הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Starting Strength :>.

• פותח/ת השרשור l1roN
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
חברים אפשר בבקשה את הדגשים לסקוואט,דדליפט ,בנצ' ופרס?
אני רוצה לכתוב אותם ולעבור עליהם טוב אני מאמין שזה יעזור.

דגשים עיקרים אני מתכוון...אני מתחיל לקורא אבל כדי לדעת את כל הדגשים לכל תרגיל צריך לקרוא את כל הפרק וכל פרק לא יקח לי כמה ימים אלה יותר אז בינתיים.

יש לך בפורטל מאמרים על סקאווט ודדליפט ועל בנצ' פרס, אתה יכול לסכם אותם.

חחחחח גם אתה עקצן אה גל??פורום של עקצנים 😃😃 ,אבל יש דברים טובים בעקיצות האלה..ככה באמת לומדים ואתה צודק אף אחד פה לא אמור לעשות בשבילי תעבודה אני צריך לשבת על התחת לקרוא מאמרים ואת הספר.

אימון מהיום 26.8

סקוואט 37.5 5-5-5 - היה קשה בטירוף,הטכניקה שלי טוב אני יורד עד הסוף,גם האחיזה במוט פחות כואבת אבל הכאבים בכתפיים עזים,וכך גם בגב,והלחץ בהאמסטרינגס אחרי האימון.אני מאוד בספק עם להשים פלטה באימון הבא..אני משתדל להימנע מפציעות ואני לא כוסית,אני פשוט עוד צעיר.עשיתי בהתחלה חימום מוט ריק 20 ק"ג 5 חזרות,אח"כ 25 ק"ג 5 חזרות,אח"כ 27.5 3 חזרות,זה בסדר?

בנצ' 35 5-5-5 - היה די קשה,אני מסוגל ל37.5,בסט האחרון בחזרה האחרונה התקשתי לסיים.

דדליפט 38.3 -5- ~ היה קשה בטירוף,לפני הדדליפט התחממתי עם מוט 16 ק"ג ריק 5 חזרות,אח"כ עם 26 ק"ג 3 חזרות.
העבודה:החזרה הראשונה עברה די חלק,אחרי החזרה השניה כבר הייתי חייב לעשות סטאפ בין כל חזרה ונחתי איזה 6 שניות בין כל חזרה,הייתי חייב גם כל פעם לשחרר את הידיים,אתם מבינים?היה ממש קשה,אני בספק עם להתקדם ל40 אימון הבא..מה אתם אומרים?

והפעם תקשיבו רציתי לצלם,אבל הפלאפון שלי בתיקון,ויש לי פלאפון חלופי בלי מצלמה,זה לא תירוצים..אבל זה פשוט מקרי.

27.8 - גלישה בים.

היום לא ישנתי הרבה בלילה ,3-4 שעות,כי היה לי יום גיבוש וקמתי 6:30 בבוקר,בכל מקרה הייתי בים,נפצעתי קלות בברך ימין אבל אני מקווה שעד מחר יעבור וגם שאשן כמו שצריך.

28.8 - אימון.

סקוואט 40 ק"ג 5,5,5 PR!
פרס 21 ק"ג 5,5,5
מתח 6,6,6

הסקוואט היה מאוד קשה,בסט השני כמעט נפצעתי..ואז נחתי איזה 6 דקות בינו לסט האחרון וסיימתי את הסט האחרון בכבוד,להתקדם ל42.5?
פרס לא העלתי כי המשקל הזה קשה לי.....
מתח היה קשה,בסט האחרון בחזרות האחרונות רמיתי והרמתי את הרגליים

לא מבין למה להישאר על אותו משקל,גם אם קשה.
הרי בשלב מסויים הגוף יתרגל לעומס.לא עדיף לנסות לעלות,גם אם נתקעים נגיד 2 אימונים,כדי שהגוף יתרגל לעומס?
אגב,סחטיין על הסקוואט.כל עוד לא עשית את החזרות עם טכניקה ממש גרועה,אין סיבה שלא תנסה עוד 😃

כל הכבוד על הPR...
תמשיך להתקדם, לא מפסיקים להתקדם עד שנתקעים...

וכמו תמיד, אני אחזור ואומר לך לאכול. עכשיו יש לך סופ"ש ארוך ומלא באוכל עד האימון הבא. תאכל תאכל תאכל...✌️

יאפ,עד עכשיו הכנסתי כבר 2300 קלוריות +- בדקתי במחשבון.[רשוס לא כולל שתיה קרה חחח]..עוד מעט ארוחת ערב והכל אני בטח יגיע ל3500..ותודה חברים,שמעו הטכניקה שלי הייתה טובה בסך הכל.....
אני לא מצליח להתגבר על הכאבים בכתפיים מהמוט..גם מרק ריפטו אומר שילדים לא צריכים להשתגע מהמשקל אז אני קצת בדילמה

אתה לא שם את המוט מספיק נמוך כנראה. תשים את המוט יותר נמוך ותתמוך במשקל עם הגב, לא עם כף היד.

בכל זאת - אפשר בבקשה את הדגשים לסקוואט ודדליפט?

איזה דגשים אתה רוצה? יש מיליון סרטונים שריפטו מסביר, מלא מידע באתר, באמת מה כלכך קשה לעשות כמה קליקים ולהקדיש 10 דקות לקריאה... במקום לבזבז את הזמן שלך ושל אחרים. בכל מקרה הנה מה שאני יודע, בסקוואט רגליים ברוחב כתפיים, כפות רגליים נוטות החוצה בזווית של 30 מעלות, המוט צריך לשבת על הרווח שנוצר בין הדלתא האחורית לאחת מעצמות הכתף (בlow bar)
תרד עמוק עד כמה שאתה יכול בלי לעקם את הגב, מבט קדימה/למטה על הרצפה 1.5 - 2 מטר ממך, תדחוף את הברכיים החוצה לאורך כל התנועה, זהו זה בערך כל מה שאני יודע, לגבי הדדליפט אני גם לא מכיר את הטכניקה כלכך טוב.

שבוע טוב לכולם לא יכלתי להגיב במשך השבת כי אני שומר שבת,תודה על התגובות בעיקר לך vadjo
שמעו יום שני אתם אומרים להיות עם המשקלים האלו?
סקוואט 42.5
בנצ' 37.5
דדליפט 42.5

כן, אם תשאל אותי אז תנסה אפילו 45 בסקוואט אבל אם אתה ממש מפחד לא להצליח לך על בטוח,
בדדליפט גם כן אתה יכול לעשות קפיצות יותר גדולות בתנאי שהטכניקה שלך לא גרועה מדי.

הבעיה שהדדליפט היה קשה לי מאוד,והסקוואט ממש ממש ממש קשה כמעט נפצעתי ......בגלל זה אני שואל
מחכה לתגובה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית