הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לחם

JameSon

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
שלום, לאחרונה אני רואה הרבה סרטונים, מאמרים באתרים מסוימים שאומרים שגלוטן ופחמימות זה חרא או משהו כזה, וכל יום אני לוקח 4 פרוסות של לחם מחיטה מלאה ועוד 2 בערב , אני אוכל הרבה פחמימות לכל אורך היום, בבוקר ש"ש, בבית ספר לחם מחיטה מלאה כמו שציינתי, בצהריים אורז מלא, ביניים פתיתים, ערב פסטה מחיטה מלאה. השאלה שלי אם נגיד החלוקה שלי זה: 350 גרם פחמימות, 150 גרם חלבון, 120 גרם שומן זה חלוקה סבבה? כרגע לא אכפת לי לעלות נקי לא נקי אני רוצה להתחזק ולגדול , אבל לא ברמה שיראו שעליתי הרוב בשומן ולא בשריר, סליחה אם יש כמה שטויות אני די בור בתזונה

''תשאיר את הלחם לאחים שלך לאכול עם שוקולד לבית ספר''[ציטוט של דני.]
אני ממליץ לך להוריד את הלחם ברצינות,ולהתחיל עם פחמימות מורכבות שיבולת שועל,אורז,פסטה מלאה ולא להגיד ''הנה מסה יואו עכשיו נאכל לחמניות ובואו נתחזק'',רוצה לעלות נקי תעלה נקי.
אין לי משהוא נגד לחם כן,ואפילו שזה נכנס לך בערכים ומסתדר אני ממליץ לך להוריד כי זה שטויות.
ישביע אותך לאכול יותר פסטה מלאה או כוסמת/אורז/שיבולת שועל

• פותח/ת השרשור
''תשאיר את הלחם לאחים שלך לאכול עם שוקולד לבית ספר''[ציטוט של דני.]
אני ממליץ לך להוריד את הלחם ברצינות,ולהתחיל עם פחמימות מורכבות שיבולת שועל,אורז,פסטה מלאה ולא להגיד ''הנה מסה יואו עכשיו נאכל לחמניות ובואו נתחזק'',רוצה לעלות נקי תעלה נקי.
אין לי משהוא נגד לחם כן,ואפילו שזה נכנס לך בערכים ומסתדר אני ממליץ לך להוריד כי זה שטויות.
ישביע אותך לאכול יותר פסטה מלאה או כוסמת/אורז/שיבולת שועל
התכוונתי לבית ספר מה אני יביא קופסא ויאכל בכיתה? ואמרתי שלא אכפת לי לעלות נקי רק לעלות, ומה כזה גרוע בלחם? אני לא מדבר על לחמניות ביס שיש בהם סוכר ושטויות, לחם מחיטה מלאה בלי סוכר בכלל שמיועד לחולי סכרת.

התכוונתי לבית ספר מה אני יביא קופסא ויאכל בכיתה? ואמרתי שלא אכפת לי לעלות נקי רק לעלות, ומה כזה גרוע בלחם? אני לא מדבר על לחמניות ביס שיש בהם סוכר ושטויות, לחם מחיטה מלאה בלי סוכר בכלל שמיועד לחולי סכרת.
גם אם אתה תאכל שוקולד אתה תעלה נקי,השאלה היא האם זה נכנס לך בערכים.
כשמדברים על נקי/לא נקי מדברים על העלאת המאזן הקלורי חיובי ++ כלומר להגזים עם הקלוריות.
מה הבעיה לדלל תהליכים?עכשיו תעלה נקי אחרי זה יותר זמן במסה ולא תצטרך לחטב...
מה רע בקופסאת אוכל בכיתה?

• פותח/ת השרשור
גם אם אתה תאכל שוקולד אתה תעלה נקי,השאלה היא האם זה נכנס לך בערכים.
כשמדברים על נקי/לא נקי מדברים על העלאת המאזן הקלורי חיובי ++ כלומר להגזים עם הקלוריות.
מה הבעיה לדלל תהליכים?עכשיו תעלה נקי אחרי זה יותר זמן במסה ולא תצטרך לחטב...
מה רע בקופסאת אוכל בכיתה?
בהפסקה נועלים את הכיתה וחוץ מזה אני עם חברים בהפסקה . ועדיין לא הבנתי, אני לא אוכל לחם עם שוקולד, אני אוכל עם חמאת בוטנים, גבינה. עדיין לא הבנתי מה הבעיה בלחם?

בהפסקה נועלים את הכיתה וחוץ מזה אני עם חברים בהפסקה . ועדיין לא הבנתי, אני לא אוכל לחם עם שוקולד, אני אוכל עם חמאת בוטנים, גבינה. עדיין לא הבנתי מה הבעיה בלחם?
שלא כדאי לאכול אותו,והוא לא משביע ועדיף יותר כוסמת/אורז/פסטה מלאה.
פסטה מלאה/כוסמת/אורז עם גבינה מעורבב יהיה יותר טעים.

מה הנתונים שלך ? ומה המטרה שלך?
אתה אוכל מעל 3000 קלוריות אתה מודע לכך?
אתה אוכל המון פחמימות שלא לצורך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית