ייעוץ תוספי תזונה בארה"ב

מדוזה

משתמש פעיל
518
1
נק' מוניטין:
121
518
1
חבר שלי בארה"ב שלח לי הודעה , הוא רשם שאם הוא ימצא חנות לתוספי תזונה הוא ינסה לקנות לי משו , אין תקציב גדול הוא אמר שאני ירשום לו רשימה של דברים והוא ילך עם זה לחנות ויראה מה אפשר להביא .

רשמתי לו את הדברים האלה :
גיינרים

serious mass
Pro Complex Gainer
IsoGainer
N-LARGE 2

אבקות חלבון

100% whey gold protein standard
100% gold standard casein
classic whey

הוא בסה"כ צריך להביא לי משו אחד , אם יהיה כסף ליותר אז יותר , מישו יודע בערך את המחירים ? או שיש למישו אתר שמראה את המחירים (פלוס מינוס) בארה"ב על המוצרים (אני לא יודע ממש אנגלית , אם יש בעברית זה מצויין אם אין ויש לינק למוצרים עצמם שרק צריך לקרוא את שם המוצר , גודל האריזה ואת המחיר אני יודה לכם מאוד)

דרך אגב יש עוד איזשהי אבקת חלבון \ גיינר שאתם ממליצים עליו ?
איי איי הלוואי שבארץ המחירים של האבקות חלבון והגיינרים היו כמו בארה"ב .

Bobybuilding.com
יש שם הכל במחירים ההכי זולים בארה"ב ואפשרי להזמין גם דרך האינטרנט בכל רחבי ארה"ב במחירי משלוח מצחיקים של כ-6 דולר.

למה להתעלל בחבר שלך ולהביא דברם כבדים..

תבקש דברים שתופסים קצת מקום ויעילים כמו מולטי-ויטמינים, קריאטין מונו, כדורי קפאין וכו'.

• פותח/ת השרשור
הוא אמר שזה לא מפריע לו ...

בכל מיקרה אני מאוד מקווה שהוא ימצא את הסיריוס מאס \ הפרו קומפלקס הבנתי שאלה מוצרים מצויינים .
אמרתי לו שאם ישאר כסף שיביא את המלוטי - ויטמנים או קריאטין מונו .
תודה לעוזרים .

• פותח/ת השרשור
מה באמת ? הבנתי שבכל מנה יש 650 קלוריות (זה בהחלט מוסיף לתפריט) , וגם שיש כמות חלבון לא רעה , 55 גרם חלבון למנת הגשה אחת .

עם כבר פתוח אשכול של קנייה בארה"ב הנה השאלה שלי... מה כדי להביא למטרת חיטוב?
אני מתכנן להביא (סבתא שלי יותר נכון) קפאין יהומבין קלן... יש עוד משו שימושי שאני שוכח?

עם כבר פתוח אשכול של קנייה בארה"ב הנה השאלה שלי... מה כדי להביא למטרת חיטוב?
אני מתכנן להביא (סבתא שלי יותר נכון) קפאין יהומבין קלן... יש עוד משו שימושי שאני שוכח?

מעניין מה היא תגיד במכס
"זה לשימוש עצמי"

סתם אני צוחק
אבל קלן היא לא תשיג שם

תביא יוהמבין, קפאין, מולטיויטמין, קריאטין מונו
ואם בא לך אז פורמולות (NO אקספלואוד,סופרפאמפ שאט גאן)

מצחיקים אתם... אני לא אומר שסבתא שלי הולכת לחנות לתוספי תזונה ותביא... אני עושה משלוח מאתר מארהב לכתובת שבו היא גרה שם ושהיא חוזרת לארץ היא תביא את זה יש ?
איזה עניין עשיתם מזה... אז לשאלה שלי... לחיטוב יהומבין קלן קפאין עוד משו ? אני מדבר על דברים בסיסים ולא על חומרים כמו DNP למקצועיים

מצחיקים אתם... אני לא אומר שסבתא שלי הולכת לחנות לתוספי תזונה ותביא... אני עושה משלוח מאתר מארהב לכתובת שבו היא גרה שם ושהיא חוזרת לארץ היא תביא את זה יש ?
איזה עניין עשיתם מזה... אז לשאלה שלי... לחיטוב יהומבין קלן קפאין עוד משו ? אני מדבר על דברים בסיסים ולא על חומרים כמו DNP למקצועיים

לא מוכרים קלן בחנות תוספי תזונה

באתרי אינטרנט אחי... לא בחנות לתוספי תזונה... למרות שאני ואתה והרוב הגדול יודע שכן אפשר למצוא בכל חנות של תוספי תזונה קלן ועוד ימבה דברים.. צריך רק להיות לקוח קבוע ותאמין לי זה יבוא לבד כבר...

חאלס לריב ולהפוך את האשכול למזבלה, ההודעות נמחקו פעם הבאה לא יגמר טוב.
לענייננו, הקלן שאתה קונה מאתרים בארה"ב הוא ג'ינרי ולא ידוע לכן לא הייתי מתקרב אליו, מה גם קלן זה חרא של חומר ועדיף אפדרין.
שורפי שומן יהומבין נקי אפשרי, קפיאין נקי וזהו.

הליפו 6 באמת לא משתלם עדיף להביא יוהמבין נקי......
ומו למה המלצת לו על יוהמבין אתה רואה שהוא במאסה בכלל..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית