הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרפר וכתפיים

LiDanho

משתמש מתחיל
37
0
נק' מוניטין:
0
37
0
1) איזה תרגיל עדיף לפרפר:
א)חופשיות
ב)מכשיר

2) מהם 2 התרגילים המומלצים לכתפיים

חופשי עדיף, השאלה היא אם בכלל אתה צריך את התרגיל הזה.
בקשר לכתפיים over head press זה תרגיל טוב, אם צריך לבחור את השני אז לדעתי הנפות (שוב,השאלה אם צריך).

בקשר למקבילים , יש לי במכון מקום לעשות מקבילים , אם אני רוצה לעבוד במקבילים על החזה אני צריך שהידיות יהיו במצב צר או רחב ? (יש 2 מצבים של הידיות במתקן הזה מצב אחד שהם במצב צר , קרובים יותר אחד לשני ומצב שני זה רחב שהם טיפה יותר רחוקים זה מיזה )

לא, וזה שמילטרי לחיצה מה הקשר שלו לשאר התרגילים? ולמה לעשות מלכתחילה כתפיים וחזה באותו האימון (במיוחד אימון עם כל כך הרבה נפח)

לא, וזה שמילטרי לחיצה מה הקשר שלו לשאר התרגילים? ולמה לעשות מלכתחילה כתפיים וחזה באותו האימון (במיוחד אימון עם כל כך הרבה נפח)

משה (וכל מי שיודע ומעונין לתרום) -
איך לטעמכם הכי מומלץ לחלק את הגוף (בהנחת אימון AB) כך שהעומס על הכתפיים יהיה יותר נוח?
זה עשוי להישמע במבט ראשון כשאלה טריוויאלית, אבל אני לא משוכנע.
כלומר, אני מסוגל לחשוב על יתרון בפיצול בין אימון החזה לזה של הכתף
אבל אני גם יכול לראות ערך ב "לגמור" עם שניהם באותו האימון וככה להרוויח עוד יומיים-שלושה
מנוחה עד שהכתף תעבוד שוב חזק.

יש איזו 'מוסכמה' בענין הזה?

+ שאלת המשך:

אני אחרי דלקת חריפה בגיד בכתף. איזה עומס יהיה קל יותר לגידים (ולאו דווקא לשריר) ?
1. עבודה ב RM3-5
2. עבודה ב RM 10

הייתי מפצל

A: חזה + יד קידמית + יד אחורית
B: גב + רגליים + כתפיים

זה מה שאני אוהב, אפשר לשחק עם זה עד אין סוף.

AXBXAXBX

+ שאלת המשך:

אני אחרי דלקת חריפה בגיד בכתף. איזה עומס יהיה קל יותר לגידים (ולאו דווקא לשריר) ?
1. עבודה ב RM3-5
2. עבודה ב RM 10

תעבוד בטווח גבוהה יותר ותרד בהדרגה לטווח הנמוך (תוך כדי הורדת נפח האימון כשעולה העצימות).
אתה יכול לנסות לעשות HST רק לקבוצה שרירים בא יש בעיה /מגבלה / דלקת.
תתחיל מ 70% מ RM 15 וכל אימון תעלה משקל (תימנע מכשל) לאחר מכן תתחיל את הטווח של ה- 10 חזרות מ 70% וכך הלאה (HST אמרתי כבר ?!). בכל מקרה, תוריד עומס / עצימות / נפח האימון. תעלה: תדירות / טווח חזרות.

הייתי מפצל

A: חזה + יד קידמית + יד אחורית
B: גב + רגליים + כתפיים

זה מה שאני אוהב, אפשר לשחק עם זה עד אין סוף.

AXBXAXBX

זה רעיון לא רע (ביחס למנוחה סבירה עבור הכתף), אבל האם אימון ה A
לא הרבה יותר קל (באופן יחסי) לאימון B? ממילא ידיים אני בקושי עובד, אולי פעם בשבוע...

תעבוד בטווח גבוהה יותר ותרד בהדרגה לטווח הנמוך (תוך כדי הורדת נפח האימון כשעולה העצימות).
אתה יכול לנסות לעשות HST רק לקבוצה שרירים בא יש בעיה /מגבלה / דלקת.
תתחיל מ 70% מ RM 15 וכל אימון תעלה משקל (תימנע מכשל) לאחר מכן תתחיל את הטווח של ה- 10 חזרות מ 70% וכך הלאה (HST אמרתי כבר ?!). בכל מקרה, תוריד עומס / עצימות / נפח האימון. תעלה: תדירות / טווח חזרות.

כן, תודה מישל, זה מה שאני כרגע עושה - כלומר משחק עם % מה RM עד שאהיה בטוח שאני לא מחזיר לעצמי את הדלקת.
מה שספציפית ענין אותי וניסיתי לברר, זה האם עקרונית (ולא בעבור היפרטרופיה) עבודה 100% RM גבוה היא יותר או פחות מעמיסה מאשר 100% ב RM נמוך

אתה יכול להכניס את הרגליים עם החזה, אפשר לעשות המון אפוציות שוב זה תלוי במהלך האימון, העדפה אישית ועוד.
בגדול גם אין בעיה שתעשה חזה עם כתפיים זה יהיה אידיאלי אם תתאמן ABXXABX לדוגמא כי יש לך פה אימון אחרי אימון, אני הבאתי דוגמא לבן אדם שמתאמן יום כן יום לא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית