הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול הבחירות הגדול 2015

לא ענית על השאלה אבל אני מסיק שמבחינתך לא מספיק רע פה בשביל להחליף את ביבי לכל מישהו אחר, כולל כולם

ואחרי שהסקתי את זה הייתי שואל אותך אם יש גבול מסוים במצב הכלכלי/בטחוני שכשביבי יגיע אליו אתה כן תעדיף כל מישהו אחר עליו?
עניתי לך על השאלה, זה שאתה מסרב להבין את התשובה שלי זה סיפור אחר.

אתה טועה, לא ענית על השאלה... אבל סבבה בהצלחה
מי תשים במקומו?בוז'י?הצחקת אותי.
בנט?עדיף שלא.
כחלון?תעשה לי טובה.
לפיד?מי בכלל מצביע לו.

היחיד בזירה הפוליטית שאני רואה את עצמי נותן לו קול ויש לו באמת סיכוי לשנות פה משהו הן מבחינת זכויות, הן מבחינת בטחון והן מבחינת כלכלה(יוקר מחיה)זה פייגלין.
יש פה ושם כמה צדיקים בסדום בליכוד אבל הם בכלל לא נכנסו לרשימה.

אז כרגע אני הולך עם בנט, שהמצב הנוכחי ישאר כמו שהוא עד שתבוא חלופה ראויה.

תצביע עבודה, יהיה פה גרוע יותר. זה כזה פשוט.

בחייאת איך זה עונה על השאלה ששאלתי אותך?
שאלתי אותך אם אתה לא חושב שהמצב הנוכחי מספיק גרוע כדי להחליף את ביבי בכל מועמד אחר, וענית שאתה מעדיף את פייגלין ומצביע בנט

מי תשים במקומו?בוז'י?הצחקת אותי.
בנט?עדיף שלא.
כחלון?תעשה לי טובה.
לפיד?מי בכלל מצביע לו.

היחיד בזירה הפוליטית שאני רואה את עצמי נותן לו קול ויש לו באמת סיכוי לשנות פה משהו הן מבחינת זכויות, הן מבחינת בטחון והן מבחינת כלכלה(יוקר מחיה)זה פייגלין.
יש פה ושם כמה צדיקים בסדום בליכוד אבל הם בכלל לא נכנסו לרשימה.

אז כרגע אני הולך עם בנט, שהמצב הנוכחי ישאר כמו שהוא עד שתבוא חלופה ראויה.

תצביע עבודה, יהיה פה גרוע יותר. זה כזה פשוט.
סבבה?

אני אחדד לך את זה טיפה יותר.
מבחינתי, עד שלא תקום פה מפלגה שמייצגת ימין כלכלי(שוק חופשי)אני אצביע לליכוד/בית יהודי כל פעם.
קפיש?

אני אחדד לך את זה טיפה יותר.
מבחינתי, עד שלא תקום פה מפלגה שמייצגת ימין כלכלי(שוק חופשי)אני אצביע לליכוד/בית יהודי כל פעם.
קפיש?
חבל שאתה מחדד דברים שכבר כתבת 5 פעמים והבנתי אותם 5 פעמים במקום לענות לי על שאלות פשוטות

חבל שאתה מחדד דברים שכבר כתבת 5 פעמים והבנתי אותם 5 פעמים במקום לענות לי על שאלות פשוטות
איך זה לא עונה לשאלה שלך?שאלת כמה המצב צריך להחמיר כדי שאחליף את ביבי..אמרתי לך מה התנאי שבו אני מוכן להחליף אותו. נקודה.
להבדיל ממך, אני יודע שאת המצב ידרדרו בין כה וכה, ביבי ידרדר אותו לאט יותר.

איך זה לא עונה לשאלה שלך?שאלת כמה המצב צריך להחמיר כדי שאחליף את ביבי..אמרתי לך מה התנאי שבו אני מוכן להחליף אותו. נקודה.
להבדיל ממך, אני יודע שאת המצב ידרדרו בין כה וכה, ביבי ידרדר אותו לאט יותר.
הכל מובן עכשיו...

מה שהימין המנותק מהמציאות מסרב להבין זה שישראל כרגע בשפל מדיני, במרחק נגיעה מחרם כלכלי שימוטט אותה, ושאין לה ממש את היכולת לעשות מה שבזין שלה כמו ארה''ב. להמשיך להחזיק מיליונים תחת כיבוש בתנאים מינימליים זו כבר מזמן לא אופציה, ומדינה פלסטינית זה אינטרס ישראלי. בנט הוא המועמד הכי גרוע, מדינה דו לאומית זה פשוט אסון.

מה שהימין המנותק מהמציאות מסרב להבין זה שישראל כרגע בשפל מדיני, במרחק נגיעה מחרם כלכלי שימוטט אותה, ושאין לה ממש את היכולת לעשות מה שבזין שלה כמו ארה''ב. להמשיך להחזיק מיליונים תחת כיבוש בתנאים מינימליים זו כבר מזמן לא אופציה, ומדינה פלסטינית זה אינטרס ישראלי. בנט הוא המועמד הכי גרוע, מדינה דו לאומית זה פשוט אסון.
יש לך את זה ביותר מנותק מהמציאות?
אתה מפתח קשרי מסחר חזקים עם המזרח, אפריקה ואמריקה. האירופאים לא יכולים להחרים אותנו כי הם צריכים אותנו מבחינה טכנולוגית. אילו יכלו, כבר מזמן היו מחרימים אותנו.
הפתרון של 2 מדינות לשני עמים ונסיגה מהשטחים מראה כמה החשיבה שלך היא שטחית ומקובעת.
קיימים עוד מספר פתרונות שלא העלית על דעתך אפילו.

ואני חשבתי שזה בחירות לפורום...

מי עחי חזק?
מי עחי חלש?
מי עחי שחיף?
מי עחי שמן?
מי עחי מצחיק?
מי עחי ציני?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית