הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Starting Strength :>.

• פותח/ת השרשור l1roN
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
מה אתה רוצה?

דגשים לסקוואט ולדדליפט.

לסקוואט:

1. קרא עמודים 15-65 במהדורה הראשונה של SS.
לחילופין:
2. קרא עמודים 8-65 במהדורה השניה של SS.

לדדליפט:

1. קרא עמודים 105-135 במהדורה הראשונה של SS.
לחילופין:
2. קרא עמודים 104-147 במהדורה השניה של SS.

תרגיש חופשי לשאול אם יש דברים שאתה לא מבין תוך כדי הקריאה ואני בטוח שתקבל מספיק תגובות לסרטונים של הביצוע שלך שתצלם.

אתה תקבל מספיק עזרה פה, אבל אל תצפה שאחרים יעשו בשבילך את העבודה.

אני מתחיל לקרוא,אבל יקח לי כמה שבועות-חודשים לסיים כל פרק,כי אין לי הרבה זמן ביום-יום שלא נדבר על שישי-שבת.
אני פשוט יודע שהרוב קראו אותו כאן ובמשפט אחד כמה דגשים ......זה הכל

אי אפשר לתמצת מה שכתוב ב50 עמודים במשפט אחד. יש סיבה שמפנים אותך שוב ושוב לספרים.

לירון, אני אמליץ לך משהו שהרוב לא ימליצו לך בגלל הדביקות שלהם לSS אבל זה משהו שעזר לי ושבזכותו אני איפה שאני היום. אם אתה רואה תרגיל שאתה לא מתקדם איתו תחליף אותו. נכון הרבה יחשבו פה שהשחטה של הSS יכולה רק לפגוע וכו אבל אני מתקדם מעולה ואני משנה את הSS עד להודעה חדשה עד כמה שנוח לי. הצעה שלי, אם אתה לא מתקדם במיליטרי תחליף ללחיצה בישיבה עם מוט/דאמבלים או ללחיצה בעמידה עם דאמבלים. תבדוק מה עובד עליך יותר טוב. יאללה אני מוכן לחברה שיקראו לי ליצן אבל ככה אני עובד ומצליח, אי אפשר להתאמן בתוכנית שאתה לא מתקדם בה טוב, צריך לפעמים לעשות שינויים כמובן רק אם יש לך מספיק ידע כדי לדעת שהשינויים באמת יעזרו.

איך החלטת שהוא נתקע? כולה עשה 3 אימונים מאז שהתחיל את התוכנית ויש סיכוי די טוב שהוא בכלל לא יודע ללחוץ.

לירון, אני אמליץ לך משהו שהרוב לא ימליצו לך בגלל הדביקות שלהם לSS אבל זה משהו שעזר לי ושבזכותו אני איפה שאני היום. אם אתה רואה תרגיל שאתה לא מתקדם איתו תחליף אותו. נכון הרבה יחשבו פה שהשחטה של הSS יכולה רק לפגוע וכו אבל אני מתקדם מעולה ואני משנה את הSS עד להודעה חדשה עד כמה שנוח לי. הצעה שלי, אם אתה לא מתקדם במיליטרי תחליף ללחיצה בישיבה עם מוט/דאמבלים או ללחיצה בעמידה עם דאמבלים. תבדוק מה עובד עליך יותר טוב. יאללה אני מוכן לחברה שיקראו לי ליצן אבל ככה אני עובד ומצליח, אי אפשר להתאמן בתוכנית שאתה לא מתקדם בה טוב, צריך לפעמים לעשות שינויים כמובן רק אם יש לך מספיק ידע כדי לדעת שהשינויים באמת יעזרו.

מקס לפעמים אתה בסדר
ולפעמים מטומטם

יש סיבה לתוכנית איך שהיא
אם גם אתה מתעצל לקרוא את הספר אז אל תמליץ שטויות

בהחלט ידעתי שהתגובות האלה יבואו ואני לא יודע באמת מה להגיב. אני לא מתלונן כי אני גדל במשקלים ובמשקל הגוף. וכן אני עצלן ובגלל זה לא קראתי את SS. ואני גם מעפן כי אני לא עושה מיליטרי כי כואב לי בו הגב ואני כמעט ולא עולה במשקל ואני עושה סקוואט HB. בקיצור תגידו מה שבא לכם אני מרוצה נקודה ואני בטוח שאי פעם כשהעצלנות תעבור אני אקרא את PRACTICAL TRAINING ואת SS ואז כבר נראה מי יקטול את מי 😃

בהחלט ידעתי שהתגובות האלה יבואו ואני לא יודע באמת מה להגיב. אני לא מתלונן כי אני גדל במשקלים ובמשקל הגוף. וכן אני עצלן ובגלל זה לא קראתי את SS. ואני גם מעפן כי אני לא עושה מיליטרי כי כואב לי בו הגב ואני כמעט ולא עולה במשקל ואני עושה סקוואט HB. בקיצור תגידו מה שבא לכם אני מרוצה נקודה ואני בטוח שאי פעם כשהעצלנות תעבור אני אקרא את PRACTICAL TRAINING ואת SS ואז כבר נראה מי יקטול את מי 😃

לא בא לצאת עליך
אבל אל תמליץ שטויות

אם ככה אתה מתאמן וכיף לך אז סבבה
אבל למה להמליץ טעויות...

לא בא לצאת עליך
אבל אל תמליץ שטויות

אם ככה אתה מתאמן וכיף לך אז סבבה
אבל למה להמליץ טעויות...
סבבה, שימשיך להתאמן בSS. אני לא אתווכח איתך כי אתה קראת את SS ואתה יודע למה התוכנית נראית ככה. אני קראתי את מקרוברט ואני יודע שהמתאמן צריך לשנות את התוכנית בהתאם לתרגילים שמשפיעים עליו טוב יותר כדי לגדול ולהצליח יותר. אבל מי זה בכלל מקרוברט סתם אחד מקפריסין שמדבר שטויות נכון?

סבבה, שימשיך להתאמן בSS. אני לא אתווכח איתך כי אתה קראת את SS ואתה יודע למה התוכנית נראית ככה. אני קראתי את מקרוברט ואני יודע שהמתאמן צריך לשנות את התוכנית בהתאם לתרגילים שמשפיעים עליו טוב יותר כדי לגדול ולהצליח יותר. אבל מי זה בכלל מקרוברט סתם אחד מקפריסין שמדבר שטויות נכון?

נכון

אם תגיד למקרוברט שאתה לוחץ בישיבה בגלל שכואב לך הגב, שאיכשהו לא כואב לך עם פי 2 משקל בסקוואט, הוא ישלח לך חזרה את הכסף של הספר.

מקס,תודה על התגובה,עזוב אני לא מאלה פה,אני פתוח להכל,אני מבקל עצות גם עם אני לא יסיים אותם.
לגבי המילטרי - אני עשיתי 5 אימונים איתו ולא 3,
3 עם המשקל הזה אני תקוע,ולמרות העצה שלך זה לא הפוזיציה,זה העניין שאני לא יכול לתפקד אחרי הסקוואט,אני מבצע אותו טוב!יש אצלי מדריך ממש ממש מבין והוא קרא את הספר SS,הוא מכיר את כל התוכנית כוח,לפני התוכנית הRM5 שלי היה 26,אני לא מצליח להתקדם וזה מעצבן אותי כי ה20 נהיה קשה מאימון לאימון,אני שם כסף ברגע שאני יוריד 5 ק"ג בסקוואט המילטרי יעלה.לא שאני מתכוון לעשות את זה,אבל אני לא רואה את עצמי מתקדם במילטרי בגלל ההתקדמות הלינארית שיצרתי בסקוואט,עוד לפני שהתחלתי SS הייתי בFBW,התחלתי מ20,עברתי ל22.5,25,
ומ27.5 התחלתי את התוכנית.זו התקדמות של 25 ק"ג בשבילי כבר!חבל שלא קיבלתי פה אבל מספיק מחמאות גם כי ראיתי בלוגים אחרים שוואלה דואגים באמת לחזק את כל מי שמתקדם יפה וזה גם עוזר בתור מקור הכוח.

אם תגיד למקרוברט שאתה לוחץ בישיבה בגלל שכואב לך הגב, שאיכשהו לא כואב לך עם פי 2 משקל בסקוואט, הוא ישלח לך חזרה את הכסף של הספר.
אני חושב שלא הבינו אותי פה נכון. אני לא מתכוון שלירון ישנה עכשיו את המיליטרי. השינוי אמור לבוא אם אתה חושב שאתה מכיר את הגוף שלך ובטוח שזה יהיה יותר טוב. לירון אולי לא צריך לשנות בינתיים ולראות איך הוא ממשיך להתקדם כי הוא עוד לא מכיר את הגוף שלו מספיק טוב.

ולירון זה נראה מאיך שאתה מדבר כאילו שהבעיה היא בתזונה/השינה. איך ה-20 יכולים להיות יותר קשים מאימון לאימון מסיבה אחרת?

לירון - אחרי הסקוואט, שב 10 דקות בצד לפני שאתה עובר תרגיל. שתה קצת מים ותאכל תפוח. יהיה בסדר.

וMOO לפי מה ששמתי לב אני יוצא "בסדר" רק כשאני אומר לאנשים שSS זאת התוכנית הכי טוב למתחילים שיש. כל שאר הדברים שאני אומר יוצאים "לא נכונים" ו"לא מתאימים".

לאכול תפוח? ם.0
אל תשכח שיש עוד בנץ' ודד ליפט אחרי זה

בדיוק בגלל שיש עוד תרגילים אחרי הסקוואט והוא מתלונן שכבר אין לו אנרגיה אני ממליץ לו לנוח ולאכול משהו קטן. תפוח עובד די טוב בשבילי באימונים ארוכים.

בדיוק בגלל שיש עוד תרגילים אחרי הסקוואט והוא מתלונן שכבר אין לו אנרגיה אני ממליץ לו לנוח ולאכול משהו קטן. תפוח עובד די טוב בשבילי באימונים ארוכים.
חחחחחחחח אחי אם כבר אתה ממליץ לו על פחמימה מהירה תמליץ על משהו טוב. אתה בדקת בכלל מה הGI של התפוח לפני שכתבת את זה? או שזה מנסיון אישי עוזר? כי זה נראה לי יותר פסיכולוגי

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית