תמונה הערכת א.ש - אמצע מסה

ואללה רק עכשיו אני שם לב שצברת מאסה יפה
לדעתי גם די נקייה, רוב המראה הנפוח לכאורה הוא מנוזלים.
אתה מתסף בקריאטין?

• פותח/ת השרשור
ואללה רק עכשיו אני שם לב שצברת מאסה יפה
לדעתי גם די נקייה, רוב המראה הנפוח לכאורה הוא מנוזלים.
אתה מתסף בקריאטין?

אכן כן.
אני אכן נוטה להתמלא מנוזלים בגלל הקריאטין והפחמימות. אולי גם נתרן.. (למרות שאני משתדל לא להגזים עם מאכלים שעתירים בנתרן)
והאמת שהיא רחוקה מלהיות נקייה.. אני חושב שמבחינת יחס שומן-שריר זה 50-50 ,
כרס - יש
צדדים - יש

רק טיפה משרירי הבטן העליוניים מבצבצים 😆

אבל אולי אתה מתכוון לעלייה נקייה בצורה אחרת?

אכן כן.
האמת שהיא רחוקה מלהיות נקייה.. אני חושב שמבחינת יחס שומן-שריר זה 50-50 ,
כרס - יש
צדדים - יש

רק טיפה משרירי הבטן העליוניים מבצבצים 😆

אבל אולי אתה מתכוון לעלייה נקייה בצורה אחרת?
לאדם טבעי, שרק בתקופה האחרונה (עד כמה שאני זוכר מה שרשמת פה ושם) התחיל לעבוד נכון מבחינת אימונים ותזונה, ותוסיף לכך שעברת חיטוב נכון רק פעם אחת, לדעתי צברת יותר שריר מאשר שומן. מה שמעיב, כביכול, הם הנוזלים. פלוס של 500-700 זה נורמלי לחלוטין.

• פותח/ת השרשור
לאדם טבעי, שרק בתקופה האחרונה (עד כמה שאני זוכר מה שרשמת פה ושם) התחיל לעבוד נכון מבחינת אימונים ותזונה, ותוסיף לכך שעברת חיטוב נכון רק פעם אחת, לדעתי צברת יותר שריר מאשר שומן. מה שמעיב, כביכול, הם הנוזלים. פלוס של 500-700 זה נורמלי לחלוטין.
אז אם כך, יכול להיות שאתה צודק.
וכן רק לאחרונה התחלתי לעבוד נכון, כפי שציינתי בלוג שלי מס' פעמים.

מה גם שבמסה הקודמת כשהגעתי למשקל 76 הג'ינסים כבר היו צמודים עליי והייתי צריך לשחרר כפתורים בזמן ישיבה,
וגם השמנתי המון ברגליים ובגב,והפעם אין שינוי דרסטי מידיי. בטח שלא פותח כפתורים 😃
אני במשקל 78 ועל אחוז שומן נמוך יותר ממה שהייתי על 76, אז אני מניח שאתה צודק.

תודה!! 🤯

אז אם כך, יכול להיות שאתה צודק.
וכן רק לאחרונה התחלתי לעבוד נכון, כפי שציינתי בלוג שלי מס' פעמים.

מה גם שבמסה הקודמת כשהגעתי למשקל 76 הג'ינסים כבר היו צמודים עליי והייתי צריך לשחרר כפתורים בזמן ישיבה,
וגם השמנתי המון ברגליים ובגב,והפעם אין שינוי דרסטי מידיי. בטח שלא פותח כפתורים 😃
אני במשקל 78 ועל אחוז שומן נמוך יותר ממה שהייתי על 76, אז אני מניח שאתה צודק.

תודה!! 🤯
אתה בדרך הנכונה. אני דוגל במאסה רצינית. לא משהו בלתי נשלט, אבל לא לפחד לאכול. בסוף היום החיטוב הבא ישתלם. אם תרד לאחוז שומן זהה לזה שהגעת אליו בחיטוב הקודם, שתגלה שצברת שריר - משקל הגוף שלך יהיה גבוה יותר. וכן הלאה, אך כמובן במסגרת הפוטנציאל הגנטי שלך.

• פותח/ת השרשור
אתה בדרך הנכונה. אני דוגל במאסה רצינית. לא משהו בלתי נשלט, אבל לא לפחד לאכול. בסוף היום החיטוב הבא ישתלם. אם תרד לאחוז שומן זהה לזה שהגעת אליו בחיטוב הקודם, שתגלה שצברת שריר - משקל הגוף שלך יהיה גבוה יותר. וכן הלאה, אך כמובן במסגרת הפוטנציאל הגנטי שלך.

אומנם יש לי תפריט וערכים סופיים, אבל בצהריים למשל אם אני מקבל בעבודה טחינה (לא מסחרית) אז אני מוסיף לי לארוחה,כמו גם מעט סלטים.
אם בא לי קצת שטויות (לא בהגזמה) אני אוכל.. אני לא עושה חשבון.
ברגע ששמתי לב שחריגה של מעט מהתפריט כמעט לא משנה אצלי כלום, אז אני זורם עם זה.

אם אני יודע שאני מתכוון לאכול המבורגר רציני או משהו גדול (נקרא לזה צ'יט) אני בד"כ מתכנן שזה יהיה בסוף היום,
ומוריד מאכלי שומן עתירי קלוריות או פחמימה במקום. (לא חלבון)

אז המסה היא די רצינית וקפדנית בעיקר בגלל העובדה שבחיטוב האחרון ראיתי שעם עבודה נכונה והתמדה אפשר לשמור על מסת שריר
וגם על משקלי עבודה.

אומנם יש לי תפריט וערכים סופיים, אבל בצהריים למשל אם אני מקבל בעבודה טחינה (לא מסחרית) אז אני מוסיף לי לארוחה,כמו גם מעט סלטים.
אם בא לי קצת שטויות (לא בהגזמה) אני אוכל.. אני לא עושה חשבון.
ברגע ששמתי לב שחריגה של מעט מהתפריט כמעט לא משנה אצלי כלום, אז אני זורם עם זה.

אם אני יודע שאני מתכוון לאכול המבורגר רציני או משהו גדול (נקרא לזה צ'יט) אני בד"כ מתכנן שזה יהיה בסוף היום,
ומוריד מאכלי שומן עתירי קלוריות או פחמימה במקום. (לא חלבון)

אז המסה היא די רצינית וקפדנית בעיקר בגלל העובדה שבחיטוב האחרון ראיתי שעם עבודה נכונה והתמדה אפשר לשמור על מסת שריר
וגם על משקלי עבודה.
יפה, ככה צריך. מתכננים להיצמד לערכים הסופיים, ומשתדלים לשמור עליהם לטווח הארוך, תוך התגמשות למול אורך החיים והאילוצים.

• פותח/ת השרשור
כן, רק שזה מתחיל להיות יותר ויותר קשה לאכול כמויות כאלה של אוכל חח
העדכון הבא יהיה בסוף אפריל 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית