הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון פליאו

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך

Echo25

משתמש משקיע
2,823
896
נק' מוניטין:
3,796
2,823
896
מה דעתכם לגבי תזונת פליאו?
אני אמנע מלפרט כי אני מניח שהרוב המוחלט מבין על מה מדובר

אני ביום הרביעי של אתגר ה30 ותאמינו לי, חבל שלא עשיתי את זה לפני כן.

תהיה מודע שחלק גדול מהמשקל שמאבדים הוא נוזלים וזאת משום שיש גרם מים על כל שני גרם גליקוגן וגם משום שעם אינסולין נמוך אתה מאבד יותר נוזלים בשתן (יחד עם נתרן ואשלגן) וזאת משום שאינסולין אחראי גם על ספיגה חוזרת של נוזלים ומלחים בכליות. עם פחות נוזלים גם יורדים בנפח של הגוף
אני מודע לזה אך כמובן שהמים שירדו הם ה3 קילו שירדו בתחילת ההליך, ואין סיבה שימשיכו לרדת אחרי שהגוף הסתגל.
לצערי אני אוכל מוצרי חלב כי אין ברירה בצבא

ידוע שלרקמת השומן (לבנה וחומה) יש כמות רצפטורים להורמוני בלוטת התריס בכמות הרבה יותר גדולה מאשר לכל רקמת גוף אחרת. ידוע גם שיש השפעה (לא ברור עדיין בדיוק כיצד) של הורמוני בלוטת התריס על הדיפרנסציה של רקמת השומן משומן לבן לחום ולהפך. האם הסיבה שיש יותר שומן חום היא מפני שיש יותר T3? אולי באופן ישיר ואולי באופן עקיף
זה דיי ברור וזה מתבצע ברמת ה DNA ע״י TRH Nuclear Receptor שנצמד ל THRE על mRNA

זה דיי ברור וזה מתבצע ברמת ה DNA ע״י TRH Nuclear Receptor שנצמד ל THRE על mRNA

מחקרים רבים אומרים "מקאניזם לא ברור לחלוטין". זה שיש רצפטורים תוך תאיים לא מסביר עדיין את כל התהליך המולקולרי שמתרחש בתוך התא עצמו שגורם לו להפוך משומן לבן לחום.

מחקרים רבים אומרים "מקאניזם לא ברור לחלוטין". זה שיש רצפטורים תוך תאיים לא מסביר עדיין את כל התהליך המולקולרי שמתרחש בתוך התא עצמו שגורם לו להפוך משומן לבן לחום.
שום דבר לא באמת ברור לחלוטין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית