נק' מוניטין:
11,185
- 5,953
- 3,737
אישתי לעתיד תעשה מתח
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תגדיל את הסיכויים לזה אם תתחתן עם גבראישתי לעתיד תעשה מתח
אתה הורס את רוח השרשור!תגדיל את הסיכויים לזה אם תתחתן עם גבר
זאת הודעה שאחת ממכן רשמה לא אמרתי שזה מטרת השרשוראלוהים יודע איך הגעת למסקנות האלה!
הדבר היחידי שהשרשור הזה מנסה להגיד לנשים הוא לא להרתע משום אתגר גם אם המדריך שלהן "קובע" שזה חסר סיכוי.
זאת הודעה שאחת ממכן רשמה לא אמרתי שזה מטרת השרשור
זה פשטני מידי.
חינכו אותנו להיות נשיות ועדינות ולשדר חולשה. דרך אגב אני רואה את זה עובד סביבי. נשים שבריריות שמשדרות חולשה מושכות גברים, ולמרות שהרבה פעמים זה לכיוון הניצול, עדיין נשים מפחדות לאבד את זה.
לפעמים אני רואה מתאמנת באימון פרטי, לא מפסיקה לקטר כל האימון על רמת הקושי, בחירת התרגיל, משך הזמן.
מה בדיוק באת לעשות כאן?! אם את לא יכולה, סבבה תפסיקי. נעבור הלאה.
אבל אם יש לך עוד חזרה אחת אז נגיד שהבנתי שאת ממש עדינה וחלשה ותעשי אותה כבר!
לחלק אחד של גברים לחלק אחר לא זה עניין של טעםלזה התכוונתי
עדינות ושבריריות זה כן דבר מושך להיות חזקה זה דבר אחר לגמרי
נכון לכן כמו שנשים שאינן עדינות לא אוהבות כשיוצאים נגדן כך גם נשים עדינות ושבריריותלחלק אחד של גברים לחלק אחר לא זה עניין של טעם
היום בחדר הכושר פגשתי בחור שאמר לי שהוא לא מעלה משקל בסקווט (הוא עשה איזה 15 חזרות עם 50 קג) כי הוא מפחד להתנפח ברגליים!
🤣🤣
זה היה עבורך @miki6846 להגיד שכאן בפורום אנחנו אוהבות/ים אותם/ן עדינות/ים וקשוחות/ים, שבריריות/ים וחסונות/ים העיקר שמרימות/ים.
😆
היום בחדר הכושר פגשתי בחור שאמר לי שהוא לא מעלה משקל בסקווט (הוא עשה איזה 15 חזרות עם 50 קג) כי הוא מפחד להתנפח ברגליים!
🤣🤣
🤣🤣
זה היה עבורך @miki6846 להגיד שכאן בפורום אנחנו אוהבות/ים אותם/ן עדינות/ים וקשוחות/ים, שבריריות/ים וחסונות/ים העיקר שמרימות/ים.
😆
אין קשר בין השניים ואם זאת מטרתו חבל שאת לועגת לו כךהיום בחדר הכושר פגשתי בחור שאמר לי שהוא לא מעלה משקל בסקווט (הוא עשה איזה 15 חזרות עם 50 קג) כי הוא מפחד להתנפח ברגליים!
🤣🤣
😆
אין קשר בין השניים ואם זאת מטרתו חבל שאת לועגת לו כך
אל תשכחי לעולם איפה את היית בתחילת הדרך
חוץ מזה שגם מ15 חזרות אפשר לגדול ולהתחזק
נטול הומור לחלוטין?! 😳אין קשר בין השניים ואם זאת מטרתו חבל שאת לועגת לו כך
נטול הומור לחלוטין?! 😳
כדי להבין את הקשר צריך להכיר את השרשורים הקודמים בנושא. עד עכשיו דיברנו רק על נשים שמפחדות "להתנפח" ומאוד שמחתי להכיר גבר עם 'אינטליגנציה נשית מפותחת' 😆
ממש לא!והעדפותיו המיניות של הגבר הזה