נק' מוניטין:
9,550
- 5,874
- 2,127
- נהלל, טבעון, וינגייט
ולמה בדיוק אתה אומר לי את זה?בשורה התחתונה - תצביע לפי השיקולים שלך.
או שפספסתי משהו, או שסתם אין לי מושג על מה אתם מדברים.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ולמה בדיוק אתה אומר לי את זה?בשורה התחתונה - תצביע לפי השיקולים שלך.
המממ... עוצמה יהודית? 😃מישהו יודע איזו מפלגה בעד הקלת התנאים לנשיאת נשק?
על פי המצע שלהם הנשק שלנו זה תפילין149eg:המממ... עוצמה יהודית? 😃
כן, כי הקומוניסטים של מרצ והעבודה זה ממש מציאה.מרצ או העבודה.
הבית היהודי זו כנראה המפלגה הכי גרועה שקיימת, אולי חוץ מליברמן.
אולי האישה הכי לא ראויה בכנסת. היא נותנת פייט טוב לחנין זועבי.סתיו שפיר קנתה אותי.
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001002895
כל דבר זה תחליף טוב לביבי, לא יכול להיות גרוע יותרמצחיק אותי שאנשים אומרים רק לא ביבי אבל חושבים שהתרנגולת והקומוניסטים זה תחליף טוב.
כן?אתה בטוח שכל דבר זה טוב יותר?כל דבר זה תחליף טוב לביבי, לא יכול להיות גרוע יותר
הייתי מצביע לבית היהודי. אבל זה כמו להצביע לביבי.
כל מה שכתבת עדיף על ביבי (בלי קשר שזה רחוק מהמציאות מה שכתבת, ה"שמאל הקיצוני" הזה שאתה קורא לו יפעל בכוח צבאי הרבה יותר גדול ממה שביבי אי פעם יעיז)כן?אתה בטוח שכל דבר זה טוב יותר?
אתה בטוח שמפלגה שהיא שמאל קיצוני עם התבטאויות אנטי ישראליות עדיפות על ביבי?לא.
אתה חושב שדמגוגים סוציאליסטים כמו כחלון ולפיד עדיפים על ביבי?לא.
אין לך כרגע אלטרנטיבות נורמליות לביבי
כן?בוז'י יפעל בכח צבאי יותר רציני מביבי?כל מה שכתבת עדיף על ביבי (בלי קשר שזה רחוק מהמציאות מה שכתבת, ה"שמאל הקיצוני" הזה שאתה קורא לו יפעל בכוח צבאי הרבה יותר גדול ממה שביבי אי פעם יעיז)
השאלה זה כמה יותר רע.בכל מקרה חייב להיות רע.
זה מאוד משנה לפי דעתי. יש לשחק בקקי ופיפי ויש full out קומוניזם.זה לא ממש משנה. הולך להיות רע ללא תלות בממשלה. פשוט יאשימו את מי שיהיה במשמרת באותו הזמן.
זה מאוד משנה לפי דעתי. יש לשחק בקקי ופיפי ויש full out קומוניזם.
רק במלכודת עכברים.זה הכיוון שזה הולך אליו לא משנה מה, כי רוב האנשים טפשים, ורוב האשים רוצים דברים בחינם. עדיף כבר לבחור את מי שיזרז את התהליכים.