הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול הבחירות הגדול 2015

🤣🤣🤣🤣 הרגת.
בנוגע לשאלתך,פייגלין תומך בנשיאת נשק,הוא ניסה כמה פעמים לפעול בעניין ולהסיר מכשולים שמציבים לאנשים.

עלה ירוק ברבאק !

כל המפלגות היום פשוט זוועה. ביבי בראשן, סתם שקרן ורמאי. היה 6 שנים ראש ממשלה ורק נזקים עשה והעיקר זרק את בעית הדיור על קודמו.

מצידי לתת לשמשון ויובב לנהל את המדינה ולא ביבי

מרצ או העבודה.
הבית היהודי זו כנראה המפלגה הכי גרועה שקיימת, אולי חוץ מליברמן.
כן, כי הקומוניסטים של מרצ והעבודה זה ממש מציאה.

אין באמת למי להצביע, אני מצביע לבית היהודי, אלא אם פייגלין יחליט לרוץ במפלגה משלו.
חבל שאין פה מפלגה שרצה עם מצע של כלכלה ימנית.
מצחיק אותי שאנשים אומרים רק לא ביבי אבל חושבים שהתרנגולת והקומוניסטים זה תחליף טוב.
אולי האישה הכי לא ראויה בכנסת. היא נותנת פייט טוב לחנין זועבי.

מצחיק אותי שאנשים אומרים רק לא ביבי אבל חושבים שהתרנגולת והקומוניסטים זה תחליף טוב.
כל דבר זה תחליף טוב לביבי, לא יכול להיות גרוע יותר

הייתי מצביע לבית היהודי. אבל זה כמו להצביע לביבי.

כל דבר זה תחליף טוב לביבי, לא יכול להיות גרוע יותר

הייתי מצביע לבית היהודי. אבל זה כמו להצביע לביבי.
כן?אתה בטוח שכל דבר זה טוב יותר?
אתה בטוח שמפלגה שהיא שמאל קיצוני עם התבטאויות אנטי ישראליות עדיפות על ביבי?לא.
אתה חושב שדמגוגים סוציאליסטים כמו כחלון ולפיד עדיפים על ביבי?לא.
אין לך כרגע אלטרנטיבות נורמליות לביבי

כן?אתה בטוח שכל דבר זה טוב יותר?
אתה בטוח שמפלגה שהיא שמאל קיצוני עם התבטאויות אנטי ישראליות עדיפות על ביבי?לא.
אתה חושב שדמגוגים סוציאליסטים כמו כחלון ולפיד עדיפים על ביבי?לא.
אין לך כרגע אלטרנטיבות נורמליות לביבי
כל מה שכתבת עדיף על ביבי (בלי קשר שזה רחוק מהמציאות מה שכתבת, ה"שמאל הקיצוני" הזה שאתה קורא לו יפעל בכוח צבאי הרבה יותר גדול ממה שביבי אי פעם יעיז)

כל מה שכתבת עדיף על ביבי (בלי קשר שזה רחוק מהמציאות מה שכתבת, ה"שמאל הקיצוני" הזה שאתה קורא לו יפעל בכוח צבאי הרבה יותר גדול ממה שביבי אי פעם יעיז)
כן?בוז'י יפעל בכח צבאי יותר רציני מביבי?
טוב אחי.
לאור התבטאויותיהם של חברי המפלגה שלו, אני בספק אם בכלל יפעילו כח צבאי במקרה הצורך.
ליישם כלכלה ריכוזית בצורה קיצונית זה יותר טוב מביבי?i call bullshit.
השנאה העוורת הזאת לביבי תביא רק רע.

זה לא ממש משנה. הולך להיות רע ללא תלות בממשלה. פשוט יאשימו את מי שיהיה במשמרת באותו הזמן.
זה מאוד משנה לפי דעתי. יש לשחק בקקי ופיפי ויש full out קומוניזם.

ועוד לא דיברתי על הפן הבטחוני בכלל או בזכויות הפרט, כן?

זה מאוד משנה לפי דעתי. יש לשחק בקקי ופיפי ויש full out קומוניזם.

זה הכיוון שזה הולך אליו לא משנה מה, כי רוב האנשים טפשים, ורוב האשים רוצים דברים בחינם. עדיף כבר לבחור את מי שיזרז את התהליכים.

מאוד הייתי רוצה להצביע למישהו עם עמדות ביטחוניות כמו של בנט(פרט לנושא ההעברת הכספים להתנחלויות שזה נושא שנוי במחלוקת אצלי) ומדיניות חברתית כלכלית של מפלגת העבודה. אבל כמו שכתבו מעלי כבר צריכים להתפשר ואני כרגע מעדיף את העבודה.
ביבי לא מתקדם לשום מקום , בנט הארד כור מידי, לא מייצג אותי בשיט וללא ספק חשוך.

לכל אלה שטוענים כי עבודה זה "שמאל קיצוני" ושחייבים מנהיג שיהיה חזק ביטחונית זה קישקושי שכל! זה בדיוק כמו להיגד "היזהרו מהקומיניזם".
ראיתי כבר פוסטים בפייסבוק שמצטטים אנשים כאלה ואחרים מרשימת מפלגת העבודה על כך שהתקווה לא דמוקרטית וכל מיני ציטוטים בסגנון,
האומנם? האמנון באמת לא דמוקרטי והוא מייצג רק את היהודים במדינה, מצד שני מישהו אמר שרוצים לשנות את זה ? מישהו רוצה לשנות את זה? רק צויין פה עובדה. הרי אין דבר כזה באמת דמוקרטיה טהורה אלא יש מדינות שהכי קרובות לזה, זה הכל.

לי חשוב שיהיה לי דירה משלי כשאקים משפחה, שאני אוכל לחיות ולמות בכבוד ואם כבר לעבוד קשה לפחות לקצור את הפרות ולא לדפוק את הראש בסוף החודש עם עוד אלף שקל שאני חייב לבנק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית