עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שלום, אני כבר בחיטוב חודש וחצי, המשקל יורד אבל אני לא מרגיש שינוי כל כך גדול, אני פחד שאולי משהו אחר קורה לי בגוף? או שאומרים לראות שינוי תוך כמה חודשים ולא תוך קצת, בכללי אין לי הרבה להוריד אבל זה עדיין משגע אותי....
תאמין לי שאם אתה תוכל כמו שצריך תתאמן חזק אין סיכוי שלא תראה תוצאות. אין לך לאן למהר.
אולי אתה עושה משהו לא נכון אם אתה רוצה תשתף מה התוכנית אימונים שלך וכמה קלוריות אתה אוכל עכשיו (פחמימה,חלבון שומן כמה גרם)
ואני יוכל לעזור לך
שים תמונה לפני ואחרי וניתן חוות דעת אמיתית, אחרת קשה לדעת.
כמה שקלת לפני החיטוב וכמה עכשיו?
על כמה הגירעון עומד? כמה גרם פחמימה?
איזו תוכנית אתה עושה?
התחלתי 89 קילו והיום בבוקר נשקלתי 85.3, התחלתי ב1/12/14 מה שזה כמעט חודש וחצי, הייתי בגרעון של 500 +/-, אכלתי 2000(וכל מיני דברים מהצד שלא היו ספורים, כמות לא גדולה כמו קטשופ וכאלו ) סביבות 100 גרם פחמימה, 90 שומן. עכשיו שיניתי את זה ל1800 קלוריות, 150 פחמימה בממוצע, 85 שומן בממוצע גם כן (אני אומר בממוצע כי יש לי בערך 5 תפריטים מכל מיני סיבות). מה שכן גם פה זה בלי הדברים מהצד כמו קטשופ, קצת שמן, פירורי לחם(הכל בכמות קטנה). אני מתאמן בתוכנית FBW שלקחתי מהפורטל אך שיניתי אותה, הוספתי דדליפט ועוד כמה תרגילים והורדתי משם. בעקרון המשקל יורד אבל אולי זה באמת עניין של זמן ואין לאן למהר, פשוט משגע אותי כי המטרה שלי זה לשקול 78 בערך ולרדת לכמה שפחות אחוז שומן ואני רואה שכבר הורדתי כמעט 4 קילו אבל אני כמעט ולא רואה שינוי(ברור לי שאיזה קילו זה היה מינרלים למינהם). העלתי תמונות, התמונות שלי עם הבוקסר האפור הם מהיום הראשון שהתחלתי את החיטוב בבוקר והתמונה עם הבוקסר הכחול יותר זה מהיום ה32, אם אתם רוצים תמונה שלי מהימים האלו (אני אצלם מחר פשוט ) אז תגידו למקרה ואולי יש שינוי בחצי חודש הזה
אני מקווה כי אישית אני לא רואה שינוי גדול. עוד כמה קילו לדעתך נשאר לי כדי להגיע ל12 אחוז שומן (רוצה להשחיף בצורה מטורפת ואז להתחיל SS, לסיים SS ולעשות חיטוב ואז היפטרפיה כנראה )אתה מתקדם יפה, גם הורדת נוזלים וגם שומן.
הכל בראש, אל תתרגש ותמשיך בתוכנית שלך.
התחלתי 89 קילו והיום בבוקר נשקלתי 85.3, התחלתי ב1/12/14 מה שזה כמעט חודש וחצי, הייתי בגרעון של 500 +/-, אכלתי 2000(וכל מיני דברים מהצד שלא היו ספורים, כמות לא גדולה כמו קטשופ וכאלו ) סביבות 100 גרם פחמימה, 90 שומן. עכשיו שיניתי את זה ל1800 קלוריות, 150 פחמימה בממוצע, 85 שומן בממוצע גם כן (אני אומר בממוצע כי יש לי בערך 5 תפריטים מכל מיני סיבות). מה שכן גם פה זה בלי הדברים מהצד כמו קטשופ, קצת שמן, פירורי לחם(הכל בכמות קטנה). אני מתאמן בתוכנית FBW שלקחתי מהפורטל אך שיניתי אותה, הוספתי דדליפט ועוד כמה תרגילים והורדתי משם. בעקרון המשקל יורד אבל אולי זה באמת עניין של זמן ואין לאן למהר, פשוט משגע אותי כי המטרה שלי זה לשקול 78 בערך ולרדת לכמה שפחות אחוז שומן ואני רואה שכבר הורדתי כמעט 4 קילו אבל אני כמעט ולא רואה שינוי(ברור לי שאיזה קילו זה היה נוזלים למינהם). העלתי תמונות, התמונות שלי עם הבוקסר האפור הם מהיום הראשון שהתחלתי את החיטוב בבוקר והתמונה עם הבוקסר הכחול יותר זה מהיום ה32, אם אתם רוצים תמונה שלי מהימים האלו (אני אצלם מחר פשוט ) אז תגידו למקרה ואולי יש שינוי בחצי חודש הזה
חמישה תפריטים שבכל תפריט אני לא סופר את הדברים מהצד ושוב, זה לא הרבה...nv
והנה לך שתי תשובות בגופה של שאלה אחת.