תמונה שינוי של שנתיים

HorizonKing

משתמש קבוע
1,255
313
נק' מוניטין:
1,359
1,255
313
img1421490977971.jpg
והנה מודל 2015

20150116_135654.jpg
מי שרוצה לעקוב ofek malka בפויסבוק 😃

התפתחות מרשימה, אבל תלמד להצתלם. את החזה אתה מסתיר, היד לא בזוית שניתן ליראות משהו.
אבל אחלה מרפק אחי 😉

• פותח/ת השרשור
בכתב אפשר להבין דברים בצורה דו משמעית חח בכל מקרה תודה

• פותח/ת השרשור
תמונות, תמונות אופק, אבל לא הכנסת נתונים. מה משקל הגוף כרגע?
אני איך שהו קיבלתי בוסט של גובהה משום מה אז כרגע 177 אפילו 178 משקל גוף כרגע 93 קג זה רק אמצע מסה לדעתי יש סיכוי להגיע ל 100 ,וגם מבחינצ נוזלים כרגע עם חומרים קצרים אז לדעתי העליה דיי נקיה אפשר לומר חשבתי לתת בוסט עם סופרדרול כרגע עדיין מתלבט

אני איך שהו קיבלתי בוסט של גובהה משום מה אז כרגע 177 אפילו 178 משקל גוף כרגע 93 קג זה רק אמצע מסה לדעתי יש סיכוי להגיע ל 100 ,וגם מבחינצ נוזלים כרגע עם חומרים קצרים אז לדעתי העליה דיי נקיה אפשר לומר חשבתי לתת בוסט עם סופרדרול כרגע עדיין מתלבט
סופרדרול האוראלי החביב עלי. מתאים לכל שלב בסייקל. מסה רבה, מאוד איכותי ונאה ויזואלית. הכח בשמיים.
בכל אופן, שאפו, גדלת מאוד... 👏

7 תרגילים לשריר גדול?
עשית שינוי טוב,בכל מקרה הייתי מציע לך להיות דבק לתזונה אחרת לגמרי בסייקל.
במיוחד שאתה לא בדיוק עם אי נטייה להשמנה הכי גבוהה.
שלח עוד תמונות יותר ברורות מאשר כאלה,נראה שעשית שינוי טוב אין לך מה להסתיר

• פותח/ת השרשור
7 תרגילים לשריר גדול?
עשית שינוי טוב,בכל מקרה הייתי מציע לך להיות דבק לתזונה אחרת לגמרי בסייקל.
במיוחד שאתה לא בדיוק עם אי נטייה להשמנה הכי גבוהה.
שלח עוד תמונות יותר ברורות מאשר כאלה,נראה שעשית שינוי טוב אין לך מה להסתיר
ואאלה לא בקטע של להתחרות בנתיים אז מרשה לעצמי לאכול מלוכלך ועדיין אני נישאר על אחוז שומן סביר אני נהנה מהסייקל ומהאוכל ועדיין מתקדם רוב הסיכוייפ שזה הסייקל האחרון שלי כדי להיראות טוב לא צריך הפרדות ופסים ובנתיים גם ניראה טוב גם מאסיבי ונהנה מאחת ההנאות שיש לחיים להציע שזה אוכל שבלי שום קשר האכילה המלוכלכת תורמת לי רבות לכוח ,אולי אני אחרי הסייקל יצא לחיטובון קטנטן אבל האמת לא מכוןן לאחוז שומן חד סיפרתי ואולי תגיד אם זו הגישה שלי למה פניתי לחומרים בלי חומרים ההתקדמות לא הייתה ככה בצורה מסחררת ובלי שום קשר רק עם חומרים יכול להתאמן בנפח אימונים כזה שתאכלס אני נהנה ממנו מאןוד

ואאלה לא בקטע של להתחרות בנתיים אז מרשה לעצמי לאכול מלוכלך ועדיין אני נישאר על אחוז שומן סביר אני נהנה מהסייקל ומהאוכל ועדיין מתקדם רוב הסיכוייפ שזה הסייקל האחרון שלי כדי להיראות טוב לא צריך הפרדות ופסים ובנתיים גם ניראה טוב גם מאסיבי ונהנה מאחת ההנאות שיש לחיים להציע שזה אוכל שבלי שום קשר האכילה המלוכלכת תורמת לי רבות לכוח ,אולי אני אחרי הסייקל יצא לחיטובון קטנטן אבל האמת לא מכוןן לאחוז שומן חד סיפרתי ואולי תגיד אם זו הגישה שלי למה פניתי לחומרים בלי חומרים ההתקדמות לא הייתה ככה בצורה מסחררת ובלי שום קשר רק עם חומרים יכול להתאמן בנפח אימונים כזה שתאכלס אני נהנה ממנו מאןוד
זו בחירה שלך,אתה אדון לעצמך
מה שבטוח קח כעצה שאם אתה לא מתחרה זה לא פוטר אותך מלאכול מה שבא לך.
בסייקל גם אתה תשקיע חרא אבל תתאמן ותאכל ,סביר להניח שתתקדם,זה לא אומר שזה כזה אופטימלי..
אם כבר אתה מזכיר את המילה התקדמות לך עלייה בצורה הכי גבוהה שיש.. בין אם מתחרה או לא,אין קשר.
ממילא יש השלכות אז אם כבר בחרת,לא כדאי שתשקיע..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית