Starting Strength :>.

• פותח/ת השרשור l1roN
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אתה שוקל פחות מ50 קילו, איך אתה מעז להוציא את השורש ח.ט.ב מהפה שלך בכלל
סליחה אבל זה למה אתה שחיף

• פותח/ת השרשור
אתה עוסק בקקי. עכשיו תסגור את החלון של הפורום, לך למקרר, תוציא כמה שניצלים ואולי איזה פיצה קפואה, תחמם אותם במיקרו ותתרוף הכל בזמן שאתה אומר לעצמך שהארוחה הזאת תוסיף לך 2.5 קילו לסקוואט באימון הבא.
אני בכלל דתי,אני לא אוכל בשר וחלב אבל אני ממשיך לעלות 1-3 ק"ג בחודש,זה לא העניין..reshos חלאס לעקוץ אותי ידבורה,אני ממשיך במאסה בכל הכוח..עוד חודש מגיעים הקילו קריאטין,ארגנין,קפאין מולטי ויטמין והאומגה 300 והפרפקט3000+סיריוס מאס שהזמנתי,אני מאמין שאני יכול לעלות עם שתי הגיינרים סביבות ה8 ק"ג.

• פותח/ת השרשור
חברה אני יוצא עוד מעט לאימון..
אפשר את הדגשים לסקוואט,דדליפט,בנצ' ופרס?

אני רוצה לכתוב אותם ולקחת אותם איתי..

• פותח/ת השרשור
אימון 24.8

סקוואט 35 ק"ג 5,5,5 - היה קשה,האחיזה עדיין ממש כואבת לי,מצד אחד עושה רושם שהמשקל הוא לא כזה קשה,האחיזה מאוד קשה,יש לי כאבים עזים בגב ,ובנוסף אני לא מצליח ליישר את הגב בסוף כל חזרה.
פרס 21 ק"ג 5,5,5 - היה יחסית קל,אימון שעבר ה18.5 שהיו קשים זה כנראה היה חרא אימון או משהו,באמת מוזר.בכל מקרה אימון הבא נראה לי שאני יתקדם.ל23.5.
מתח(משקל גוף) 5,5,6 - היה קשה,אני עדיין מפגין יכולת ירודה במתח.אני מחכה להגיע ל10 חזרות ואז להתחיל להוסיף משקל.
הרחקות לצדדים 2 ק"ג - 12 חזרות
כפיפות מרפקים בישיבה 2.5 ק"ג כל יד[דאמבלים] - 12 חזרות

רציתי לצלם אימון הזה,אבל לא היה סוללה בפלאפון,ולא מצאתי את המטען אז לא ממש הייתה אפשרות.
אימון הבא בעזרת השם - אצלם את הדדליפט+סקוואט.
תגובות

משך האימון:45-50 דקות
כאבים:יש לי כאב בגב העליון,אותו כאב שקורא בסקוואט.
הרגשה כללית:אחרי סקוואט ממש קשה לזוז,אני נזרקתי על הספסל איזה 3 דקות אחרי הסקוואט כי הוא הורג אותי.

מצב תזונתי להיום:אכלתי בערך 2500 קלוריות,טוב אני הולך עכשיו לקניון שאני בא אני רוצה לראות תגובותת 😛

נערך לאחרונה:
אימון 24.8

סקוואט 35 ק"ג 5,5,5 - היה קשה,האחיזה עדיין ממש כואבת לי,מצד אחד עושה רושם שהמשקל הוא לא כזה קשה,האחיזה מאוד קשה,יש לי כאבים עזים בגב ,ובנוסף אני לא מצליח ליישר את הגב בסוף כל חזרה.
פרס 21 ק"ג 5,5,5 - היה יחסית קל,אימון שעבר ה18.5 שהיו קשים זה כנראה היה חרא אימון או משהו,באמת מוזר.בכל מקרה אימון הבא נראה לי שאני יתקדם.ל23.5.
מתח(משקל גוף) 5,5,6 - היה קשה,אני עדיין מפגין יכולת ירודה במתח.אני מחכה להגיע ל10 חזרות ואז להתחיל להוסיף משקל.
הרחקות לצדדים 2 ק"ג - 12 חזרות
כפיפות מרפקים בישיבה 2.5 ק"ג כל יד[דאמבלים] - 12 חזרות

רציתי לצלם אימון הזה,אבל לא היה סוללה בפלאפון,ולא מצאתי את המטען אז לא ממש הייתה אפשרות.
אימון הבא בעזרת השם - אצלם את הדדליפט+סקוואט.
תגובות

כבר כתבתי את זה פה, אתה לא צריך ליישר את הגב בכל סוף חזרה. אתה רק צריך לשמור עליו מכווץ עם החזה כמה שיותר בחוץ.

• פותח/ת השרשור
כן,אבל אני בסוף כל חזרה כאילו יש לי גיבנת ואפילו המדריך בא ואמר לי,שאני ממש מקובע ,אני מנסה להוציא את החזה גם והגב מפעיל התנגדות ככה שלא ממש הולך,בכל מקרה עדכנתי עוד כמה דברים מהאימון.

אני לא מביו בדיוק על מה אתה מדבר, תצלם כבר שנוכל לראות את זה.

• פותח/ת השרשור
אני אפילו לא יודע עם להתקדם במשקל כי האחיזה גם מאוד קשה לי..הגב שלי נשאר מקובע ואני לא מצליח להוציא את החזה
אימון שעבר לקחתי 32.5 דדליפט,בנצ',וסקוואט 35..
נראה לי אני אימון הבא שם הכל 35..מה אתם אומרים?

• פותח/ת השרשור
חלאס עם הלאכול יותר תפסיק לקטול אותי כבררררררררר
מאיפה לך שאני לא אוכל הרבה?אני עולה 2ק"ג בחודש...............

אתה כל הזמן בוכה שהמשקלים האלו כבדים לך ואתה לא תצליח להתקדם, ויש לזה רק סיבה אחת

• פותח/ת השרשור
מה הקשר,
על הנייר - אני עולה במשקל מאוד מאוד יפה.

לא מתקדם?פרמטרים אחרים,יש לי נדודי שינה יכול להיות בגלל זה אני יושן קם פתאום ב6 בבוקר חוזר לישון..

אתה סתם מחפש לקטול אותי

• פותח/ת השרשור
נו,אז אני מסביר שאני כן אוכל..האוכל לא הבעיהה.
אני עולה במשקל ממש יפה.......זה גם לעלות במשקל הזה כי הBmr נמוך ולא צריך הרבה קלורית להיות במאזן חיובי של 1000

מה העניין עם האחיזה בסקוואט?

הידיים לא אמורות להחזיק את המשקל, אלא רק למנוע מהמוט לפול אחורה.

האם האגודל שלך נכנס מתחת למוט, כלומר, אחיזה כמו בלחיצת חזה? אם כן, אז זה גורם למוט ללחוץ על היד שלך ולגרום לכאבים. האגודל חייב להיות מעל המוט, כמו שאר האצבעות.

• פותח/ת השרשור
הידיים לא אמורות להחזיק את המשקל, אלא רק למנוע מהמוט לפול אחורה.

האם האגודל שלך נכנס מתחת למוט, כלומר, אחיזה כמו בלחיצת חזה? אם כן, אז זה גורם למוט ללחוץ על היד שלך ולגרום לכאבים. האגודל חייב להיות מעל המוט, כמו שאר האצבעות.
במה זה עוזר?

לא יהיה לך עומס על פרק כף היד

הכנסת האגודל מתחת למוט גורמת לשינוי זוית בפרק כף היד ואז המוט (והמשקל) לוחצים על הפרק וזה גורם לכאבים. כשמשקלי העבודה שלי היו נמוכים זה לא הפריע, אבל בשלב מסוים זה כבר היה מוגזם. חפשתי באינטרנט מה לא בסדר באחיזה ומצאתי את הטעות שלי (האגודל). מאז הכל בסדר בגזרה הזו 😃.

עוד משהו: אם אתה עושה לואו באר, אתה יכול להרים עוד קצת את המרפקים, מה שיוביל לכך שהמוט נשען יותר על הכתף והתלת ראשי וזה מוריד עוד יותר את העומס מהידיים.

• פותח/ת השרשור
תודה לך ,באמת יש לי עומס אדיר על הכתפיים ועל היידים אחרי סקוואט,אני אקח זאת לצומת לבי.
מחר אימון
סקוואט 37.5
בנצ' 35
36.5 דדליפט

לדעתי אתה לא ממקם טוב את המוט. הגב העליון והכתפיים צריכות לתמוך במוט, לא הידיים שלך.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית