שלום,יש לי כבר משהו כמו שלוש שבועות כאבים באזור גב תחתון אגן(סוף האגן מצד ימים חלקו העליון) בשבוע האחרון זה יותר כואב. (בישיבה ברוב מוחלט מהמקרים)לא כואב לי במהלך סקואט סטיף דדליפט וכו',אפילו עשיתי RM1 בסקואט לפני שבוע והכל היה בסדר (חגורה והכל) אני אישית חושב שזה מיותר מדי ישיבה כנראה לא נכונה( התחלתי תואר ראשון,יושבה הרבה מול המחשב ונשען קדימה) הבנתי שזה יכול להיות SI Joint אבל לא כואב לי בכלל באימונים אז אני לא יודע.....שזה התחיל שבוע שלם לא עשיתי תרגילים שמכבידים על הגב תחתון אבל זה לא עזר....למשהו יש רעיון?
***קראתי פה פוסט של משהו עם בעיה דומה,אבל לי לא כואב באימונים אז זה נראה לי שונה
****למיטב ידיעתי הטכניקה שלי נכונה אני עושה מורכבים כבר איזה שנתיים מעלה משקלים והכל בסדר...בנוסף מקרב אנשים שאני סומך עליהם (מאמנים נורא רציניים,פאוורליפטרים מתחרים) בכל פעם שאני עולה משקל אני מבקש שהסתכלו לי על הטכניקה.
***קראתי פה פוסט של משהו עם בעיה דומה,אבל לי לא כואב באימונים אז זה נראה לי שונה
****למיטב ידיעתי הטכניקה שלי נכונה אני עושה מורכבים כבר איזה שנתיים מעלה משקלים והכל בסדר...בנוסף מקרב אנשים שאני סומך עליהם (מאמנים נורא רציניים,פאוורליפטרים מתחרים) בכל פעם שאני עולה משקל אני מבקש שהסתכלו לי על הטכניקה.