עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מעניין, איזו אידיאולוגיה?דעתי על תזונת פליאו היא שהתזונה הזאת מתאימה לאנשים בעליי אידיאולוגייה מסוימת.
אידולוגייה של ''יש להימנע ממוצרים כאלה ואחרים''מעניין, איזו אידיאולוגיה?
זה לא אידיאולוגי לדעתי, אלא מדעי ובריאותי.אידולוגייה של ''יש להימנע ממוצרים כאלה ואחרים''
מדעי ובריאותי?זה לא אידיאולוגי לדעתי, אלא מדעי ובריאותי.
גם בגישה של פליאו מסכימים שהבשר של היום הוא לא אותו הבשר של פעם, זה ידוע. גם הפירות והירקות, ועוד. אבל בסופו של יום, זה עניין של האחד עדיין עדיף על השני. העובדה שבבשר יש חומרים לא מורידה מהטענה שהסיכויי שהתזונה הזאת עדיין טובה יתר מתזונה אחרת.מדעי ובריאותי?
מי אמר שבשר בריא?שום דבר לא בריא עכשיו,גם האוויר שאנחנו נושמים,לבשר מזריקים דברים כאלה ואחרים.
בשר בריא ביחס לזבל שמיוצר היום.
אני יכול לנסות להסכים איתך רק במידה והתזונה הזו נעשית על ידי אנשים שמגדלים את החיות לבד ואז שוחטים אותם.
אל תרחיק לכת מדברים על אנשים ממוצעים לאף אחד היום אין אפשרות לתזונהטבעית בלבדמדעי ובריאותי?
מי אמר שבשר בריא?שום דבר לא בריא עכשיו,גם האוויר שאנחנו נושמים,לבשר מזריקים דברים כאלה ואחרים.
בשר בריא ביחס לזבל שמיוצר היום.
אני יכול לנסות להסכים איתך רק במידה והתזונה הזו נעשית על ידי אנשים שמגדלים את החיות לבד ואז שוחטים אותם.
ראיתי מקומות שיש בהם אנשים שמגדלים בעצמם ירקות ופירות וחיות ואז אוכלים אותם.אל תרחיק לכת מדברים על אנשים ממוצעים לאף אחד היום אין אפשרות לתזונהטבעית בלבד
כי תחשוב שבנוסף לצורת ייצור הלא בריאה של הפחמימות למיניהן, והלחם והסוכר, מוסיפים להם עוד אלף ואחת דברים, חומרים משמרים, טעם וריח , חומצות א ב ג וכו'ראיתי מקומות שיש בהם אנשים שמגדלים בעצמם ירקות ופירות וחיות ואז אוכלים אותם.
עכשיו אם האנשים שדוגלים בפליאו מסכימים שהבשר הוא לא כמו שהיה פעם[ועיקר התזונה שלהם מתבססת על בשר-והמון]מה ההבדל בין לא בריא לבין לא בריא?
נכון פחמימה לא בריאה ובשר גם כזה לא בריא מי יודע מה אז מה ההבדל?
מה ההבדל בין ציקלון C לבין רעל עכברים?ראיתי מקומות שיש בהם אנשים שמגדלים בעצמם ירקות ופירות וחיות ואז אוכלים אותם.
עכשיו אם האנשים שדוגלים בפליאו מסכימים שהבשר הוא לא כמו שהיה פעם[ועיקר התזונה שלהם מתבססת על בשר-והמון]מה ההבדל בין לא בריא לבין לא בריא?
נכון פחמימה לא בריאה ובשר גם כזה לא בריא מי יודע מה אז מה ההבדל?
אבל לבשר לא מוסיפים אנטיביוטיקה ואת כל החרא האחר?כי תחשוב שבנוסף לצורת ייצור הלא בריאה של הפחמימות למיניהן, והלחם והסוכר, מוסיפים להם עוד אלף ואחת דברים, חומרים משמרים, טעם וריח , חומצות א ב ג וכו'
זה אינדיבידואלי, זה מה שמיוחד בנו בני האדם. לא מסכים.אבל לבשר לא מוסיפים אנטיביוטיקה ואת כל החרא האחר?
אגב,אתה יכול להסכים איתי שאנשים שדוגלים בתזונת פליאו בסופו של דבר יפסיקו עם זה כי הם מקובעים למסגרת מסוימת?
אתה תוכל להגיד לי למה רוב הטבעוניים מאוכלוסיית העולם ישובו לאכול בשר?זה אינדיבידואלי, זה מה שמיוחד בנו בני האדם. לא מסכים.
בוא נעשה רגע סדר בדברים, כרגע אמרת 'רוב הטבעוניים' אבל בפליאו ציינת את כולם.אתה תוכל להגיד לי למה רוב הטבעוניים מאוכלוסיית העולם ישובו לאכול בשר?
נכון במידה מסוימת,אבל תתפלא שיש אנשים שאוכלים תזונה טבעונית גם בלי לתסף...ולחלקם הגדול אפילו לא אכפת.בוא נעשה רגע סדר בדברים, כרגע אמרת 'רוב הטבעוניים' אבל בפליאו ציינת את כולם.
לא מסכים גם שרוב הטבעוניים יחזרו.. ואני מניח שאחוז גדול יחזור מחוסר בויטמינים למינהם
מה זה אתגר ה 30?אני ביום הרביעי של אתגר ה30 ותאמינו לי, חבל שלא עשיתי את זה לפני כן.
שחכתי לציין את החלב.אם זה עובד לך זה אחלה ותהנה מזה בדרך כלל יש תוצאות טובות , יש אנשים שזה פחות משפיע עליהם וגם הם דיי מכורים למוצרי חלב אז
זה דיי נועד לכישלון.
http://www.carbfree.co.il/?p=3190מה זה אתגר ה 30?