וזאת רק אחת משלל תגובות והערות מאוד חכמות ומועילות שקיבלתי השבוע.
אחת גם מאישה מבוגרת שבאה ללחוש לי שלנשים יש איברים פנימיים מאוד עדינים ולמה את צריכה להרים משקלים.
זהו. הייתי חייבת לפרוק

תעשי מתח ואם את עושה אותו עם משקל כמו @מרטין אז את אחת מבין אחדות ומיוחדות שהצליחו את האתגר הזה...

לרוב החבר'ה שנמצאים כאן דווקא אישה חזקה זה "טרן און" רציני ואם את גם אוכלת כמו שצריך(ולא אני לא מתכוון לסלט עם כוס מים) אז בכלל....

ומשפט שראיתי ואני חושב שיתאים למקרה הזה: "אם תמיד תנסו להיות נורמליים, אתם בחיים לא תדעו כמה מדהימים יכולתם להיות".
אם לא תקשי על עצמך(או יותר נכון במקרה שלנו - תאתגרי את עצמך) בחיים לא תדעי ממה את עשויה. בחיים לא תגלי על עצמך שיכולת לעשות סקוואט של 70-90KG ואולי גם יותר, בחיים לא תדעי שאולי יכולת לעשות דדליפט 100KG. את בטח קוראת את זה ומסתכלת על המספרים ואומרת לעצמך - אין מצב שאני מצליחה לעשות את זה אבל תתפלאי לדעת למה הגוף שלך והגוף האנושי מסוגל. אני בחיים לא האמנתי שאני יכול בכלל להגיע לדדליפט של 100KG והיום אני עושה 135KG(בע"ה אימון הבא PR 140KG)

ואת לא צריכה לקחת ללב ולהקשיב לכל אחד, מה שלא צריך - תסנני. שזה יכנס מאוזן אחת ויצא מאוזן שנייה. זה סתם ינפח לך ת'ראש ויכניס אותך לסרטים מיותרים שלא יתרמו לך בכלום.

זה כמו שתשאלי בנאדם שאין לו מושג לגבי אבקת חלבון והוא רק נותן לך את דעתו האישית לגבי צריכה של אבקה. בחיים שלו הוא לא השתמש, אין לו מושג למה בכלל היא משמשת וכו'. אז מאותם אנשים תשאלי לגבי דברים שאין להם מושג בהם ?

• אהבתי
Reactions: A.o
  • פותח/ת השרשור
"בסוף תהיי חזקה"
אלה שלא רוצים שתהיי חזקה גם לא רוצים שתהיי עצמאית ואולי גם יפריע להם שתהיה לך קריירה או שתבחרי במפלגה שונה מהם... איפה הגבול?!?
את תעשי מה שאת רוצה/אוהבת/חולמת.
המטרה היא תמיד להשתפר ביחס לעצמך.
מה שבטוח אם לא תשאפי למתח לא תגיעי אליו.

נערך לאחרונה:
@מרטין @שמיל איזה מזל שאף אחד לא יכול להאשים אותי בנחמדות 😃

@MikeRozner נחמדות מעולם לא הייתה הצד החזק שלך.😆😆

ניחנת בכישרון יקר לגרום למזוכיסט לרצות לחזור שוב ושוב לסדיסט ועל זה מגיע לך שאפו .🙌

@MikeRozner אין ספק שאתה תופעה נדירה לטובה בנוף המאמנים!

ומצחיק אותי לקרוא את אתזה כי בדיוק אני חוזרת מהחדר כושר אחרי שפגשתי מישהו שלמד איתי פעם וזרק לי איזה הערה המטומטמת "בסוף תהיי חזקה"

ואז כשהם רואים אותך עושה מתח : " וווואו איזו חזקה", "וווואו כל הכבוד" או שסתם צופים מהצד פעורי פה...

אל תתיחסי , ואם עדיין מפריע לך את תמיד יכולה לתלות (כמו שאני עשיתי) מתח בבית ולהתאמן בלי שאף אחד יפריע...ואז תגיעי למכון (כמוני) ותוסיפי משקל ותראי להם מה זה 🖕

• פותח/ת השרשור
איזה מזל שאף אחד לא יכול להאשים אותי בנחמדות
מייקי אנשים שרעים יותר לעצמם מכפי שהם רעים למתאמנים שלהם מקזזים את האפקט...😆

ואז כשהם רואים אותך עושה מתח : " וווואו איזו חזקה", "וווואו כל הכבוד" או שסתם צופים מהצד פעורי פה
קוראים לזה השראה וכן ירבו!

מה אני לא סופרת את הפלטות על המוט אצל כל מי שנכנס לכלוב?
סופרת, מעריכה משקל גוף, מחשבת חישובים..
העיקר שאצליח לישון טוב בלילה 🤣🤣🤣

מתנצל מראש שלא קראתי את כל התגובות, רוצה להגיב בנושא המתח/יעדים:

1. נשים יכולות לעשות מתח וגם בגיל מבוגר יותר אם יש התקדמות ליניארית הגיונית(מקרה הכי גרוע- ישתמשו בכלי עזר מסעיף 2)
2. לטעמי עדיף לעבוד עם פולי עליון מאשר גרביטון, גרביטון פרט לתזוזה של הגוף מעלה מטה פחות מדמה תנועה טבעית של מתח מאשר פולי עליון. למי שיכול הכי כדאי לעבוד עם גומיות התנגדות החל מ90 קילו ועד 15 קילו עם 3-4 קפיצות ביניהן, לצערי בארץ יותר נפוץ השימוש בפוגו-בול ובkangoo jumps מבגומיות כח אז גם פולי עליון וגרביטון יעשו את העבודה.
3. מאמן שלא מציב ללקוח שלו מטרות ריאליות(חשוב) בזמנים מוגדרים מראש(לדוג' אחת ל5 שבועות) הוא לא כזה שכדאי לסמוך עליו.

בנימה אישית: חברה שלי עושה 3 חזרות מלאות במתח בסופינציה ואני גאה בה על זה 😃

Back
למעלה תחתית