עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האימון האחרון לקח שעתיים ו 40דקותלא מבין איך אימון נפח של טקסס יכול לגלוש ל-3 שעות 😕
במידה וזמן זה בעיה אתה יכול לפצל את הנפח לעליון - תחתון
אני גם מתאמן כשעתיים עד שלוש ואוהב לקחת איתי משקה כלשהו כמו קולה, ״לימונדה ורודה״, בעבר לקחתי מיץ תות בננה (עושה לי קצת כאבי בטן) וזה עוזר טיפה.
לי לוקח אימון שלהאימון האחרון לקח שעתיים ו 40דקות
אני מניח בגלל המנוחה שלי ובגלל שאני מדבר עם אנשים
למה כמה זמן אמור לקחת אימון נפח ?
שלום לכולם אני חודשיים בתוכנית מאוד מרוצה ממנה
אבל לגביי הימי נפח כרגע האימון לוקח לי בין שעתיים וחצי ל 3
ואני דיי גמור מהבנץ ואחכ יש סקוואט רציתי המלצות מה כדאי לאול תוך כדי האימון או איזה שייק להכין
תודה לכולם !
אז הייתי ממליץ על לפצל את הטקסס כבר ל4 פעמים בשבוע, אתה תופתע לראות את השיפור בסקוואט.תודה לכולם אני עושה קודם בנץ׳ ואח סקוואט כי בשניהם כל שבוע זה pr
ואני מכיר את עצמי ו יודע שאחרי סקוואט אני לא יצליח לסיים תבנץ׳ כמו שצריך...
ימים ראשון שני רביעי חמישי ?אז הייתי ממליץ על לפצל את הטקסס כבר ל4 פעמים בשבוע, אתה תופתע לראות את השיפור בסקוואט.
לא מבין איך אימון נפח של טקסס יכול לגלוש ל-3 שעות 😕
במידה וזמן זה בעיה אתה יכול לפצל את הנפח לעליון - תחתון
אני גם מתאמן כשעתיים עד שלוש ואוהב לקחת איתי משקה כלשהו כמו קולה, ״לימונדה ורודה״, בעבר לקחתי מיץ תות בננה (עושה לי קצת כאבי בטן) וזה עוזר טיפה.
זה מה שאמרתי בערך (חוץ מהביזבוז זמן שהוא כפי שכתוב - בזבוז זמן)לא מבין איך? בבקשה (משקלים לדוגמא):
סקוואט175×5×5
חימום יכול לקחת כעשרים דקות + 6ד' (ומעלה) מנוחה בין הסטים × 4 מנוחות.
הגענו לכמעט שעה (נניח 50+ד') וזה רק הסקוואט.
בנץ'120×5×5
חימום כעשר דקות.
מנוחה דומה
40+ד'
פרס75×5×5
כנ"ל
דדליפט220×5
חימום של כעשרים דקות
לכל הנ"ל נוסיף בזבוז זמן (שיחות למשל) וגם נהיה קצת רואים - זמני המנוחה ארוכים יותר. בנוסף לכך, עושים עוד איזה תרגיל אקססורי אחד או שניים (מתח, בטן, וכו'...)
בקיצור, הגענו בקלות לשלוש שעות.
אז, כמו שהמלצתי בהתחלה, אני החלטתי לפצל ולבצע את הדדליפט ביום אחר.
גם מקצר לי את האימון וגם מאפשר לי להשקיע את הגל בדדליפט ולא להגיע אליו מותש.
אם הייתי מתאמן במכון עם אליהו הייתי מביא שק״ש איתי.לי לפעמים יום הנפח יוצא ארבע שעות, כולל חימום דיבורים טעינת מוט למשקלים שונים וכו'...
ואם אני לא טועה בספר של ג׳סטין הוא ממליץ שהנפח יהיה הנפח המינימלי שצריך ע״מ להתקדם בעצימות ( @incin )
כן, אין שום סיבה להתקדם עם המון נפח כשאפשר להתקדם עם מעט נפח - הנפח הוא האמצעי, לא המטרה.
אבל - אין שום בעיה עם אימון נפח של שלוש שעות, רק להתחמם לסט הראשון בסקוואט לוקח לי חצי שעה, במיוחד בחורף.
לא יודע איך @coldfire נכנס בסט הראשון של החימום ל-140 ק"ג.
אני לא עושה את זה. עשיתי את זה פעמיים שלוש כדי להצטרף למישהו שעבד בכלוב. וזה היה לפני גיל 30, עכשיו כבר הכל מתפרק 🙄