הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא שאלה, יותר הערות וטענות למה שאני עושה..

• פותח/ת השרשור guyk
  • פורסם בתאריך

guyk

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
אהלן, שמי גיא, אני בן 18, גובה 173 ס"מ ושוקל 66.
אני התאמנתי תקופה ארוכה במכון ולפני שבוע חזרתי להתאמן אחרי הפסקה של שלושה וחצי חודשים. שדווקא לא, לא התאמנתי.. עשיתי ריצות, כושר בבית ובחוץ והייתי בקבוצת כושר קרבי.
השמנתי מאוד בתקופה ללא מכון, השרירים שלי ירדו, הקוביות, ורק נכנסתי לכושר חזק בעזרת הריצות והכושר קרבי.
עכשיו אחרי שחזרתי, אני מתכוון לחזור בכל הכוח למכון ולעלות לפחות עשר קילו מסת שריר, להמשיך לרוץ ולשמור על כושר טוב, לעלות משקלים במכון וכמובן תזונה נכונה ועדיפות למסה נקייה.
פעם ראשונה שאני משתמש בחלבון והזמנתי את אבקת חלבון סופר אפקט, המשקלים שהרמתי במכון אז ועכשיו הם שונים (לרעה), אבל זה בסדר והגיוני. עכשיו ההתייעצות היא על התזונה. אני רק כמה ימים עובד על זה והולך לי בכל לא רע, שש ארוחות ביום- שלוש עיקריות וביניהם שלוש קטנות, ארוחות ביניים.. כל שלוש שעות ארוחה.
אני מתאמן בנתיים רק פעמיים בשבוע ובקרוב אעלה לשלוש לפחות, לאט לאט אני אעלה משקלים, אני כבר מרגיש שיפור קטן בשבוע הזה, כי העלאת המשקלים היא מהירה במצב שלי, בגלל שאני לא מתחיל מאפס.
הערות של תזונה ,בעיקר, בחלבון.. כל יום צריך לקחת סקופ?, אימונים ועוד.. תודה ואני אשמח לקבל עזרה 😃

בקשר לחלבון, אתה צריך להגיע לכמות מסויימת ביום, במשקל 66 קילו זה אמור להיות כ130 גרם ביום לאדם מתאמן. אין כלל של כמה אבקה לקחת ביום, זה לפי כמה חלבון אתה צריך להשלים באותו יום.
באופן כללי אם אתה רוצה לעלות מסה אני מאוד ממליץ לך לקרוא את זה:
https://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

וברוך הבא לפורום 😃

Back
למעלה תחתית