עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אניי יצלם אבל יש לי שתי שאלות קורן:
1.הDoms שאני חווה בגב תחתון זה אמור לקרות?
2.בסקוואט הענין שהגב שלי עושה חצי גוד מורנינג אוטומתית תקין?המדריך אומר שאני מוריד תגב יותר מדי.
3.בסקוואט אחרי שירדתי אני שוב עולה ואני לא מצליח לישר את גב הוא אוטומתית מקובעע,האם זה תקין??
4.איך ההתקדמות שלי עד כה?
5.חברים קוראים לי לשחק כדורגל עוד שעה,האם ללכת לדעתכם?הגב שלי תפוס אבל מלא זמן לא שיחקתי ובאלי
חח באמת צריך נס כדי שתעלה במשקלים. אבל אני מאמין שתצליח!תודה,כן אני מאמין שבאמת השתפרתי מבחינת הידע,לגבי המשקלים - עד כמה שזה נשמע דפוק אבל המשקלים האלה בכלל לא קלים לי,אני בכל מקרה מקווה בעזרת השם למשוך את התוכנית לפחות חצי שנה.המטרה העיקרית היא פלטה ראשונה בסקוואט ובדדליפט,וד"א רק התחלתי את התוכנית עוד לא הגעתי למשקלי השיא,השבוע הזה אני כבר מאמין שאני ישבור שיא[לכאורה השיא שלי הוא 37.5 בסקוואט ומקווה בסוף השבוע כבר לסגור 40,אתה יודע מה שמצחיק שאני עולה במשקל גוף ממש יפה,אני ממש קרוב ל50 ק"ג אבל משקלי העבודה עדיין נמוכים,אבל עם התוכנית הזאת אני יתקדם טוב אני מאמין.
אתה יודע מה מתחיל להיות מבאס אצלי מקס,זוכר פעם איזה שחיף הייתי...[32 ק"ג]..עכשיו אני שוקל 49-50,ואני כבר על איזה 13-14%..זה מבאס כי אני מפחד לחטב בקרוב,אני מתכוון להמשיך אותה עד הקיץ הבא,אבל אני לא יודע עם אני אצליח לסיים עם 16%,אני בכל מקרה משתדל להפחית במתוקים
אתה עוסק בקקי. עכשיו תסגור את החלון של הפורום, לך למקרר, תוציא כמה שניצלים ואולי איזה פיצה קפואה, תחמם אותם במיקרו ותתרוף הכל בזמן שאתה אומר לעצמך שהארוחה הזאת תוסיף לך 2.5 קילו לסקוואט באימון הבא.אתה יודע מה מתחיל להיות מבאס אצלי מקס,זוכר פעם איזה שחיף הייתי...[32 ק"ג]..עכשיו אני שוקל 49-50,ואני כבר על איזה 13-14%..זה מבאס כי אני מפחד לחטב בקרוב,אני מתכוון להמשיך אותה עד הקיץ הבא,אבל אני לא יודע עם אני אצליח לסיים עם 16%,אני בכל מקרה משתדל להפחית במתוקים