הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר יחס משקלי עבודה, בדדליפט, סקוואט ובנץ'

Weighted

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
אז ככה אני מתאמן כבר 3-4 חודשים במכון, בהתחלה הייתי עם FBW למשך חודש אולי פחות ואז עברתי לAB, נתונים: 1.78, 64,
המשקלים שלי במורכבים הם: דדליפט: 70, סקוואט: 65, בנץ: 60 הכל ל6
עכשיו לדעתי המשקלים שלי בסקוואט ובדדליפט מאוד נמוכים ביחס לבנץ, למישהו יש הצעות? אולי לחזור לFBW?, יש לציין שלפני חודש פחות או יותר נמתח לי השריר בזוקפי הגב ולא התאמנתי שבועיים ולאחר מכן חזרתי לשתי אימונים ואז הרגשתי עומס על הזוקפים (כנראה שחזרתי מהר מידי), ולקחתי מנוחה עד שבוע הבא, ואז הייתי חולה ולקחתי מנוחה של עוד שבוע בגלל המחלה וחזרתי להתאמן לפני שבוע, תודה לעוזרים

• פותח/ת השרשור
ההצעה היא להמשיך להתאמן להמשיך לעלות במשקל ולישון ממש טוב
בקשר למתיחה של הזוקפים, לפני שעתיים סיימתי אימון, ואני מרגיש אותם גם באימון a יש אולי קשר אולי לנוח עוד או קהם פשוט חלשים?

גם אם עלית 185 קילו , אתה שוקל ממש קצת+אתה מתאמן מתחיל , לא רואה סיבה למה לא לעשות SS
כי לא בא לא בא לו להיות שמן עם משקלים אחי, הוא רוצה להיות חטוב ושרירי, ללכת עם קוביות בחוף ואולי אפילו לעלות על במה בחוטיני, בחור רציני סך הכל.

למה עברת לAB מלכתחילה? תעשה SS או FBW של מורכבים בטווחים של 5-6 חזרות (שזה בערך כמו לעשות SS)
אה וגם תאכל טוב (והרבה) 😃
כי לא בא לא בא לו להיות שמן עם משקלים עחי, הוא רוצה להיות חטוב ושרירי, ללכת עם קוביות בחוף ואולי אפילו לעלות על במה בחוטיני, בחור רציני סך הכל.
יאללה מה אתה מדבר, אתה בשנייה היית מחליף את הסקוואט שלך בקוביות שתוכל ללכת בחוף בכיף 😛😛😛

אבל ברצינות, אני לא חושב שזה פסול שמישהו רוצה להיראות טוב וזה חשוב לו יותר ממשקלי עבודה... כמובן שבמשקל 64 על 1.78 צריך לגדל קצת (הרבה) בשר על העצמות ותכלס הכי לעשות את זה זה להעלות את משקלי העבודה, אבל אני מתכוון באופן כללי...

כן, SS. אתה צריך להוסיף הרבה משקל גוף והרבה משקל למוט, בכל התרגילים.
אתה יכול להעלות לכאן סרטוני טכניקה לביקורת, כאלה שמצולמים על פי הוראות הצילום: https://www.lbs.co.il/threads/46/#post-532516

בהצלחה.

למה עברת לAB מלכתחילה? תעשה SS או FBW של מורכבים בטווחים של 5-6 חזרות (שזה בערך כמו לעשות SS)

יאללה מה אתה מדבר, אתה בשנייה היית מחליף את הסקוואט שלך בקוביות שתוכל ללכת בחוף בכיף 😛😛😛

אבל ברצינות, אני לא חושב שזה פסול שמישהו רוצה להיראות טוב וזה חשוב לו יותר ממשקלי עבודה... כמובן שבמשקל 64 על 1.78 צריך לגדל קצת (הרבה) בשר על העצמות ותכלס הכי לעשות את זה זה להעלות את משקלי העבודה, אבל אני מתכוון באופן כללי...

תמיד אפשר להיות כמוני , גם קוביות וגם משקלי עבודה סבבה

• פותח/ת השרשור

התחלתי עם FBW למשך חודש אולי פחות, רשמתי למעלה, חוץ מזה לא ברצוני לעשות SS מכיוון שאני לא רוצה לגמור קציצה, אולי אני אשקול לחזור לFBW, להוסיף משקל על המוט אפשר גם בFBW אומנם זה לוקח יותר זמן אבל אני מעדיף את זה על לטחון 4000+ ביום ולגמור שמן

התחלתי עם FBW למשך חודש אולי פחות, רשמתי למעלה, חוץ מזה לא ברצוני לעשות SS מכיוון שאני לא רוצה לגמור קציצה, אולי אני אשקול לחזור לFBW, להוסיף משקל על המוט אפשר גם בFBW אומנם זה לוקח יותר זמן אבל אני מעדיף את זה על לטחון 4000+ ביום ולגמור שמן
ראיתי מה רשמת למעלה, פשוט אם אתה מתקדם ב FBW אני לא רואה סיבה לפצל.
תראה, במשקל 64 על 1.78 אתה די בתת משקל, ונראה לי אני לא היחיד כאן שיגיד לך את זה, אז אם אתה רוצה להיות שרירי אתה צריך לעלות במשקל, בשביל זה צריך לאכול. אני לא אומר לך ישר תתחיל מ 4000 קלוריות ביום, תתחיל מפלוס של 500 נגיד (לפי נוסחאות RMR) וכשתפסיק לעלות במשקל תוסיף קלוריות. אם תעשה את זה בצורה חכמה והדרגתית אתה יכול גם לסיים SS ולא להיראות כמו חבית שומן.
בכל אופן בכל תכנית שתבחר אתה צריך להעלות את כמות הקלוריות בהדרגה בשביל לצבור מסת שריר, גם אם זה SS גם אם זה FBW גם AB וכל דבר אחר

כי SS עושה אותך שמן פח זבל ותוכנית פיצולים מכינה אותך לחוף הים נכון, תהיה מזה שרירי וחטוף נכון?

כי SS עושה אותך שמן פח זבל ותוכנית פיצולים מכינה אותך לחוף הים נכון, תהיה מזה שרירי וחטוף נכון?

חוץ מזה מתאמן מתחיל חייב 4000 כדי להגיע ל90 סקוואט ולא גדלים מטווח חזרות של 5.
פותח האשכול לפי המשקל אתה בתת משקל וSS תתן לך 2 תועלות,גם תגדל ותקבל בשר וגם תרים יותר.

מי טוחן 4000 קלוריות ביום?
אני מציע לך להתנער קצת מהסטיגמות המפגרות האלה. לטובתך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית