הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מרגיש שינוי בחיטוב

• פותח/ת השרשור R00Ri
  • פורסם בתאריך

R00Ri

משתמש פעיל
317
39
נק' מוניטין:
132
317
39
שלום, אני כבר בחיטוב חודש וחצי, המשקל יורד אבל אני לא מרגיש שינוי כל כך גדול, אני פחד שאולי משהו אחר קורה לי בגוף? או שאומרים לראות שינוי תוך כמה חודשים ולא תוך קצת, בכללי אין לי הרבה להוריד אבל זה עדיין משגע אותי....

תאמין לי שאם אתה תוכל כמו שצריך תתאמן חזק אין סיכוי שלא תראה תוצאות. אין לך לאן למהר.
אולי אתה עושה משהו לא נכון אם אתה רוצה תשתף מה התוכנית אימונים שלך וכמה קלוריות אתה אוכל עכשיו (פחמימה,חלבון שומן כמה גרם)
ואני יוכל לעזור לך

שלום, אני כבר בחיטוב חודש וחצי, המשקל יורד אבל אני לא מרגיש שינוי כל כך גדול, אני פחד שאולי משהו אחר קורה לי בגוף? או שאומרים לראות שינוי תוך כמה חודשים ולא תוך קצת, בכללי אין לי הרבה להוריד אבל זה עדיין משגע אותי....

שים תמונה לפני ואחרי וניתן חוות דעת אמיתית, אחרת קשה לדעת.
כמה שקלת לפני החיטוב וכמה עכשיו?
על כמה הגירעון עומד? כמה גרם פחמימה?
איזו תוכנית אתה עושה?

• פותח/ת השרשור
תאמין לי שאם אתה תוכל כמו שצריך תתאמן חזק אין סיכוי שלא תראה תוצאות. אין לך לאן למהר.
אולי אתה עושה משהו לא נכון אם אתה רוצה תשתף מה התוכנית אימונים שלך וכמה קלוריות אתה אוכל עכשיו (פחמימה,חלבון שומן כמה גרם)
ואני יוכל לעזור לך
שים תמונה לפני ואחרי וניתן חוות דעת אמיתית, אחרת קשה לדעת.
כמה שקלת לפני החיטוב וכמה עכשיו?
על כמה הגירעון עומד? כמה גרם פחמימה?
איזו תוכנית אתה עושה?

התחלתי 89 קילו והיום בבוקר נשקלתי 85.3, התחלתי ב1/12/14 מה שזה כמעט חודש וחצי, הייתי בגרעון של 500 +/-, אכלתי 2000(וכל מיני דברים מהצד שלא היו ספורים, כמות לא גדולה כמו קטשופ וכאלו ) סביבות 100 גרם פחמימה, 90 שומן. עכשיו שיניתי את זה ל1800 קלוריות, 150 פחמימה בממוצע, 85 שומן בממוצע גם כן (אני אומר בממוצע כי יש לי בערך 5 תפריטים מכל מיני סיבות). מה שכן גם פה זה בלי הדברים מהצד כמו קטשופ, קצת שמן, פירורי לחם(הכל בכמות קטנה). אני מתאמן בתוכנית FBW שלקחתי מהפורטל אך שיניתי אותה, הוספתי דדליפט ועוד כמה תרגילים והורדתי משם. בעקרון המשקל יורד אבל אולי זה באמת עניין של זמן ואין לאן למהר, פשוט משגע אותי כי המטרה שלי זה לשקול 78 בערך ולרדת לכמה שפחות אחוז שומן ואני רואה שכבר הורדתי כמעט 4 קילו אבל אני כמעט ולא רואה שינוי(ברור לי שאיזה קילו זה היה נוזלים למינהם). העלתי תמונות, התמונות שלי עם הבוקסר האפור הם מהיום הראשון שהתחלתי את החיטוב בבוקר והתמונה עם הבוקסר הכחול יותר זה מהיום ה32, אם אתם רוצים תמונה שלי מהימים האלו (אני אצלם מחר פשוט ) אז תגידו למקרה ואולי יש שינוי בחצי חודש הזה

קבצים מצורפים

• IMG_0210.JPG
    IMG_0210.JPG
    KB 50 · צפיות: 197
  • IMG_0211.JPG
    IMG_0211.JPG
    KB 46 · צפיות: 232
  • IMG_0213.JPG
    IMG_0213.JPG
    KB 54.6 · צפיות: 223
  • IMG_0487.JPG
    IMG_0487.JPG
    KB 40.5 · צפיות: 238
  • IMG_0492.JPG
    IMG_0492.JPG
    KB 38.1 · צפיות: 211
נערך לאחרונה:
התחלתי 89 קילו והיום בבוקר נשקלתי 85.3, התחלתי ב1/12/14 מה שזה כמעט חודש וחצי, הייתי בגרעון של 500 +/-, אכלתי 2000(וכל מיני דברים מהצד שלא היו ספורים, כמות לא גדולה כמו קטשופ וכאלו ) סביבות 100 גרם פחמימה, 90 שומן. עכשיו שיניתי את זה ל1800 קלוריות, 150 פחמימה בממוצע, 85 שומן בממוצע גם כן (אני אומר בממוצע כי יש לי בערך 5 תפריטים מכל מיני סיבות). מה שכן גם פה זה בלי הדברים מהצד כמו קטשופ, קצת שמן, פירורי לחם(הכל בכמות קטנה). אני מתאמן בתוכנית FBW שלקחתי מהפורטל אך שיניתי אותה, הוספתי דדליפט ועוד כמה תרגילים והורדתי משם. בעקרון המשקל יורד אבל אולי זה באמת עניין של זמן ואין לאן למהר, פשוט משגע אותי כי המטרה שלי זה לשקול 78 בערך ולרדת לכמה שפחות אחוז שומן ואני רואה שכבר הורדתי כמעט 4 קילו אבל אני כמעט ולא רואה שינוי(ברור לי שאיזה קילו זה היה מינרלים למינהם). העלתי תמונות, התמונות שלי עם הבוקסר האפור הם מהיום הראשון שהתחלתי את החיטוב בבוקר והתמונה עם הבוקסר הכחול יותר זה מהיום ה32, אם אתם רוצים תמונה שלי מהימים האלו (אני אצלם מחר פשוט ) אז תגידו למקרה ואולי יש שינוי בחצי חודש הזה

אתה מתקדם יפה, גם הורדת נוזלים וגם שומן.
הכל בראש, אל תתרגש ותמשיך בתוכנית שלך.

• פותח/ת השרשור
אתה מתקדם יפה, גם הורדת נוזלים וגם שומן.
הכל בראש, אל תתרגש ותמשיך בתוכנית שלך.
אני מקווה כי אישית אני לא רואה שינוי גדול. עוד כמה קילו לדעתך נשאר לי כדי להגיע ל12 אחוז שומן (רוצה להשחיף בצורה מטורפת ואז להתחיל SS, לסיים SS ולעשות חיטוב ואז היפטרפיה כנראה )

יחסית עזוב שטויות עכשיו עשיתי יופי של התקדמות

וחיטוב לוקח זמן והמון השקעה בריצות ( בעיקר באוכל )

אני אישית הייתי בדיאטה סוג של חיטוב אפשר לקרוא לזה
לא נגעתי בכלל אבל בכלל בפחמימה במשך שלושה חודשים ואני ירדתי 25 קילו בשלושה חודשים האלה רק באמצע הדרך ראיתי שינויים כמו שאתה רואה בתמונות הבאות למטה
אבל מה שבטוח הכל קשור להשקעה באוכל בזיעה של באירובי ובהתמדה שלך במטרה

ואני שוב חייב לציין אני באמת שלא יכול לא להתגאות בבן אדם שירד במשקל ועובד קשה
התמונה האחרונה זה היה לפני שישה חודשים עכשיו אני עובד קשה במסה

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 9.6 · צפיות: 217
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 37.7 · צפיות: 190
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 27 · צפיות: 219
nv
התחלתי 89 קילו והיום בבוקר נשקלתי 85.3, התחלתי ב1/12/14 מה שזה כמעט חודש וחצי, הייתי בגרעון של 500 +/-, אכלתי 2000(וכל מיני דברים מהצד שלא היו ספורים, כמות לא גדולה כמו קטשופ וכאלו ) סביבות 100 גרם פחמימה, 90 שומן. עכשיו שיניתי את זה ל1800 קלוריות, 150 פחמימה בממוצע, 85 שומן בממוצע גם כן (אני אומר בממוצע כי יש לי בערך 5 תפריטים מכל מיני סיבות). מה שכן גם פה זה בלי הדברים מהצד כמו קטשופ, קצת שמן, פירורי לחם(הכל בכמות קטנה). אני מתאמן בתוכנית FBW שלקחתי מהפורטל אך שיניתי אותה, הוספתי דדליפט ועוד כמה תרגילים והורדתי משם. בעקרון המשקל יורד אבל אולי זה באמת עניין של זמן ואין לאן למהר, פשוט משגע אותי כי המטרה שלי זה לשקול 78 בערך ולרדת לכמה שפחות אחוז שומן ואני רואה שכבר הורדתי כמעט 4 קילו אבל אני כמעט ולא רואה שינוי(ברור לי שאיזה קילו זה היה נוזלים למינהם). העלתי תמונות, התמונות שלי עם הבוקסר האפור הם מהיום הראשון שהתחלתי את החיטוב בבוקר והתמונה עם הבוקסר הכחול יותר זה מהיום ה32, אם אתם רוצים תמונה שלי מהימים האלו (אני אצלם מחר פשוט ) אז תגידו למקרה ואולי יש שינוי בחצי חודש הזה

והנה לך שתי תשובות בגופה של שאלה אחת.

• פותח/ת השרשור
nv

והנה לך שתי תשובות בגופה של שאלה אחת.
חמישה תפריטים שבכל תפריט אני לא סופר את הדברים מהצד ושוב, זה לא הרבה...
אז מה אתה ממליץ לעשות

נערך לאחרונה:
להיצמד לתפריט אחד ויחיד שאתה מכיר מראש את כל מרכיביו ואת הערך הקלורי שלהם.
לכלול במאזן הקלורי מאכלים כמו קטשופ (שמכיל לא מעט סוכר אגב). אני מכיר גם כאלה שכוללים מסטיק ללא סוכר במאזן.

Back
למעלה תחתית