Starting Strength :>.

• פותח/ת השרשור l1roN
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
וMOO לפי מה ששמתי לב אני יוצא "בסדר" רק כשאני אומר לאנשים שSS זאת התוכנית הכי טוב למתחילים שיש. כל שאר הדברים שאני אומר יוצאים "לא נכונים" ו"לא מתאימים".
אתה יוצא בסדר שאתה אומר דברים עם היגיון + טיעונים + מקורות

אתה יוצא ליצן שאתה ממציא דברים או מביא שיטות של ליצנים

אתה יוצא בסדר שאתה אומר דברים עם היגיון + טיעונים + מקורות

אתה יוצא ליצן שאתה ממציא דברים או מביא שיטות של ליצנים
כלומר - כשאני מביא דברים מנומקים שקראתי עליהם באינטרנט אני יוצא בסדר וכשאני מביא דברים מנסיון אישי זה ליצנות. הבנתי. אין לי עוד מה להוסיף.

הוא שם את התפוח מתחת לסנטר בדדליפט[כמו כדור טניס]ואחרי הסט דופק בוא ביס ומחזיר אותו 😃😃😃😃
חח סתם..אני יודע שאתה כבר לא עושה את התרגיל מעצם היותך משקולן.

תודה על ההתיחסות מקס,למען האמת בישיבה זה בלתי נסבל בשבילי,זה אינדיווידואלי כל העניין ואין דבר שיותר נוח בשבילי מבעמידה,פשוט לעיתים אני מרגיש שאני בא לעשות סקוואט וללכת הביתה..השאר אני לא קרוב לעבוד בRM5 שלי כי הסקוואט מתיש אותי!
אני כל כך מרוצה מההתקדמות האדירה שלי של 25 ק"ג מבלי להיתקע /להספיק להעלות כל אימון פעם אחת!
אבל יש עוד תרגילים בתוכנית..טוב נו השם של התוכנית הוא SS
אולי גם השם שני שלה זה Squat Strength 😃😃😃😃

הוא שם את התפוח מתחת לסנטר בדדליפט[כמו כדור טניס]ואחרי הסט דופק בוא ביס ומחזיר אותו 😃😃😃😃
חח סתם..אני יודע שאתה כבר לא עושה את התרגיל מעצם היותך משקולן.

תודה על ההתיחסות מקס,למען האמת בישיבה זה בלתי נסבל בשבילי,זה אינדיווידואלי כל העניין ואין דבר שיותר נוח בשבילי מבעמידה,פשוט לעיתים אני מרגיש שאני בא לעשות סקוואט וללכת הביתה..השאר אני לא קרוב לעבוד בRM5 שלי כי הסקוואט מתיש אותי!
אני כל כך מרוצה מההתקדמות האדירה שלי של 25 ק"ג מבלי להיתקע /להספיק להעלות כל אימון פעם אחת!
אבל יש עוד תרגילים בתוכנית..טוב נו השם של התוכנית הוא SS
אולי גם השם שני שלה זה Squat Strength 😃😃😃😃
תנוח כמה זמן שאתה צריך בין הסטים של הסקוואט. יש לי הרגשה שאתה ממהר. זה קרה לי פעם כשהגבלתי את עצמי ל-4 דקות מנוחה.

טוב אימון הבא זה האימון הראשון שאני ישאר עם אותו משקל על הסקוואט,אני מאמין שאני ישאר ככה לאימון-2 ,לחזק את הטכניקה שלי,אני מקשיב לגוף שלי ואני לא רואה סיבה להעמיס על עצמי משקל גוף כ"כ מהר..אני יחכה אימון או 2.

אני מתחיל לקרוא,אבל יקח לי כמה שבועות-חודשים לסיים כל פרק,כי אין לי הרבה זמן ביום-יום שלא נדבר על שישי-שבת.
אני פשוט יודע שהרוב קראו אותו כאן ובמשפט אחד כמה דגשים ......זה הכל

אתה מחפש שיאכילו אותך כי אתה עצלן שלא רוצה לקרוא ? ואל תתרץ עם תירוצים כמו: אין לי זמן.
במקום למלא את הלוג שלך ב: עוד תגובות עוד תגיבו לי עוד ועוד ועוד עודדדדדדדדד תתחיל לקרוא.

התחדשתי לי בallstar חדשות של Lee cooper .
80 שקל עלו לי בגאלי..
http://www.converse.com/#/products/shoes/allshoes/3Q112
הינה הנעל

נעל טובה לאימונים לא?תגידו שאתם מתאמנים איתה אתם קושרים?כי אני תמיד מכניס סרוכים למטה אני לא יודע איך זה הולך בALlstar באימונים.

אחי, לפי דעתי עדיף לקשור, אבל מה קשור נעליים עכשיו? תתחדש אבל זה לא אמור להיות לוג שופינג 😛
נעל טובה, אבל כל נעל שאתה מתרגל אליה תהיה טובה...

כן קושרים. אתה לא אמור להיראות מגניב בחדר כושר. הנעליים צריכות להוסיף לך יציבות.
לא כל הנעליים אותו דבר וזה לקשור להרגל. אתה צריך נעל עם סוליה שנותנת תמיכה מקסימלית. לא סוליה של נעלי ריצה (shocks וכאלה) שניתנות לדחיסה ומונעות ממך להעביר כח לרצפה. בגלל זה אנשים קונים אולסטאר.

אחי, לפי דעתי עדיף לקשור, אבל מה קשור נעליים עכשיו? תתחדש אבל זה לא אמור להיות לוג שופינג 😛
נעל טובה, אבל כל נעל שאתה מתרגל אליה תהיה טובה...
מה הקשר ?
אמרו לי שאני יקנה אולסטאר זה יעזור לי ,אז קניתי כולה ווידיתי עם זה הנעל אחי חח.

ותודה BENTZRUM.
יאללה אימון הבא 40 בנצ'

מה הקשר ?
אמרו לי שאני יקנה אולסטאר זה יעזור לי ,אז קניתי כולה ווידיתי עם זה הנעל אחי חח.

ותודה BENTZRUM.
יאללה אימון הבא 40 בנצ'
לירון הגבתי לך ב-2 הפורומים האחרים

נערך לאחרונה:
בס"ד
אימון 4.9.09
סקוואט 45 ק"ג 5,5,5 - לא התקדמתי מאימון שעבר,פעם ראשונה שאני לא ממשיך בעליה לינראית,אבל אימון הבא בעזרת ה' 47.5.כבר פחות כואב לי בכתפיים!
בנצ' 40 4.5,5,5 - לא חשבתי בחיים שלי שאני יסיים את החמישיות האלו,על הסט הראשון חזרה שניה המוט התנדנד לי וממה התקשתי לסיים,היה לי ספוטר ממש טוב..הוא כל הזמן עשה כאילו הוא עוזר לי בכל החזרות בסט השני והשלישי..בסט השלישי בחזרה החמישית הוא עזר לי להרים את המוט יחסית אז אני קורא לזה 4.5.

דדליפט -5- 41 ק"ג

נקודה חשובה:אחרי האימון ישבתי 25 דקות על הספה,לא היה לי כוח לזוז,אני רק מתנשף..סימו את עצמכם עכשיו במצב הזה יושבים ככה על המיטה תיראו אחרי 2 דקות ישעמם כבר..אני פשוט לא יכלתי לזוז נזרקתי על הספה בלובי.רק מנתשף ומתנשף..היה מוזר!

משך האימון:שעה ו5דקות
תוספות:לא הוספתי כלום אפילו שזה סופ"ש.

תגובות,ושבת שלום לכל עם ישראל,מחכה לראות תגובות מחר במוצ"ש!

נערך לאחרונה:
בס"ד
אימון 4.9.09
סקוואט 45 ק"ג 5,5,5 - לא התקדמתי מאימון שעבר,פעם ראשונה שאני לא ממשיך בעליה לינראית,אבל אימון הבא בעזרת ה' 47.5.כבר פחות כואב לי בכתפיים!
בנצ' 40 4.5,5,5 - לא חשבתי בחיים שלי שאני יסיים את החמישיות האלו,על הסט הראשון חזרה שניה המוט התנדנד לי וממה התקשתי לסיים,היה לי ספוטר ממש טוב..הוא כל הזמן עשה כאילו הוא עוזר לי בכל החזרות בסט השני והשלישי..בסט השלישי בחזרה החמישית הוא עזר לי להרים את המוט יחסית אז אני קורא לזה 4.5.

נקודה חשובה:אחרי האימון ישבתי 25 דקות על הספה,לא היה לי כוח לזוז,אני רק מתנשף..סימו את עצמכם עכשיו במצב הזה יושבים ככה על המיטה תיראו אחרי 2 דקות ישעמם כבר..אני פשוט לא יכלתי לזוז נזרקתי על הספה בלובי.רק מנתשף ומתנשף..היה מוזר!

משך האימון:שעה ו5דקות
תוספות:לא הוספתי כלום אפילו שזה סופ"ש.

תגובות,ושבת שלום לכל עם ישראל,מחכה לראות תגובות מחר במוצ"ש!
לא נורא אחי, אני עדיין מזיע מהסקוואט של אתמול. מה עם הדדליפט באמת?

אם כדאי נעליים עם סולייה שטוחה, זה אומר שגם נעליים כמו VANS יתאימו?

דדליפט -5- 41 ק"ג

זה כל הקטע שבallstar אי אפשר לעשות את מה שאמרת רשוס

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית