בנט אנחנו צריכים שר ביטחון חזק שלא מתנצל ואומר הכל בפנים
איך אפשר להפקיד את הממשלה לציפי או לבוזי?
"עופרת יצוקה" בראשות, בין השאר, ציפי היה מבצע הרבה יותר טוב משני המבצעים של האידיוט - עמוד ענן וצוק איתן.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בנט אנחנו צריכים שר ביטחון חזק שלא מתנצל ואומר הכל בפנים
איך אפשר להפקיד את הממשלה לציפי או לבוזי?
אתה מתעלם אבל מכמה פקטורים משמעותיים:"עופרת יצוקה" בראשות, בין השאר, ציפי היה מבצע הרבה יותר טוב משני המבצעים של האידיוט - עמוד ענן וצוק איתן.
אוסיף על כך, שמדיניות ממשל ארה''ב היתה שונה "מעט" בראשות בוש מאשר בראשות אובמה.אתה מתעלם אבל מכמה פקטורים משמעותיים:
1. בזמנו לא היו מנהרות
2. הדינאמיקה באזור הייתה שונה
3. לא היו להם אלפי טילים שמגיעים לת"א וצפונה
אתה מתעלם אבל מכמה פקטורים משמעותיים:
1. בזמנו לא היו מנהרות
2. הדינאמיקה באזור הייתה שונה
3. לא היו להם אלפי טילים שמגיעים לת"א וצפונה
לא ברמה של המלחמה האחרונה.היו מנהרות עוד משנות ה-90.
התכוונתי שבין היתר לא הייתה כיפת ברזל, משמע יכלת להיכנס לעזה לא בפול גז ולהתמעמע ולטפל בדברים "נקודתית" כי ה"נשק" של האויב לא באמת פוגע/עושה נזק בנפש חוץ מנזק פסיכולוגי/מורלי/תדמיתי. היה גם את הלחץ של לא לשלוח חיילים לשטח ולמות - כמו כן חשש לחטיפת חייל וגלעד שליט2. אין ספק שביבי פחדן והססן, אבל לא אני ולא אתה יודעים מה קרה שם בישיבות הקבינט הביטחוני ואילו עוד פרטים היו שם שאנחנו לא יודעים וכנראה לא נדע לעולם.אבל אלא אם כן אתה חושב שדמם של תושבי ת"א סמוק משל תושבי אשדוד ואשקלון, זה לא ממש רלוונטי.
אין ספק שביבי פחדן והססן, אבל לא אני ולא אתה יודעים מה קרה שם בישיבות הקבינט הביטחוני ואילו עוד פרטים היו שם שאנחנו לא יודעים וכנראה לא נדע לעולם.
מספיק מפלגה אחת בקואליציה אפילו עם 4 מנדטים (המינימום היום?) כדי להטיל וטו על חוק ש 57 מנדטים אחרים בממשלה מאשרים ומסכימים עליו, ככה שאני לא יודע מאיפה הבאת את ה-61 מנדטים. להזכירך לך מה ציפי שפיצי עשתה עם 7 מנדטים בממשלה האחרונה?
החוק בעד הכרה של נישואים חד מיניים לא יעבור עם אף ממשלה, לא משנה מי ירכיב אותה. כל ממשלה תצטרך להכניס אליה קבוצה מסויימת של דתיים/חרדים/ציוניים שלא יעבירו לעולם חוק כזה כי זה נוגד את העקרונות הדתיים שלהם. גם הערבים לא יעבירו את החוק הזה. אלו הקבוצות שיכולות להעביר חוק שכזה: כחלון (וגם זה לא בטוח), יאיר לפיד, העבודה ומרץ. מדובר על 45-50 מנדטים בלחץ.
אף אחד לא יכול להעביר את החוקים שהוא רוצה גם אם יהיה לו 40 מנדטים בכנסת והוא יהיה "חזק". מספיק מישהו בקואליציה שיתנגד לחוק והופ, הוא נופל. מה תעשה? תפרק ממשלה? תפרק, את מי תכניס במקום? תסתכן ללכת לבחירות ולאבד מנדטים? זה שיש לך הרבה מנדטים לא אומר שאתה יכול להעביר איזה חוק שתרצה - זה רק אומר שאתה אחראי על יותר גופים ויש לך אלסטיות לעשות דברים שתמיד רצית או מנגד לדחוק אחרים לפינה ול"שחד" אותם כדי להעביר את החוקים שלך.
זו לא אמורה להיות בחירה בכלל - לא יעברו נישואים חד מיניים במדינה הזו ב-50 שנים הבאות או כל עוד ימשיכו להיות לפחות 3-4 מלפגות דתיות/חרדיות בכנסת שבלי אחת מהן אי אפשר להקים ממשלה. זה לא אמור להיות פרמטר של למי להצביע כלל כי זה פשוט בלתי אפשרי לביצוע בבחירות הקרובות ולכן לא אמור להכלל כפאקטור בין אם אתה מסכים בנושא או לא כי הוא לא יתממש אז למה לדון עליו מלכתחילה?
הכל נכון, אבל אני לא מבין למה זה אמור לעניין אותי כשאני שואל את עצמי למי להצביע.והוא היחיד שחשף אותם באופן הכי גלוי ואימיתי שיש בניגוד לאחרים שמסתתרים מאחורי סיסמאות ויוצאים עליו כשהוא "חשוך". כמו שבנט אמר, בוא נראה את לפיד, בוג'י-ציפי, כחלון וכל אלו שהאשימו אותו שהוא חשוך להציב אולטימטום שתוך 30 יום מהרגע שהם נבחרים הם יעבירו חוק להכרה בנישואים חד מיניים. מדוע אף אחד לא עשה את זה? כי אי אפשר והם יודעים את זה.
אוקיי, זה נכון, אבל לא איכפת לי. אני לא מעוניין לחזק את הדת כאן. אני מעוניין להחליש אותה. לכן אני אצביע למי שתומך בכך.המדינה שלך נבנתה על עקרונות של יהדות (דת). אתה לא מבין/יודע איפה אתה חי?
לעקור את היהדות ממדינת ישראל זה כמו לעקור את ה Constitution מארה"ב - לא יקרה בחיים אלא אם המדינה תתפרק/יקרה מהפך דמוגרפי מסויים/מלחמה אטומית.
כל החברה פה שלא רוצים להצביע לעלה ירוק כי זה "קול שיילך לפח", אתם ועוד 100 אלף איש לא מצביעים עלה ירוק כי הם חושבים שזה ילך לפח. ובגלל זה הוא הולך לפח.
לפיד נראה מרים (את הכלכלה לשיאי שפל חדשים)לא נותן את הקול שלי לאף בן אדם שלא מרים.
לפיד נראה מרים (את הכלכלה לשיאי שפל חדשים)
עלה ירוק או עלה לניידת?אה, שכחתי את התנאי השני. הוא צריך להיות לא דביל.
עלה ירוק או עלה לניידת?
אם אני זוכר נכון זה לערך 30,000 (או אפילו נלך על 25,000 "כשרים") קולות למנדט. צריך כיום 4 מנדטים כדי להיכנס לכנסת, משמע 100-120K קולות. בבחירות האחרונות הם בקושי הגיע ל 50,000, וזה עוד עם רעש ומאמץ אדיר. למה נראה לך שהם יותר מיכפילו את הקולות שלהם? יתרה מזאת, איזה כוח/השפעה תהיה להם בכנסת מבחינת המצע שלהם? עם 4 מנדטים הם לא יוכלו להזיז שום דבר וישבו באופוזיציה ויבזבזו כספי מיסים.כל החברה פה שלא רוצים להצביע לעלה ירוק כי זה "קול שיילך לפח", אתם ועוד 100 אלף איש לא מצביעים עלה ירוק כי הם חושבים שזה ילך לפח. ובגלל זה הוא הולך לפח.