ייעוץ שינוי פיצול

givemetimeto

משתמש מתחיל
27
2
נק' מוניטין:
2
27
2
כרגע אני ב AB
ואני רוצה לשנות ולעשות
A:רגליים חזה ויד אחורית
B:גב כתפיים ובייספס
זה בסדר לעשות פיצול כזה?
לא יפגע בהתאוששות?

הסיבה היחידה שאני רוצה לשנות זה בגלל שאני עושה כתפיים אחרי חזה אני יכול להתמודד עם פחות משקל בכתפיים מאשר שאם אני אעשה כתפיים אחרי גב

אני עושה את אותה הפיצול בab ואין מה לעשות המשקלים טיפה יורדים בגלל שהכתפייים עובדים בתרגילי חזה וזה לא נורא שהמשקלי עבודה שלך קצת יורדים במיוחד אם אתה עובד פיטנס פיתוח גוף וגם אתה יכול לעשות פחות תרגילים העיקר שתגיע לכשל הפיטורפייה תהיה יותר טובה לטווח הארוך מאשר שתתמקד כל פעם לעלות משקלים

אני עושה את אותה הפיצול בab ואין מה לעשות המשקלים טיפה יורדים בגלל שהכתפייים עובדים בתרגילי חזה וזה לא נורא שהמשקלי עבודה שלך קצת יורדים במיוחד אם אתה עובד פיטנס פיתוח גוף וגם אתה יכול לעשות פחות תרגילים העיקר שתגיע לכשל הפיטורפייה תהיה יותר טובה לטווח הארוך מאשר שתתמקד כל פעם לעלות משקלים

המשקלים בכתפיים יעלו אם הוא יפצל אותם מהחזה

• פותח/ת השרשור
אבל מצד שני הכתפיים לא מנוצלות ב 100 אחוז בתרגילי כתפיים ולדעתי זה יחזיק אותם קצת בפיגור בגלל שהם לא עובדות 100 אחוז בתרגילי כתפיים

אתה יכול לפצל אין עם זה בעיה לגוון כל תקופה
לבלבל את השרירים ולתקוף אותם מזוויות שונות?
אני כבר תקופה ארוכה עם אותה תכנית (מסה,חיטוב,מסה)
עם שינוי בתרגיל או שתיים וגדל יפה.
תנסה לשנות תכנית ,תישאר עם שלך ותראה איך אתה גדל.
כל אחד ו הגנטיקה שהוא נדפק איתה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית