הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גירעון קלורי

Ido alon

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
שלום לכולם אני כרגע בחיטוב דל פחמימה משהו כמו חודש וחצי חודשיים והורדתי כבר 3.5-4 ק״ג ה BMR 1984 התפריט שלי עומד על: חלבון: 153 גרם. שומן:90 גרם. פחמימות:43 גרם. סה״כ קלוריות:1630 גובה:196 משקל:78 גיל:20 השאלה שלי אם הגירעון שלי הוא בסדר או גדול מדי? ואם יש לכם הצעות לשיפור התפריט אשמח תודה מראש.

שלום לכולם אני כרגע בחיטוב דל פחמימה משהו כמו חודש וחצי חודשיים והורדתי כבר 3.5-4 ק״ג ה BMR 1984 התפריט שלי עומד על: חלבון: 153 גרם. שומן:90 גרם. פחמימות:43 גרם. סה״כ קלוריות:1630 גובה:196 משקל:78 גיל:20 השאלה שלי אם הגירעון שלי הוא בסדר או גדול מדי? ואם יש לכם הצעות לשיפור התפריט אשמח תודה מראש.
קודם כל לא בטוח כמה אתה צריך חיטוב לפי הנתונים שלך...הייתי ממליץ קודם מסה לזמן מה ואז להתחיל חיטוב כדי שיהיה מה לחטב אבל נשאיר את זה בצד ונענה לך על השאלה ששאלת, לפי דעתי הגרעון שלך גדול מידי אחי.
לא הכפלת את 1984 ב1.2 כמו שאמורים לעשות מפעילויות יומיומיות שרוב הסיכויים שאתה כן מוציא עליהן אנרגיה(=קלוריות).
ההוצאה היומית שלך היא 1984X1.2= 2320.
הגירעון הקלורי הכי גבוה שמומלץ בזמן חיטוב הוא גירעון של 500 קלוריות משמע אתה לא אמור לרדת מתחת ל1800 קלוריות.
יפה שירדת עד עכשיו במשקל אבל צפוית לך תקיעות אם תמשיך בתפריט כמו זה.
יש לי שאלה קטנה...ישר קפצת לערכים הנמוכים האלה או שירדת בהדרגה? אפילו שנראה לי שאני יודע את התשובה חחח

ירדתי יחסית לאט
אז הגרעון המקסימלי צריך להיות 500?
500 הוא המקסימאלי לירידה במסת שומן ושימור מסת שריר.
מה זאת אומרת יחסית לאט? יש לך תפריט מסודר שירדת מנטראלי לאט לאט? או שכל פעם הורדת פרוסת לחם?

• פותח/ת השרשור
הורדתי בהדרגה את הפחמימות אם תפריט מסודר, אבל מבחינת שאר הנתונים החלבון השומן והפחמימות זה בסדר?

הורדתי בהדרגה את הפחמימות אם תפריט מסודר, אבל מבחינת שאר הנתונים החלבון השומן והפחמימות זה בסדר?
הייתי מוסיף עוד חלבון ועוד ממש קצת שומן שלפחות תעמוד על המינימום שלך שהוא 1900.[טעות חישוב שלי...הנטראלי שלך הוא 2380...המתמטיקה שלי לא חזקה בשעה הזאת חחח]
אתה עושה העמסות כחלק מהדל פחמימות שאתה נמצא בו?
כמובן שאני יוצא מנקודת הנחה שיש לך תוכנית אימונים מסודרת בחדר כושר או בכלל.
ומה הקצב התקדמות שלך? כמה אתה יורד בשבוע?

• פותח/ת השרשור
עד עכשיו ירדתי טוב בין חצי קילו לקילו ועכשיו נעצר והעמסות לא עשיתי
כל כמה זמן לעשות העמסה ?

ועכשיו נעצר
הגיוני שנעצר, תנסה לעשות מה שאמרתי לך ותעדכן התקדמות פה או אפילו אלי בהודעות אני אשמח לעזור לך בכל שאלה בטווח הידע שלי.
על העמסות הייתי מציע לך לעיין במאמרים של קילוגרם או לעבור פה על פוסטים בפורום, בגדול כל 10-14 ימים אבל עדיין ממליץ לך לקרוא ולהבין טיפה יותר.

אוקיי תודה רבה,ואתה אומר שאני צריך להוסיף עוד שומן וחלבון כדי להגיע למינימום?
כן, אל תרד מ1900 קלוריות.
כמובן עדיפות לשומנים איכותיים, שמן זית, אבוקדו, טחינה, שקדים לא קלויים, אגוזים.
וכמובן אני עדיין חושב שאתה צריך מסה לפני חיטוב אבל זה כבר שיקול שלך.
בהצלחה אחי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית