שומן זה השטן

שומן זה השטן

• פותח/ת השרשור
the Raccoon עדכן/ה את הלוג ״531 לא עובדת אז חוזרים לטקסס״:

עדכון לוג: 16/02/15 שבוע 2#

נפח

לא יכולתי לדעת מה המצב הגופני (עדיין לא מרגיש טוב) אז העדפתי ללכת על "בטוח"

סקוואט :

יש לי באט ווינק שבחרתי להתעלם ממנו בשביל לא לעצור את ההתקדמות, אבל החלטתי לטפל בזה אחת ולתמיד.
הסט הראשון ( אולי גם השני אני לא זוכר ), היה עם קריסונת בגב, ולכן בסטים הבאים הרחבתי עמידה שוב ושוב בשביל למצוא רוחב שבו הגב לא מתפקשש.
זה קשה יותר בגלל שאני כמובן לא רגיל לצורה הזאת וגם בגלל שאני צריך להקפיד הרבה יותר על יציבות הברכיים.

190X4X5

בנצ' :...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
נפח עליון

בנצ' :

150X5

145X4X5

התכנון המקורי היה נפח עם 150, אבל לפי הסט הראשון ראיתי שאין סיכוי היום.
מנמיך קצת ציפיות מכיוון שכנראה הקיצוץ באוכל אחראי לזה ואני לא מתכוון להעלות אוכל בחזרה.

מתח :

12,6,4,4,4

לא חושב שבשנה האחרונה עשיתי יותר מ10 מתח רצוף. השיטה של ה- עובדת ( במתח, @PowerLifting @Blast )

מקבילים :

3X8

משבוע הבא כנראה אוסיף משקל.

חתירה במכונה :

3X8

מס1ר זה תרגיל שמערב יותר טורסו ויש לי סקוואט מחר אז שיניתי את התכנון.

כתף אחורית

מסובבי כתף

העיקר הבילדינג
10920913_1537777819833306_4734175490674232186_n.jpg

מה השיטה של המתח?

• פותח/ת השרשור
מה השיטה של המתח?
בעקרון 5 סטים עם 2 דקות מנוחה ועצירה חזרה לפני כשל. מאוד שיפר לי את המתח בתקופה קצרה
עכשיו אני בחיטוב מאוד מסיבי אז מקצץ קצת

בעקרון 5 סטים עם 2 דקות מנוחה ועצירה חזרה לפני כשל. מאוד שיפר לי את המתח בתקופה קצרה
עכשיו אני בחיטוב מאוד מסיבי אז מקצץ קצת
חשבתי שסיימת עם חיטובים עקב החיטוב האחרון שעשה בלגן בבלוטת התריס או משו כזה

• פותח/ת השרשור
חשבתי שסיימת עם חיטובים עקב החיטוב האחרון שעשה בלגן בבלוטת התריס או משו כזה
אם כבר משהו דפק לי את חילוף החומרים זו האכילה הדפוקה ולא החיטובים.

לגבי החיטוב - הסיבה שלא רציתי להתעסק עם חיטובים זה בגלל שזה גוזל ממני כ"כ הרבה זמן ומחרבן לי את ההתקדמות.
סחבתי די הרבה זמן כאדם שמן/ מאוד שמן ( 20-30% שומן ), בגלל שהרצון להתקדם נהיה יותר דומיננטי, אבל כרגע החשבון הוא פשוט-
או שאני ממשיך לא לחטב ונשאר 122 ק"ג עם יותר מ25% שומן, ולא מצליח להתחזק יותר מידי כי אני כן צריך להיות בחיובי בשביל להתקדם בצורה רצינית- או שאני עושה שינוי אחת ולתמיד ומתחיל לאכול כמו ספורטאי במקום כמו שמן מתאמן.
אני חייב את הירידה לצורך עלייה הזאת, בשביל לא לסיים את הפוטנציאל הגנטי שלי מבחינת כוח על 140 ק"ג משקל גוף.

המטרה שלי היא לרדת לאיזור ה100 ושם לקבוע תקרת משקל שלא עוברים אותו, ולנצל אותו בחוכמה ( מבחינת קצב העלייה במשקל ).
מן הסתם אני לא הולך לרדת 22 ק"ג רצוף. אני עושה בלוקים של חודש וחצי עם הפסקה של כמה שבועות ביניהם בשביל לסדר את חילוף החומרים ואת הראש. המטרה לרדת 6-7 ק"ג בכל סבב.

אם כבר משהו דפק לי את חילוף החומרים זו האכילה הדפוקה ולא החיטובים.

לגבי החיטוב - הסיבה שלא רציתי להתעסק עם חיטובים זה בגלל שזה גוזל ממני כ"כ הרבה זמן ומחרבן לי את ההתקדמות.
סחבתי די הרבה זמן כאדם שמן/ מאוד שמן ( 20-30% שומן ), בגלל שהרצון להתקדם נהיה יותר דומיננטי, אבל כרגע החשבון הוא פשוט-
או שאני ממשיך לא לחטב ונשאר 122 ק"ג עם יותר מ25% שומן, ולא מצליח להתחזק יותר מידי כי אני כן צריך להיות בחיובי בשביל להתקדם בצורה רצינית- או שאני עושה שינוי אחת ולתמיד ומתחיל לאכול כמו ספורטאי במקום כמו שמן מתאמן.
אני חייב את הירידה לצורך עלייה הזאת, בשביל לא לסיים את הפוטנציאל הגנטי שלי מבחינת כוח על 140 ק"ג משקל גוף.

המטרה שלי היא לרדת לאיזור ה100 ושם לקבוע תקרת משקל שלא עוברים אותו, ולנצל אותו בחוכמה ( מבחינת קצב העלייה במשקל ).
מן הסתם אני לא הולך לרדת 22 ק"ג רצוף. אני עושה בלוקים של חודש וחצי עם הפסקה של כמה שבועות ביניהם בשביל לסדר את חילוף החומרים ואת הראש. המטרה לרדת 6-7 ק"ג בכל סבב.
הבנתי, לגבי התוכנית, נשאר בטקסס גם בבלוק החיטוב? לא סיכון לפציעה או משהו?

אני עושה בלוקים של חודש וחצי עם הפסקה של כמה שבועות ביניהם בשביל לסדר את חילוף החומרים ואת הראש.
נתת לי רעיון ענק עכשיו עם הבלוקים האלה, אני חושב שאיישם את זה כשאחליט לחטב

• פותח/ת השרשור
הבנתי, לגבי התוכנית, נשאר בטקסס גם בבלוק החיטוב? לא סיכון לפציעה או משהו?
כן נשאר.
בלי קשר, הורדתי את האחוזים של הנפח כי גם לא צריך לעבוד באחוזים שעבדתי בהם וגם יש פחות עומס ככה.
מעבר לזה- מבחינת העומס הנדרש אין לי אופציות הרבה יותר טובות.
הלינארית למשל עם טונאז' יותר גבוה מטקסס, וזה גם פונקציה במשקלים שלי.
בנוסף האימון יהיו ארוכים מידי וזמן אימון וכמות חזרות ( דילול גליקוגן ) זה גם משתנה חשוב.

531 זו תכנית שלא כדאי לי לעשות בחיטוב, כי המבנה שלה זה משהו ש-או לא מתאים לי, או שאני צריך להתרגל אליו וחיטוב זה לא הזמן להתרגל לדברים חדשים ( נחלשתי בה עוד לפני תחילת החיטוב ).

בבלוקים של החיטוב על איזה גירעון קלורי אתה נמצא? ובהפסקות ביניהם אתה מתכוון להיות בנטרלי בערך או בפלוס?

• פותח/ת השרשור
בבלוקים של החיטוב על איזה גירעון קלורי אתה נמצא? ובהפסקות ביניהם אתה מתכוון להיות בנטרלי בערך או בפלוס?
גרעון גדול מאוד, שזו עוד קללה שלי.

הניטרלי הוא באיזור ה3000
אוכל 2000-2200
5 ימים בשבוע הליכה של 45 דקות, ככה שהגרעון גדול מאלף בממוצע.

בלי אירובי אני לא מצליח לרדת ולכן אני מוסיף למרות שהוא כביכול לא נצרך.
הבאסה הרצינית היא שכשאני מוסיף אירובי זה נורא מחליש אותי, בלעדיו אני לא נחלש גם בגרעון גדול מאוד.
חחח מצטער שאני מושך את עצמי ממאזן הצרת רבים נחמת טיפשים שלך

גרעון גדול מאוד, שזו עוד קללה שלי.

הניטרלי הוא באיזור ה3000
אוכל 2000-2200
5 ימים בשבוע הליכה של 45 דקות, ככה שהגרעון גדול מאלף בממוצע.

בלי אירובי אני לא מצליח לרדת ולכן אני מוסיף למרות שהוא כביכול לא נצרך.
הבאסה הרצינית היא שכשאני מוסיף אירובי זה נורא מחליש אותי, בלעדיו אני לא נחלש גם בגרעון גדול מאוד.

חחח מצטער שאני מושך את עצמי ממאזן הצרת רבים נחמת טיפשים שלך
ואתה לא מפחד לאבד כוח/מסת שריר עם גירעון כזה גדול?

• פותח/ת השרשור
גל יידע מזה ואתה תסולק לאלתר מה"פדרציה"
האמת לא ממש מפחיד. הקשר היחיד לפדרציה זה איזו תעודה מרופטת שכנראה הלכה לאיבוד 😆
ואתה לא מפחד לאבד כוח/מסת שריר עם גירעון כזה גדול?
אני יותר מפחד כרגיל לעשות חיטובים שפויים ולא לרדת במשקל.
אם כבר סבל אז שיהיה אפקטיבי.

עושה את שלי ומקווה לטוב. בכל מקרה להחזיר כוח זו לא בעיה בשבילי.

ועוד שאלה, בסוף כל בלוק כזה איך אתה הולך להחזיר את כמות הקלוריות? בהדרגה?

• פותח/ת השרשור
ועוד שאלה, בסוף כל בלוק כזה איך אתה הולך להחזיר את כמות הקלוריות? בהדרגה?
לא ממש. כל עוד אני לא מכניס זבל ושומר על מסגרת נכונה אין סיבה להשמין.

אבל נגיד אם ביום אחד תקפוץ מ2000 ל3000 זה לא יעשה איזה ריבאונד של עליה? או שבגלל שהבלוק הוא רק חודש וחצי אז זה בסדר?
תכלס נשמע הגיוני מה שאתה אומר...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית