נק' מוניטין:
9,634
- 2,421
- 7
אתה שוקל פחות מ50 קילו, איך אתה מעז להוציא את השורש ח.ט.ב מהפה שלך בכלל
סליחה אבל זה למה אתה שחיף
סליחה אבל זה למה אתה שחיף
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני בכלל דתי,אני לא אוכל בשר וחלב אבל אני ממשיך לעלות 1-3 ק"ג בחודש,זה לא העניין..reshos חלאס לעקוץ אותי ידבורה,אני ממשיך במאסה בכל הכוח..עוד חודש מגיעים הקילו קריאטין,ארגנין,קפאין מולטי ויטמין והאומגה 300 והפרפקט3000+סיריוס מאס שהזמנתי,אני מאמין שאני יכול לעלות עם שתי הגיינרים סביבות ה8 ק"ג.אתה עוסק בקקי. עכשיו תסגור את החלון של הפורום, לך למקרר, תוציא כמה שניצלים ואולי איזה פיצה קפואה, תחמם אותם במיקרו ותתרוף הכל בזמן שאתה אומר לעצמך שהארוחה הזאת תוסיף לך 2.5 קילו לסקוואט באימון הבא.
אימון 24.8
סקוואט 35 ק"ג 5,5,5 - היה קשה,האחיזה עדיין ממש כואבת לי,מצד אחד עושה רושם שהמשקל הוא לא כזה קשה,האחיזה מאוד קשה,יש לי כאבים עזים בגב ,ובנוסף אני לא מצליח ליישר את הגב בסוף כל חזרה.
פרס 21 ק"ג 5,5,5 - היה יחסית קל,אימון שעבר ה18.5 שהיו קשים זה כנראה היה חרא אימון או משהו,באמת מוזר.בכל מקרה אימון הבא נראה לי שאני יתקדם.ל23.5.
מתח(משקל גוף) 5,5,6 - היה קשה,אני עדיין מפגין יכולת ירודה במתח.אני מחכה להגיע ל10 חזרות ואז להתחיל להוסיף משקל.
הרחקות לצדדים 2 ק"ג - 12 חזרות
כפיפות מרפקים בישיבה 2.5 ק"ג כל יד[דאמבלים] - 12 חזרות
רציתי לצלם אימון הזה,אבל לא היה סוללה בפלאפון,ולא מצאתי את המטען אז לא ממש הייתה אפשרות.
אימון הבא בעזרת השם - אצלם את הדדליפט+סקוואט.
תגובות
במה זה עוזר?הידיים לא אמורות להחזיק את המשקל, אלא רק למנוע מהמוט לפול אחורה.
האם האגודל שלך נכנס מתחת למוט, כלומר, אחיזה כמו בלחיצת חזה? אם כן, אז זה גורם למוט ללחוץ על היד שלך ולגרום לכאבים. האגודל חייב להיות מעל המוט, כמו שאר האצבעות.