הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

טרס מייג'ור תפוס

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך

יהב

מושעה
3,896
2,435
נק' מוניטין:
6,637
3,896
2,435
היי,לפני כחצי שנה באמצע דדליפט נתפס לי שריר בגב הלכתי לפיזיוטרפיסט הוא אמר לי שזה שריר תפוס כנראה הטרס מייג'ור חודשיים לא יכולתי לעשות סקוואט ודדליפט.
לפני יומיים עשיתי סקוואט וזה חזר. איך לטפל בזה? שאני אוכל לשחרר אותו ?
איך אפשר למנוע ממנו להתפס לפעמים הבאות?

לא יכולת לעשות סקוואט ודדליפט במשך חודשיים בגלל טרס מייג'ור תפוס?
האבחון לא טוב.

צרף תמונה עם סימון המקום שכואב, ציין באילו תנועות, ציין מה מגביר את הכאב במהלך היום ומה מקל.
בנוסף, צרף סרטון טכניקה של התרגילים. בסקוואט אני בהחלט יכול לשער שאם האחיזה לא תקינה זה יסייע לכאבים, אבל בדדליפט אני לא רואה סיבה טובה שהטרס מייג'ור יכאב, גם בטכניקה גרועה. אבל אני יוצא מנקודת הנחה שזה לא הטרס מייג'ור. צרף סרטונים על פי הוראות הצילום, ובסקוואט צרף גם סרטון של סט אחד שמצולם מאחורה על מנת שתהיה אפשרות לראות את האחיזה.

• פותח/ת השרשור
לא יכולת לעשות סקוואט ודדליפט במשך חודשיים בגלל טרס מייג'ור תפוס?
האבחון לא טוב.

צרף תמונה עם סימון המקום שכואב, ציין באילו תנועות, ציין מה מגביר את הכאב במהלך היום ומה מקל.
בנוסף, צרף סרטון טכניקה של התרגילים. בסקוואט אני בהחלט יכול לשער שאם האחיזה לא תקינה זה יסייע לכאבים, אבל בדדליפט אני לא רואה סיבה טובה שהטרס מייג'ור יכאב, גם בטכניקה גרועה. אבל אני יוצא מנקודת הנחה שזה לא הטרס מייג'ור. צרף סרטונים על פי הוראות הצילום, ובסקוואט צרף גם סרטון של סט אחד שמצולם מאחורה על מנת שתהיה אפשרות לראות את האחיזה.
הייתי אצל פיזיוטרפיסט ואחרי שהסברתי לו הכל הוא אמר שזה כנראה הטרס מייג'ור,יכולתי לעשות סקוואט ודד אחרי שבועיים בערך הבעיה שאם הייתי עושה עצים זה היה חוזר אליי השריר התפוס
(ונגיד אתמול ניסיתי לעשות סקוואט ולא יכולתי לכווץ בטן בגלל השריר כשהמוט היה על הגב)
סרטון:

מצטער שאי אפשר לראות אחיזה אין לי מאחורה אני אנסה לצלם
לגבי הנטייה לצד בסרטון הזה,היא מוגזמת ואני ממש לא יודע למה זה אף פעם לא ככה.
הכאב הוא ממש קצת מתחת לשכמה

הסרטון שלך הוא פרטי.

"טרס מייג'ור תפוס" 😆 נשמע כמו איזה סרט מלחמתי. להציל את טוראי ראיין.

לגבי הנטייה לצד בסרטון הזה,היא מוגזמת ואני ממש לא יודע למה זה אף פעם לא ככה.
מוגזמת?? ראיתי כבר אנשים שנפלו קדימה בסקוואט, ראיתי נפילות אחורה, אבל נפילה ימינה?
ומה זה המכות האלה שאתה נותן במוט עם הגב? יש מצב שהכאבים שלך הם מחבלה פשוט, בגלל המוט שפוגע בשכמה מלמעלה?

• פותח/ת השרשור
(כאילו פסיכופת נכנס אל הכלוב )
גם אני אוהב אותך ?
מוגזמת?? ראיתי כבר אנשים שנפלו קדימה בסקוואט, ראיתי נפילות אחורה, אבל נפילה ימינה?
ומה זה המכות האלה שאתה נותן במוט עם הגב? יש מצב שהכאבים שלך הם מחבלה פשוט, בגלל המוט שפוגע בשכמה מלמעלה?
זה כאב של שריר תפוס,אני כמעט בטוח בזה
וזה סתם מביא לי רייג

הסרטון לא משמש לשום אבחון רלוונטי מכיוון שהוא לא מצולם בצורה שמאפשרת לראות את האחיזה ומיקום המוט. זה מראה לנו דברים לא תקינים אחרים בסקוואט שלך, אבל אין להם שום קשר לטרס מייג'ור.
הטחת הגב שלך במוט לפני הכניסה לסט, למען האמת, לא יכולה לסייע לכאבים.

• פותח/ת השרשור
הסרטון לא משמש לשום אבחון רלוונטי מכיוון שהוא לא מצולם בצורה שמאפשרת לראות את האחיזה ומיקום המוט. זה מראה לנו דברים לא תקינים אחרים בסקוואט שלך, אבל אין להם שום קשר לטרס מייג'ור.
הטחת הגב שלך במוט לפני הכניסה לסט, למען האמת, לא יכולה לסייע לכאבים.
כי זה לא הסקוואט בו זה קרה. הוא היה נוראי זה היה עם מוט שאני לא רגיל אליו והוא נפל לי על הגב והייתי צריך לקפוץ קצת להרים אותם אחרי כל חזרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית