הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול הבחירות הגדול 2015

מאוד הייתי רוצה להצביע למישהו עם עמדות ביטחוניות כמו של בנט(פרט לנושא ההעברת הכספים להתנחלויות שזה נושא שנוי במחלוקת אצלי) ומדיניות חברתית כלכלית של מפלגת העבודה. אבל כמו שכתבו מעלי כבר צריכים להתפשר ואני כרגע מעדיף את העבודה.
ביבי לא מתקדם לשום מקום , בנט הארד כור מידי, לא מייצג אותי בשיט וללא ספק חשוך.

לכל אלה שטוענים כי עבודה זה "שמאל קיצוני" ושחייבים מנהיג שיהיה חזק ביטחונית זה קישקושי שכל! זה בדיוק כמו להיגד "היזהרו מהקומיניזם".
ראיתי כבר פוסטים בפייסבוק שמצטטים אנשים כאלה ואחרים מרשימת מפלגת העבודה על כך שהתקווה לא דמוקרטית וכל מיני ציטוטים בסגנון,
האומנם? האמנון באמת לא דמוקרטי והוא מייצג רק את היהודים במדינה, מצד שני מישהו אמר שרוצים לשנות את זה ? מישהו רוצה לשנות את זה? רק צויין פה עובדה. הרי אין דבר כזה באמת דמוקרטיה טהורה אלא יש מדינות שהכי קרובות לזה, זה הכל.

לי חשוב שיהיה לי דירה משלי כשאקים משפחה, שאני אוכל לחיות ולמות בכבוד ואם כבר לעבוד קשה לפחות לקצור את הפרות ולא לדפוק את הראש בסוף החודש עם עוד אלף שקל שאני חייב לבנק.
תקרא פוסטים של יוסי יונה, זוהיר בעליל או איך שלא קוראים לו, של ציפי ושל בוז'י.
זה ההגדרה לקומוניזם.

גיבובים של שטויות מה שרשמת פה.

תקרא פוסטים של יוסי יונה, זוהיר בעליל או איך שלא קוראים לו, של ציפי ושל בוז'י.
זה ההגדרה לקומוניזם.

גיבובים של שטויות מה שרשמת פה.
אם לא הבנת זה דוגמא לתעמולות ישנות של משטרים שלא תרמו לאזרחיהם אחרי מלחמת העולם השנייה.
הבאתי את הדוגמא הזאת כדי להמחיש שהטיעון שלא נהיה בטוחים במידה ובנט או ביבי לא יהיו בשלטון זה קישקוש.

אם לא הבנת זה דוגמא לתעמולות ישנות של משטרים שלא תרמו לאזרחיהם אחרי מלחמת העולם השנייה.
הבאתי את הדוגמא הזאת כדי להמחיש שהטיעון שלא נהיה בטוחים במידה ובנט או ביבי לא יהיו בשלטון זה קישקוש.
איך זה קשקוש בדיוק?
איזו תפיסה בטחונית יש לשמאל הקיצוני הזה שגורמת לך לישון טוב בלילה?
עוד נסיגות?

גם לי זה חשוב שתהיה לי דירה משלי.
למה נראה לך אני מנסה להתקבל לרפואה?כדי לחטט בתחת של אנשים לכיף?

פספסת את הנקודה. הפוסט היה ״אני הולך להצביע לעבודה כי חשוב לי שתהיה לי דירה משלי״.

פספסת את הנקודה. הפוסט היה ״אני הולך להצביע לעבודה כי חשוב לי שתהיה לי דירה משלי״.
כן אני הבנתי את הנקודה שלך.
מסכים..
זה העולם שאנחנו חיים בו, לא יודע ממש מה להגיד לך מעבר לכך..נקווה לטוב?

כן בדיוק, ברגע שהעבודה תהיה בשלטון כל השטחים חוץ מתל אביב יוחזרו לערבים.
אתה חושב שהם לא יחתרו להחזיר את איו"ש?
אתה חושב שהם ישפרו במאומה את מצב יוקר המחיה?

תעשה ש"ב לפניי שאתה מצביע למישהו.

אני מזדהה עם רוב מה שכתבת על העבודה, אבל למה אתה חושב שביבי עדיף על זה?

הרי ביבי בשלטון שנים ויקר פה, אז תמשיך להצביע לו כי אתה חושב שעם מפלגה אחרת יהיה יותר יקר?

אני מזדהה עם רוב מה שכתבת על העבודה, אבל למה אתה חושב שביבי עדיף על זה?

הרי ביבי בשלטון שנים ויקר פה, אז תמשיך להצביע לו כי אתה חושב שעם מפלגה אחרת יהיה יותר יקר?
אל תחשוב שאני בעד ביבי. בשום פנים ואופן לא.
כל מה שאני אומר זה שהאג'נדה של העבודה גרועה בהרבה.
אל תצפה לתמורות ביוקר המחיה, השיח הציבורי שקיים היום אצלנו לא מאפשר לפוליטיקאים ללכת לכיוון פתרון אמיתי.
אבל כמו שכבר אמרתי, העבודה גרועה בהרבה מהליכוד וזו הסיבה שאני מעדיף להצביע לגוש הימני(ליכוד/בנט)

תשמע, לי יש סדר העדיפויות. יחתרו להחזיר את איו"ש או לא זה באמת פחות מדאיג אותי וכמו שהם לא יאשרו נישואים חד מינים גם את איו"ש הם לא יחזירו.
מה שחשוב כרגע זה שחצי מהמדינה במינוס, ורוב האנשים לא מתחילים מאותה נקודת זינוק כמו שלך ככה שלא כל אחד בכלל יכול לחשוב על להתחיל תואר ובטח ובטח לא להתקרב ללחשוב אפילו על לימודי רפואה.
בנוסף, אני מרגיש כל כך בטוח עם ביבי שכל פעם שאני עולה לאוטובוס אני צריך לפתוח 7 עיניים ולהיות ערני, כשאני מסתובב ברחוב אני מסתכל מידי פעם אחורה שלא יקפוץ עלי איזה "גיבור" עם סכין.

אל תחשוב שאני בעד ביבי. בשום פנים ואופן לא.
כל מה שאני אומר זה שהאג'נדה של העבודה גרועה בהרבה.
אל תצפה לתמורות ביוקר המחיה, השיח הציבורי שקיים היום אצלנו לא מאפשר לפוליטיקאים ללכת לכיוון פתרון אמיתי.
אבל כמו שכבר אמרתי, העבודה גרועה בהרבה מהליכוד וזו הסיבה שאני מעדיף להצביע לגוש הימני(ליכוד/בנט)
אז בעצם התשובה לשאלה שלי חיובית
מעניין מה הגבול של מצביעי הימין, כשקוטג יעלה 15 שקל וליטר דלק יעלה 12 שקל הם ימשיכו כי עם מפלגות אחרות בטח יהיה יותר יקר. וכשיהיה פיגוע עם עשרות הרוגים כל יום הם ימשיכו כי עם השמאל יהיו אפילו יותר פיגועים 😆

תשמע, לי יש סדר העדיפויות. יחתרו להחזיר את איו"ש או לא זה באמת פחות מדאיג אותי וכמו שהם לא יאשרו נישואים חד מינים גם את איו"ש הם לא יחזירו.
מה שחשוב כרגע זה שחצי מהמדינה במינוס, ורוב האנשים לא מתחילים מאותה נקודת זינוק כמו שלך ככה שלא כל אחד בכלל יכול לחשוב על להתחיל תואר ובטח ובטח לא להתקרב ללחשוב אפילו על לימודי רפואה.
בנוסף, אני מרגיש כל כך בטוח עם ביבי שכל פעם שאני עולה לאוטובוס אני צריך לפתוח 7 עיניים ולהיות ערני, כשאני מסתובב ברחוב אני מסתכל מידי פעם אחורה שלא יקפוץ עלי איזה "גיבור" עם סכין.
הגיבור עם סכין יקפוץ עלייך גם תחת השלטון של העבודה.
הדרך היחידה שגיבור עם סכין לא יקפוץ עלייך זה אם יהיה לך גלוק עם רישיון. אבל מי בדיוק מהשרים מקדם רישיונות לנשק לכל האזרחים?אף אחד.
יוקר המחיה פה הוא 100% תוצאה של רגולציה-מכסי מגן, מסים ממשלה מנופחת ומה לא. העבודה רק תחמיר את כל אלה. אדרבא, הם מתכננים להגביר פיקוח ומעורבות ממשלתית במשק.
אז בעצם התשובה לשאלה שלי חיובית
מעניין מה הגבול של מצביעי הימין, כשקוטג יעלה 15 שקל וליטר דלק יעלה 12 שקל הם ימשיכו כי עם מפלגות אחרות בטח יהיה יוקר יקר. וכשיהיה פיגוע עם עשרות הרוגים כל יום הם ימשיכו כי עם המשאל יהיו אפילו יותר פיגועים 😆
תקרא שוב מה שכתבתי.

מה גורם לך לחשוב שלא קראתי?
אמרת שאתה לא בעד ביבי אבל העבודה גרועים בהרבה - משמע אתה מעדיף את ביבי או בנט (שזה גם ביבי בתור רוהמ)
אם תקרא את המצע הכלכלי של..כל מפלגה בערך, אתה יכול להבין שיוקר המחיה ישאר איתנו עוד הרבה זמן.
עם יכולת הבנה טיפונת יותר מעמיקה, אתה תבין שהנזק הגדול ביותר יבוא מהעבודה. זה כזה פשוט.

אם תקרא את המצע הכלכלי של..כל מפלגה בערך, אתה יכול להבין שיוקר המחיה ישאר איתנו עוד הרבה זמן.
עם יכולת הבנה טיפונת יותר מעמיקה, אתה תבין שהנזק הגדול ביותר יבוא מהעבודה. זה כזה פשוט.
אתה לא חושב שהמצב הנוכחי מספיק גרוע כדי להעיף את ביבי לכל מישהו אחר עם סיכוי להחליף אותו?

אתה לא חושב שהמצב הנוכחי מספיק גרוע כדי להעיף את ביבי לכל מישהו אחר עם סיכוי להחליף אותו?
מי תשים במקומו?בוז'י?הצחקת אותי.
בנט?עדיף שלא.
כחלון?תעשה לי טובה.
לפיד?מי בכלל מצביע לו.

היחיד בזירה הפוליטית שאני רואה את עצמי נותן לו קול ויש לו באמת סיכוי לשנות פה משהו הן מבחינת זכויות, הן מבחינת בטחון והן מבחינת כלכלה(יוקר מחיה)זה פייגלין.
יש פה ושם כמה צדיקים בסדום בליכוד אבל הם בכלל לא נכנסו לרשימה.

אז כרגע אני הולך עם בנט, שהמצב הנוכחי ישאר כמו שהוא עד שתבוא חלופה ראויה.

תצביע עבודה, יהיה פה גרוע יותר. זה כזה פשוט.

מי תשים במקומו?בוז'י?הצחקת אותי.
בנט?עדיף שלא.
כחלון?תעשה לי טובה.
לפיד?מי בכלל מצביע לו.

היחיד בזירה הפוליטית שאני רואה את עצמי נותן לו קול ויש לו באמת סיכוי לשנות פה משהו הן מבחינת זכויות, הן מבחינת בטחון והן מבחינת כלכלה(יוקר מחיה)זה פייגלין.
יש פה ושם כמה צדיקים בסדום בליכוד אבל הם בכלל לא נכנסו לרשימה.

אז כרגע אני הולך עם בנט, שהמצב הנוכחי ישאר כמו שהוא עד שתבוא חלופה ראויה.

תצביע עבודה, יהיה פה גרוע יותר. זה כזה פשוט.
לא ענית על השאלה אבל אני מסיק שמבחינתך לא מספיק רע פה בשביל להחליף את ביבי לכל מישהו אחר, כולל כולם

ואחרי שהסקתי את זה הייתי שואל אותך אם יש גבול מסוים במצב הכלכלי/בטחוני שכשביבי יגיע אליו אתה כן תעדיף כל מישהו אחר עליו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית