הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע טיפים שאספנו באימון עם אנדי בולטון

הקרנף הלבן

משתמש קבוע
1,155
1,828
נק' מוניטין:
9,758
1,155
1,828
טוב, עושה רושם שהאיש מבין קצת על מה הןא מדבר....
אז החלטנו לאסוף את הטיפים לפורום, שכולם יהנו.
יום אחד בשבוע הוא עושה סקאוט ודדליפט, יום אחד חזה, ויום אחד, תרגילי עזר... אירובי הוא קורא לזה כי הוא עובד 8-10 חזרות.
סקאוט:
הוא מעדיף עמידה רחבה, ביחוד למבנה רקדנית בלט כמו שלי...
הוא חוגר כבר ממאה קילו, שם רצועות ברכיים כבר ממאה ארבעים קילו.
הוא עולה בהדרגה מאוד, למעשה קיבלתי על הראש בנושא הזה, כי אני עולה בקפיצות של ארבעים בדרך כלל.
הוא מעדיף לרדת לאט, ולעלות מהר ככל האפשר.
דדליפט:
הוא עובד עם חגורה תמיד, בדיוק באותו סטאפ של הסקאוט. לא, זה לא נוח... אז מה? ניסיתי, אפשרי, אחרי מספר נסיונות....
סט אחד בלבד כבד, ואז ירידה ל60 אחוז משקל, ועבודה מהירה. הוא לא אוהב לעבוד עם מגנזיום, רק בתחרויות, כדי להשיכ עוד יתרון תחרותי. המוט שהוא עןבד איתו, בן עשרים, כבר חלק... עוד יתרון בתחרויות שם יש מוטות טןבים יותר...
בנץ:
הפרש בין חולצה ובלי חולצה - הוא מרים מקסימום מאתיים בלי. שלוש מאות חמישים עם. ההרמות אחרות לגמרי ועובדות על שרירים אחרים. עם חולצה זה יותר גב ויד אחורית, ובלי יותר חזה. הטכניקה היא עם המון לג דרייב בכל מקרה.

הוא עולה בהדרגה מאוד, למעשה קיבלתי על הראש בנושא הזה, כי אני עולה בקפיצות של ארבעים בדרך כלל.
גם אני ככה. כל עוד זה עובד אין סיבה לשנות.
הוא מעדיף לרדת לאט, ולעלות מהר ככל האפשר.
גם סטן אפרדינג עובד ככה, אבל ברוב המקרים זה לא קורה אצל מתחרי רואו.

נערך לאחרונה:
מה זה משנה מה הוא מעדיף או איך הוא מתאמן? כל עוד אין מאחורי זה ביסוס כלשהו, זה שקול לעצות בילדינג מג׳יי קאטלר.
למה אתה חושב שאתה יותר טוב ממנו? אז למה אתה לא מרים כמוהו?

#Science

• פותח/ת השרשור
מה הכוונה במבנה רקדנית בלט
כמה רקדניות בלט אתה מכיר ששוקלות מעל מאה קילו?

חברים, אני לא טוען שאנדי הוא רופא, או מדען, או כל דבר כזה. הוא פאואר ליפטר עשרים וחמש שנה, צבר הרבה מאוד נסיון, הסכים לחלוק חלק ממנו איתנו, כולל על תקופות פחות טובות שלו, וגם הןא שואל ומתייעץ עם אנשים.

מעניין אותי למה הוא עובד עם חגורה תמיד
גם בחימומים ? בכולם ? ואם כן , מה לגבי הזוקפים , מתי הוא נותן להם עבודה ?

הוא עובד קבוע עם חגורה מתוך טענה שלו של לשמור על הגב.

מה הקשר בין לעבוד הרבה עם חגורה ובין לתת בנפרד אקסטרה עבודה לזוקפים?

לא קראתי שהוא רשם שהוא עושה יום אחד בשבוע תרגילי עזר , כנראה שמה הוא משלב עבודה עליהם , טעות שלי
זה לא קשור. מההודעה שלך מובן שאתה מתכוון שהחגורה מורידה עומס מהזוקפים ולכן שאלת אם הוא עובד איתה כל הזמן, מתי הוא עובד על הזוקפים?

ההנחה שלך שגויה.

• פותח/ת השרשור
אני הקשיתי בנושא הדדליפט...
תמיד עבדתי ללא חגורה, כי לא היה לי נוח.
אנדי אמר, והוא צודק כאן,
שהוא מרים דדליפטים עשרים וחמש שנים, תמיד עם חגורה. הסיכוי שהוא יעשה טעות בהרמה יותר קטן מהסיכוי שאני אטעה בהרמה... ולכן, כדאי שאעבוד עם חגורה.
קיבלתי והתיישרתי...

אני הקשיתי בנושא הדדליפט...
תמיד עבדתי ללא חגורה, כי לא היה לי נוח.
אנדי אמר, והוא צודק כאן,
שהוא מרים דדליפטים עשרים וחמש שנים, תמיד עם חגורה. הסיכוי שהוא יעשה טעות בהרמה יותר קטן מהסיכוי שאני אטעה בהרמה... ולכן, כדאי שאעבוד עם חגורה.
קיבלתי והתיישרתי...

מה הקשר בין טעויות לחגורה?

• פותח/ת השרשור
עזבו, חגורות לא מונעות פציעות, לא מונעות תנועה לא נכונה. סתם גימיק שיווקי, שחבורת שמנים שעושים תחרויות מרוויחים הון משיווק שלהן.

עזבו, חגורות לא מונעות פציעות, לא מונעות תנועה לא נכונה. סתם גימיק שיווקי, שחבורת שמנים שעושים תחרויות מרוויחים הון משיווק שלהן.

או שחגורות עושות משהו אחר שעוזר, ואתה לא מבין מה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית