הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המסע ה"לא בדיוני" למתח

גבר לא יכול להיות "אישתי" אבל...

משהו קטן עצבן אותי בשירשור הזה
יצאתם נגד נשים עדינות ואמרתם שגבר שנמשך אליהן הוא חסר ביטחון
אני נמשך לנשים עדינות וחזקות לדעתי אין קשר בין השניים כמו שהמשפט המפורסם אומר
Act like a lady, lift like a boss

• פותח/ת השרשור
אלוהים יודע איך הגעת למסקנות האלה!
הדבר היחידי שהשרשור הזה מנסה להגיד לנשים הוא לא להרתע משום אתגר גם אם המדריך שלהן "קובע" שזה חסר סיכוי.

אלוהים יודע איך הגעת למסקנות האלה!
הדבר היחידי שהשרשור הזה מנסה להגיד לנשים הוא לא להרתע משום אתגר גם אם המדריך שלהן "קובע" שזה חסר סיכוי.
זאת הודעה שאחת ממכן רשמה לא אמרתי שזה מטרת השרשור
ואם גוליה וינס ילדה בת 16 הפכה מדוגמנית מובטחת לאחת הנשים הגדולות והחזקות לגילה אז מי המאמן שיקבע למי יש סיכוי ולמי אין
מתח זה ממש לא בשמיים ואפילו לא קרוב לזה לפחות לא לאישה ממוצעת
הוא סך הכל פוחד שאישה תגיע להישגים שהוא לא מצליח להגיע אליהם

זה פשטני מידי.
חינכו אותנו להיות נשיות ועדינות ולשדר חולשה. דרך אגב אני רואה את זה עובד סביבי. נשים שבריריות שמשדרות חולשה מושכות גברים, ולמרות שהרבה פעמים זה לכיוון הניצול, עדיין נשים מפחדות לאבד את זה.
לפעמים אני רואה מתאמנת באימון פרטי, לא מפסיקה לקטר כל האימון על רמת הקושי, בחירת התרגיל, משך הזמן.
מה בדיוק באת לעשות כאן?! אם את לא יכולה, סבבה תפסיקי. נעבור הלאה.
אבל אם יש לך עוד חזרה אחת אז נגיד שהבנתי שאת ממש עדינה וחלשה ותעשי אותה כבר!

לזה התכוונתי
עדינות ושבריריות זה כן דבר מושך להיות חזקה זה דבר אחר לגמרי

לחלק אחד של גברים לחלק אחר לא זה עניין של טעם
נכון לכן כמו שנשים שאינן עדינות לא אוהבות כשיוצאים נגדן כך גם נשים עדינות ושבריריות
וזה שאני נמשך לסוג כזה של אישה לא אומר שאני חסר בטחון

• פותח/ת השרשור
היום בחדר הכושר פגשתי בחור שאמר לי שהוא לא מעלה משקל בסקווט (הוא עשה איזה 15 חזרות עם 50 קג) כי הוא מפחד להתנפח ברגליים!
🤣🤣

זה היה עבורך @miki6846 להגיד שכאן בפורום אנחנו אוהבות/ים אותם/ן עדינות/ים וקשוחות/ים, שבריריות/ים וחסונות/ים העיקר שמרימות/ים.
😆

היום בחדר הכושר פגשתי בחור שאמר לי שהוא לא מעלה משקל בסקווט (הוא עשה איזה 15 חזרות עם 50 קג) כי הוא מפחד להתנפח ברגליים!
🤣🤣

זה היה עבורך @miki6846 להגיד שכאן בפורום אנחנו אוהבות/ים אותם/ן עדינות/ים וקשוחות/ים, שבריריות/ים וחסונות/ים העיקר שמרימות/ים.
😆

אמרתי לך כבר כמה אני שונא את הביטוי הזה "להתנפח"?

🤣🤣

פעם הבאה תפתחי את השיחה עוד קצת, זה הופך להיות יותר מעניין. למשל תגלי שאם הוא מוסיף קצת משקל, או שותה שייק חלבון הוא נהיה כל כך גדול שהוא לא עובר בדלת. חוץ מזה, יש לו רגליים חזקות כי הוא פעם היה רץ. ובכלל, צריך להתאמן בשביל הבריאות ולא כדי להרים משקלים.

🤣🤣

😆

זאת אשמתך שאת מדברת עם אנשים בחדר כושר.
או בגרסת @coldfire "מדברת עם אנשים"

🤣🤣

😆
אין קשר בין השניים ואם זאת מטרתו חבל שאת לועגת לו כך
אל תשכחי לעולם איפה את היית בתחילת הדרך
חוץ מזה שגם מ15 חזרות אפשר לגדול ולהתחזק

אל תשכחי לעולם איפה את היית בתחילת הדרך
חוץ מזה שגם מ15 חזרות אפשר לגדול ולהתחזק

אין קשר ל"תחילת הדרך", זה מצחיק איך שהבנאדם מתבטא. אפשר לחשוב שאם הבנאדם יתחיל להרים משקלים הוא יהפוך לענק הירוק.

• פותח/ת השרשור
נטול הומור לחלוטין?! 😳

כדי להבין את הקשר צריך להכיר את השרשורים הקודמים בנושא. עד עכשיו דיברנו רק על נשים שמפחדות "להתנפח" ומאוד שמחתי להכיר גבר עם 'אינטליגנציה נשית מפותחת' 😆

נטול הומור לחלוטין?! 😳

כדי להבין את הקשר צריך להכיר את השרשורים הקודמים בנושא. עד עכשיו דיברנו רק על נשים שמפחדות "להתנפח" ומאוד שמחתי להכיר גבר עם 'אינטליגנציה נשית מפותחת' 😆

😕 אני תוהה לגבי מיניותו והעדפותיו המיניות של הגבר הזה

Back
למעלה תחתית