הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ GVT מתקדם.

Snorlax

משתמש קבוע
1,583
838
נק' מוניטין:
5,412
1,583
838
אני מתכנן להתחיל אחרי התחרות במרץ סבב גיויטי ( פעם שנייה שאני נותן GVT ), וחשבתי להמשיך גם ל GVT מתקדם עקב הצעה של @yanivgoft
שאמר שGVT מתקדם בנוי כמו בלוק נפח שיכול לתרום מאוד לליפטינג..

אשמח אם מישהו שמכיר את התכנית מקרוב יוכל להסביר לי עליה בהרחבה, תודה ושבת שלום 😃

לא הצעתי לך להמשיך לזה. זרקתי מחשבה שלי לאוויר ושיתפתי אותך, שלעשות gvt ואז gvt מתקדם מזכיר במבנה שלו בלוק נפח ואחריו בלוק עצימות (יחסית ל10x10 לעשות 10x3-5 זה עצימות וההתקדמות בין האימונים גם מזכירה בלוק עצימות.)
לא אמרתי שזה יתרום כי יש לי 0 ניסיון עם זה ו0 ביסוס לזה מעבר לתהיה ששיתפתי אותך בה. ובכללי המחשבה שלי היא שזה יותר יתרום ללחיצות שהרי ידוע שנפח בלחיצות זה אח על מלא.

• פותח/ת השרשור
לא הצעתי לך להמשיך לזה. זרקתי מחשבה שלי לאוויר ושיתפתי אותך, שלעשות gvt ואז gvt מתקדם מזכיר במבנה שלו בלוק נפח ואחריו בלוק עצימות (יחסית ל10x10 לעשות 10x3-5 זה עצימות וההתקדמות בין האימונים גם מזכירה בלוק עצימות.)
לא אמרתי שזה יתרום כי יש לי 0 ניסיון עם זה ו0 ביסוס לזה מעבר לתהיה ששיתפתי אותך בה. ובכללי המחשבה שלי היא שזה יותר יתרום ללחיצות שהרי ידוע שנפח בלחיצות זה אח על מלא.
אוקיי, וישך מושג איך ה AGVT הולך? ומתאים לי דווקא לשפר את הלחיצות, הדבר שאני נתקע בו תמיד..

זה לא כ"כ שלחיצות דורשות יותר נפח, אלא יותר שבתכניות של ריפטו אין מספיק נפח ותדירות בלחיצות. ואז כשמוסיפים מעט זה נראה כמו קסם.

בכל אופן, לדעתי תכנית גרועה.

• פותח/ת השרשור
זה לא כ"כ שלחיצות דורשות יותר נפח, אלא יותר שבתכניות של ריפטו אין מספיק נפח ותדירות בלחיצות. ואז כשמוסיפים מעט זה נראה כמו קסם.

בכל אופן, לדעתי תכנית גרועה.
אז אם אני רוצה טיפה לקבל גודל פשוט לתת סבב של גיויטי חודש וזהו ?

למה שלא תנסה את התכנית שפרסמתי - https://www.lbs.co.il/threads/62781/ ?

היא תתן לך לגדול ולהמשיך להתחזק.
אתה יכול גם לשחק איתה, לצרכים שלך, למשל מעבר למה שהצעתי באשכול.
כדי להדגיש מעט יותר "היפרטרופיה":
1) אתה יכול להרים את טווח החזרות בכל האימונים. נניח יום 1 - 15, יום 2 - 10, יום 3 - 6-8.
וכל שבועיים להוריד 2 חזרות, זה יכניס לינאריזציה לתכנית, יכניס מעט נפח ולאט לאט ייקח אותך ליותר ויותר עצימות.
2) אם נתייחס ליום 1 כיום "היפרטרופיה" אתה יכול לשנות את היחס בין הימים, כלומר, לעשות יום 1, יום 2, יום 1, יום 3 וכן הלאה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית