נק' מוניטין:
1,359
- 1,255
- 313
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התפתחות מרשימה, אבל תלמד להצתלם. את החזה אתה מסתיר, היד לא בזוית שניתן ליראות משהו.
אבל אחלה מרפק אחי 😉
יש ספק לגביי הגודל אוו המראה שלי תמיד מוזמן לאימון חזה אוו גב משותף^יצאת פה רבע מהמציאות אני בטוח
יש ספק לגביי הגודל אוו המראה שלי תמיד מוזמן לאימון חזה אוו גב משותף
אין לי מושג איך קראת את זה אבל זו היתה מחמאהיש ספק לגביי הגודל אוו המראה שלי תמיד מוזמן לאימון חזה אוו גב משותף
תמונות, תמונות אופק, אבל לא הכנסת נתונים. מה משקל הגוף כרגע?יש ספק לגביי הגודל אוו המראה שלי תמיד מוזמן לאימון חזה אוו גב משותף
אני איך שהו קיבלתי בוסט של גובהה משום מה אז כרגע 177 אפילו 178 משקל גוף כרגע 93 קג זה רק אמצע מסה לדעתי יש סיכוי להגיע ל 100 ,וגם מבחינצ נוזלים כרגע עם חומרים קצרים אז לדעתי העליה דיי נקיה אפשר לומר חשבתי לתת בוסט עם סופרדרול כרגע עדיין מתלבטתמונות, תמונות אופק, אבל לא הכנסת נתונים. מה משקל הגוף כרגע?
סופרדרול האוראלי החביב עלי. מתאים לכל שלב בסייקל. מסה רבה, מאוד איכותי ונאה ויזואלית. הכח בשמיים.אני איך שהו קיבלתי בוסט של גובהה משום מה אז כרגע 177 אפילו 178 משקל גוף כרגע 93 קג זה רק אמצע מסה לדעתי יש סיכוי להגיע ל 100 ,וגם מבחינצ נוזלים כרגע עם חומרים קצרים אז לדעתי העליה דיי נקיה אפשר לומר חשבתי לתת בוסט עם סופרדרול כרגע עדיין מתלבט
Abc 6 פעמים בשבוע 7 תרגילים 4 סטים כל תרגיל לשריר גדול שריר קטן 2 אוו 3 תרגילים וגם 4 סטים בעקרוןשור!
אפשר לשאול באיזה עצימות/תוכנית את מתאמן?
ואאלה לא בקטע של להתחרות בנתיים אז מרשה לעצמי לאכול מלוכלך ועדיין אני נישאר על אחוז שומן סביר אני נהנה מהסייקל ומהאוכל ועדיין מתקדם רוב הסיכוייפ שזה הסייקל האחרון שלי כדי להיראות טוב לא צריך הפרדות ופסים ובנתיים גם ניראה טוב גם מאסיבי ונהנה מאחת ההנאות שיש לחיים להציע שזה אוכל שבלי שום קשר האכילה המלוכלכת תורמת לי רבות לכוח ,אולי אני אחרי הסייקל יצא לחיטובון קטנטן אבל האמת לא מכוןן לאחוז שומן חד סיפרתי ואולי תגיד אם זו הגישה שלי למה פניתי לחומרים בלי חומרים ההתקדמות לא הייתה ככה בצורה מסחררת ובלי שום קשר רק עם חומרים יכול להתאמן בנפח אימונים כזה שתאכלס אני נהנה ממנו מאןוד7 תרגילים לשריר גדול?
עשית שינוי טוב,בכל מקרה הייתי מציע לך להיות דבק לתזונה אחרת לגמרי בסייקל.
במיוחד שאתה לא בדיוק עם אי נטייה להשמנה הכי גבוהה.
שלח עוד תמונות יותר ברורות מאשר כאלה,נראה שעשית שינוי טוב אין לך מה להסתיר
זו בחירה שלך,אתה אדון לעצמךואאלה לא בקטע של להתחרות בנתיים אז מרשה לעצמי לאכול מלוכלך ועדיין אני נישאר על אחוז שומן סביר אני נהנה מהסייקל ומהאוכל ועדיין מתקדם רוב הסיכוייפ שזה הסייקל האחרון שלי כדי להיראות טוב לא צריך הפרדות ופסים ובנתיים גם ניראה טוב גם מאסיבי ונהנה מאחת ההנאות שיש לחיים להציע שזה אוכל שבלי שום קשר האכילה המלוכלכת תורמת לי רבות לכוח ,אולי אני אחרי הסייקל יצא לחיטובון קטנטן אבל האמת לא מכוןן לאחוז שומן חד סיפרתי ואולי תגיד אם זו הגישה שלי למה פניתי לחומרים בלי חומרים ההתקדמות לא הייתה ככה בצורה מסחררת ובלי שום קשר רק עם חומרים יכול להתאמן בנפח אימונים כזה שתאכלס אני נהנה ממנו מאןוד