הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פלוס קלורי גדול אך לא גודל

shotland

משתמש מתחיל
215
21
נק' מוניטין:
-9
215
21
אני בן 19 גובה 185 משקל 74 אש 10-12.
שהתחלתי להתאמן הייתי על אתו גובה ועל משקל 50 .בחצי שנה הראשונה ההרגשה הייתה מצוינת גלדתי מעולה ומהר .
תקופה ארוכה שאני לא גודל ,מחוסר אנרגיה עייף כל הזמן .
אני צמוד לתפריט עם פלוס קלורי של 1000-1200 קלוריות והתזוזה במשקל מינורית גם .
אני מתאמן חזק עולה במשקלי עבודה (לאט אבל עולה )

עשיתי בדיקות דם , ההורמונים בסדר (DHEAS גבוהה אבל הייתי היום אצל אנדוקרינולוג הוא אומר שהכל בסדר ורק שלח אותי לעשות בכדיקות דם של קורטיזול והורמון גדילה אני חושב IGF-1 )
וטיפה חוסר בברזל
לא יודע מה הבעיה כבר ..לא יודע איפה לחפש את הבעיה עוד ...
אשמח אם מישהו אולי יעלה רעיון לבדוק או אולי הגיוני שאני צריך פלוס קלורי יותר גבוהה ? ..

כמה קלוריות אתה מכניס ביום?
הגוף הוא מכונה,אם אתה לא עולה במשקל=אתה לא במאזן קלורי חיובי.

• פותח/ת השרשור
כמה קלוריות אתה מכניס ביום?
הגוף הוא מכונה,אם אתה לא עולה במשקל=אתה לא במאזן קלורי חיובי.
3450 ,470 פחמימה 180 חלבון 85 שומן
מבטיח לך שאני בפלוס
לפעמים גם עובר את זה אם אני רעב עוד .

3450 ,470 פחמימה 180 חלבון 85 שומן
מבטיח לך שאני בפלוס
לפעמים גם עובר את זה אם אני רעב עוד .

מכיר את זה,
חילוף חומרים נורא מהיר זאת בעיה ללא מעט אנשים.
לצערי הפיתרון היחידי שעובד במקרה הזה הוא - לאכול עוד.

אני יודע שזה כבר נשמע בלתי אנושי.. אבל תנסה.
תנסה בנוסף לגיינר שאתה שותה, להכין עוד גיינר ביתי.
נגיד חלב+ש"ש+סקופ חלבון+חמאת בוטנים.

או שתוסיף באיזה 100 גרם טחינה גולמית ביום.
זה כמעט כלום בסלט וזה יוסיף לך סביב ה 500+ קלוריות בכיף.

מכיר את זה,
חילוף חומרים נורא מהיר זאת בעיה ללא מעט אנשים.
לצערי הפיתרון היחידי שעובד במקרה הזה הוא - לאכול עוד.

אני יודע שזה כבר נשמע בלתי אנושי.. אבל תנסה.
תנסה בנוסף לגיינר שאתה שותה, להכין עוד גיינר ביתי.
נגיד חלב+ש"ש+סקופ חלבון+חמאת בוטנים.

או שתוסיף באיזה 100 גרם טחינה גולמית ביום.
זה כמעט כלום בסלט וזה יוסיף לך סביב ה 500+ קלוריות בכיף.
פחות או יותר כמו המקרה שלי(אצלי זה אף גדול יותר). אז נכון שקשה מאוד, אבל זה דיי עניין של הרגל.
אם הכל מתנהל בגישה חיובית ולא מיואשת, זה כבר לא כזה נורא.

פחות או יותר כמו המקרה שלי(אצלי זה אף גדול יותר). אז נכון שקשה מאוד, אבל זה דיי עניין של הרגל.
אם הכל מתנהל בגישה חיובית ולא מיואשת, זה כבר קל.

יש לי חבר טוב שקשה לו גם לעלות במשקל בגלל זה.
פעם הכנתי לו תפריט של 2700 קלוריות או 3000.. לא זוכר, והוא שקל בזמנו 67 (1.75)
והוא הצליח להעלות מסה נקייה (יימח שמו) עד 75 ק"ג. אח"כ נתקע, התייאש והפסיק.. (חזר ל 67)

אז צריך המון המון התמדה, והכל אפשרי 😃

והוא הצליח להעלות מסה נקייה (יימח שמו) עד 75 ק"ג. אח"כ נתקע, התייאש והפסיק.. (חזר ל 67)

בדיוק. כוח רצון מספק וגישה חיובית 😃

תבדוק מנוחה, ויטמנים ומינרליים אתה צורך מספיק כי מה שמטריד אותי יותר היא העייפות הכרונית שלך..

• פותח/ת השרשור
תבדוק מנוחה, ויטמנים ומינרליים אתה צורך מספיק כי מה שמטריד אותי יותר היא העייפות הכרונית שלך..
אני כרגע בבדיקות גם אותי זה נורא מטריד אני כבר הרבה זמן שאני כל הזמן עייף והשינה לא מספקת , לא זוכר מה זה חיים בלי עייפות ..בודק את כל העניינים רק שאני חייל והכל זז לאט ..אנדוקרינולוג אמר שהבעיה היא לא בהורמונים והבדיקות דם תקינות , בכל זאת שלח אותי למעבדת שינה ..עברתי הרבה בחיים ואני כל הזמן מרגיש תחת מתח ולחץ נפשי -אולי הבעיה היא פסיכולוגית .

לא צורך גיינר ולא יכול , הוא סותם אותי ככה שאני לא מצליח להכניס כלום אחרי זה גם כעבור שעתיים , עם אוכל אני מסתדר יופי .. נעלה עוד מה נעשה ..ושייק של חלב שש אני עושה אבל באלי להקיא ממנו כבר :(
אם הכל מתנהל בגישה חיובית ולא מיואשת, זה כבר לא כזה נורא.
תאמת שההרגל הוא בסדר , פשוט הגעתי למצב שלא האמנתי שזה נורמלי להיות על פלוס קלורי של 1200 קלוריות ועדיין להיות תקוע , עכשיו אני מאמין לפי מה שאמרתם אז המוטיבציה התחדשה

פלוס קלורי של 1200 על סמך מה? על מחשבון BMR? למעט אינדיקציה התחלתית הוא לא מדייק בתוצאתו הסופית ועובדתית זה קורה במקרה שלך. יש כאלו שקיבלו "חיים קשים" יותר בפיתוח גוף כמוך, כמוני ועוד אחרים. אם תתמיד והמוטיבציה שלך תהיה גבוהה אתה תהיה על הגל.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
פלוס קלורי של 1200 על סמך מה? על מחשבון BMR? למעט אינדיקציה התחלתית הוא לא מדייק בתוצאתו הסופית ועובדתית זה קורה במקרה שלך. יש כאלו שקיבלו "חיים קשים" יותר בפיתוח גוף כמוך, כמוני ועוד אחרים. אם תתמיד והמוטיבציה שלך תהיה גבוהה אתה תהיה על הגל.
בהצלחה.
כן על סמך מחשבון BMR כפול 1.2 ,כן עד עכשיו (למרות שאני לא מרגיש טוב ותמיד עייף ומחוסר אנרגיות )חשבתי שזאת הבעיה שחוסמת לי את התוצאות (אני כן מאמין שזה תורם לקושי לקבל מסת שריר ולעשות אימון טוב )אבל עכשיו אחרי שפתחתם לי את העיניים אני יעלה עוד קלוריות .תודה רבה לך

אני כרגע בבדיקות גם אותי זה נורא מטריד אני כבר הרבה זמן שאני כל הזמן עייף והשינה לא מספקת , לא זוכר מה זה חיים בלי עייפות ..בודק את כל העניינים רק שאני חייל והכל זז לאט ..אנדוקרינולוג אמר שהבעיה היא לא בהורמונים והבדיקות דם תקינות , בכל זאת שלח אותי למעבדת שינה ..עברתי הרבה בחיים ואני כל הזמן מרגיש תחת מתח ולחץ נפשי -אולי הבעיה היא פסיכולוגית .

לא צורך גיינר ולא יכול , הוא סותם אותי ככה שאני לא מצליח להכניס כלום אחרי זה גם כעבור שעתיים , עם אוכל אני מסתדר יופי .. נעלה עוד מה נעשה ..ושייק של חלב שש אני עושה אבל באלי להקיא ממנו כבר 😭

תאמת שההרגל הוא בסדר , פשוט הגעתי למצב שלא האמנתי שזה נורמלי להיות על פלוס קלורי של 1200 קלוריות ועדיין להיות תקוע , עכשיו אני מאמין לפי מה שאמרתם אז המוטיבציה התחדשה
יכול להיות שהבעיה פסיכולוגית
תרגיש טוב הכי חשוב !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית