הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התלבטות חיי. :'(

מתאמן על 18 א.ש נראה מפלצתי, לא כל הבנות יכולות לאהוב את זה.
אתה נראה הרבה יותר גדול וגוש כזה ממה שאתה באמת.
אולי אנחנו רואים תמונה אחרת בראש ב18 אחוז שומן. אני מדבר על רמה כזאת שלא ממש מעבה את מסגרת הגוף, אלא גורמת לחיטוב להיות פחות חד.

אתה נראה הרבה יותר גדול ממה שאתה באמת- מצחיק קצת, גם עם מסת שריר אתה נראה "יותר גדול ממה שאתה באמת" ( אם נקבע שאתה באמת זה מערכת השלד.

בסה"כ אני לא חושב שלאישה ממוצעת תהיה בעיה עם גבר בא"ש סביר ( נגיד עד 18) ששוקל עד מאה ק"ג.
זה לא מפלצתי או מעוות בשום צורה.

שוב, אני לא מטיף לך לפאוורליפטינג , ממש לא.
בשורה התחתונה אני אומר שתעשה מה שמרגיש טוב, אבל אני כן חושב שהגישה שלך לא מדוייקת.

הדבר הכי כיף שיש זה להיות חזק+חטוב (יחסית , לא מידיי) .

גם ככה אין בפווארליפטינג איזה משהו מקצועי שמקבלים עליו כסף והוא מקדם אותך בחיים למטרה מסויימת.
אתה יכול לחטב להשאר על אחוז שומן שנראה לך מתאים ולנסות להתחזק משם ולהתחרות לא ייקרה כלום אם לא תקח מקום ראשון
אין הבדל בין מקום שלישי למקום ראשון או 20 בפווארליפטינג בארץ.

אני מקום שלישי בארץ בהרמת משקולות עד 85 קילו, נו? מה זה עוזר לי בחיים? אלא אם כן אתה עושה ספורט מקצועי נטו בשביל קריירה אני לא חושב שצריך להקריב לא מראה לא לימודים לא עבודה ולא חיי חברה בשביל זה במיוחד לא במצב הנוכחי שאתה אוכל את עצמך בשביל זה

בסופו של דבר , שתגדל אתה תבין שהשנים האלו לא יחזרו וכן אתה צודק חיי החברה של לפניי גיוס זאת התקופה הכי כיפית שתהיה לך בחיים.
אין מחוייבויות יותר מידיי, אתה מחכה לגיוס ורק משתולל ונהנה ומזיין ושותה וזין על העולם.

הפווארליפטינג יחכה ואם אתה מספיק אוהב את זה יהיה איתך כל החיים. תהנה מהגיל שלך ותעשה מה שעושה לך טוב ואל "תקריב" זאת השטות הכי גדולה בעולם "להקריב" בשביל משהו שלא ייתרום לך בעתיד בשום צורה או דרך.
זה באמת משנה אם תתן 240 או 260 סקוואט מתישהו בחיים ? סבבה הישג אישיי הוא יחכה לך גם עוד כמה שנים אחרי שתזיין תשתה תהנה ויהיו לך אלפיי חוויות לספר לחברים במכון בזמן שאתה נח 10 דקות בין הסטים.

קיצר , תהנה מהחיים גבר.
צודק הזאב..

• פותח/ת השרשור
הדבר הכי כיף שיש זה להיות חזק+חטוב (יחסית , לא מידיי) .

גם ככה אין בפווארליפטינג איזה משהו מקצועי שמקבלים עליו כסף והוא מקדם אותך בחיים למטרה מסויימת.
אתה יכול לחטב להשאר על אחוז שומן שנראה לך מתאים ולנסות להתחזק משם ולהתחרות לא ייקרה כלום אם לא תקח מקום ראשון
אין הבדל בין מקום שלישי למקום ראשון או 20 בפווארליפטינג בארץ.

אני מקום שלישי בארץ בהרמת משקולות עד 85 קילו, נו? מה זה עוזר לי בחיים? אלא אם כן אתה עושה ספורט מקצועי נטו בשביל קריירה אני לא חושב שצריך להקריב לא מראה לא לימודים לא עבודה ולא חיי חברה בשביל זה במיוחד לא במצב הנוכחי שאתה אוכל את עצמך בשביל זה

בסופו של דבר , שתגדל אתה תבין שהשנים האלו לא יחזרו וכן אתה צודק חיי החברה של לפניי גיוס זאת התקופה הכי כיפית שתהיה לך בחיים.
אין מחוייבויות יותר מידיי, אתה מחכה לגיוס ורק משתולל ונהנה ומזיין ושותה וזין על העולם.

הפווארליפטינג יחכה ואם אתה מספיק אוהב את זה יהיה איתך כל החיים. תהנה מהגיל שלך ותעשה מה שעושה לך טוב ואל "תקריב" זאת השטות הכי גדולה בעולם "להקריב" בשביל משהו שלא ייתרום לך בעתיד בשום צורה או דרך.
זה באמת משנה אם תתן 240 או 260 סקוואט מתישהו בחיים ? סבבה הישג אישיי הוא יחכה לך גם עוד כמה שנים אחרי שתזיין תשתה תהנה ויהיו לך אלפיי חוויות לספר לחברים במכון בזמן שאתה נח 10 דקות בין הסטים.

קיצר , תהנה מהחיים גבר.

אתה צודק.
מצד שני אתה ואני רואים את זה בצורה שונה.
אתה רואה את זה בתור תחביב נחמד, אני שואף באמת ובתמים להגיע רחוק בתחום.
לא בונה על לעשות מזה כסף ממש לא, אבל להיות בין האנשים החזקים והמוכרים בעולם לא נשמע לי רע.😛
הבנתי שאני לא כל כך סובל. מאז שכתבתי את הפוסט הזה כל כך הרבה ידידות "נגעו" בי שפתאום הבנתי שהמצב לא כזה רע.
החלטתי שאני אנסה להתחרות, אם אני אראה שזה מתחיל ממש להפריע לי עוד לפני התחרות אין ספק שאני עוצר את זה ויוצא לחיטוב.
זה לא שאם אני שמן אני לא אצליח להנות מהגיל.
בינתיים טוב לי אני קם עם חיוך.😁
אמרת לעשות מה שעושה לי טוב, להרים כבד עושה לי טוב. (זה אשכרה עושה אותי מאושר.)
גם להראות טוב עושה לי טוב, מה יותר חשוב?
נגלה.☝️

בסה"כ אני לא חושב שלאישה ממוצעת תהיה בעיה עם גבר בא"ש סביר ( נגיד עד 18) ששוקל עד מאה ק"ג.
זה לא מפלצתי או מעוות בשום צורה.

שוב, אני לא מטיף לך לפאוורליפטינג , ממש לא.
בשורה התחתונה אני אומר שתעשה מה שמרגיש טוב, אבל אני כן חושב שהגישה שלך לא מדוייקת.

100 ק"ג על 1.70 ו18 א.ש זה לא מפלצתי או מעוות?
אתה הוכחה מהלכת לזה. 😃 (קח את זה כמחמאה.)

גישה לא מדויקת?

אני 120 על 1.78, וזה טיפה הבדל.
בכל מקרה דיברתי על איזור יותר ממוצע של גובה.

בגישה לא מדוייקת דיברתי על אידיאל היופי שיש לך בראש שרחוק מהמצב אצל 90% מהאוכלוסייה

תשמע אני אגיד לך כמה דברים מזווית הראייה שלי, כאחד שעבר כבר גם את שנות העשרה וגם אוטוטו את שנות ה-20 (29)
וסתם כדי שתיהיה לך פרופורציה לגביי כל הנושא הזה של ניצול התקופה שאתה נמצא בה.

16 יש פעם אחת בחיים, כנ"ל גם 17, ו-18? בכלל.....הופך להיות "חוקי" (לא שזה משנה כבר בימים של היום)
כשתיהיה חייל - זאת תיהיה תקופה של פעם בחיים שלא תחזור, מצד אחד לא יהיו לך דאגות על הראש חוץ מצבא וכשתיהיה בבית אתה תעשה כל מה שבא לך, מצד שני יקרעו אותך בשירות. (תלוי בך האמת)
וכל, אבל כל שנות ה-20 אם אתה שואל אותי?
חגיגה אחת גדולה.
אלה בעצם השנים הכי יפות של רובנו, אלה שלא מתחתנים מוקדם בכל אופן 😛
יש לך מסיבות כיד המלך, יש לך פאנג'ויה, יש לך הכל.

אתה תמיד תיהיה בדילמה..וכל קיץ יהיה חשוב לך לנצל אותו, כי תמיד יש ים ומסיבות ובנות ומה לא.

הדבר הראשון שצריך לעניין אותך קודם כל, זה מה שמלהיב ומאתגר אותך יותר.
כמו שהציעו לך כאן לפני כן,
תחרות במרץ ואח"כ חיטוב יסתדר לך בול.

למה לוותר על אחד מהם? 😃

אז תענה לי על זה
אם אתה שואף תהיות בין החזקים בעולם למה לא התחלת להזריק כבר?

תראה כמה דברים, כי אני איפה שהוא מאוד מזדהה איתך אנסה לעזור כמה שיותר:

1)לגבי הגיוס,גם תחשוב כמה לדעתך בא לך לוותר על האימונים (זה לא סוד שאני לא עשיתי שירות מלא,אבל תחשוב בדיוק על מה שדיברנו,הללכת אחרי הלב כמה שזה נשמע קיטצ' ותלוש מקטנטנות כל יום בערוץ 6 בשעה 14:30).
2)אתה יכול לתכנן שהמסיבות והאירועים יהיו על ימי העמסה ,תסתכל בלוג שלי (חיטובבמבה 2011 אני חושב, אחד הלוגים שם שהתמדתי בהם) ותוכל לראות שם שלא חסכתי מעצמי לחגוג והירידה הייתה מעולה.
בסוף שנה של יב' לקחתי שבוע הפסקה מהדיאטה ואכלתי מה שרציתי (תופתע שאתה לא תחרוג בקלוריות יותר מידי).
3 שבועות אח"כ? לקחתי עוד הפסקה כי טסתי לבורגס ואת האמת? זה רק עשה לי טוב יותר.
3)אני אישית לא השתמשתי בקלן עד גיל 20,האם החסד הזה ששמרתי את הגוף שלי בו תרם לי והייתי עושה דברים אחרת? לא יודע,בעיקרון אני לא רואה בעיה בשימוש בקלן,אבל מנגד - הייתי מרוצה מהתוצאות.

מה שכן,השתמשתי ביוהמבין בסוף החיטוב

4)מה שחשוב זה להיות ברזל על התפריט בימי החיטוב,ככה תרוויח.

בהצלחה אח!

שאלה שלא קשורה לנושא
עוד שנה אני מתגייס, מרץ 2016 ואיך אני אצליח לשלב אתה האימונים עם הצבא?
אני לא מתכנן להיות קרבי או משהו

שאלה שלא קשורה לנושא

או שתתאמן בחדר כושר בבסיס או שתתאמן בערבים כשאתה חוזר מהבסיס (אם זה יומיות)
או זה לא יומיות ואין חדר כושר בבסיס..אז כל הזין 😃

תנסה לאלתר משהו במגורים עם משקולות, מתח..אולי תעבור ל TRX 🤣

או שתתאמן בחדר כושר בבסיס או שתתאמן בערבים כשאתה חוזר מהבסיס (אם זה יומיות)
או זה לא יומיות ואין חדר כושר בבסיס..אז כל הזין 😃

תנסה לאלתר משהו במגורים עם משקולות, מתח..אולי תעבור ל TRX 🤣

שקלתי חודשיים שלוש לפני הטירונות לשלב הרבה SW באימונים שלי כדי שאני אצליח להתאמן
אבל יומיות אני לא אעשה - לפחות אני מקווה כי אני בשלבים מתקדמים לגאמ"א ומקווה לעבור הכל

ובתור אחד שהיה בצבא, הצבא מספק כמות אוכל שאתה יודע, תספיק לעליה מכובדת במסה?

שקלתי חודשיים שלוש לפני הטירונות לשלב הרבה SW באימונים שלי כדי שאני אצליח להתאמן
אבל יומיות אני לא אעשה - לפחות אני מקווה כי אני בשלבים מתקדמים לגאמ"א ומקווה לעבור הכל

ובתור אחד שהיה בצבא, הצבא מספק כמות אוכל שאתה יודע, תספיק לעליה מכובדת במסה?
אוכל עם הרבה שמן בפחמימות שלו, בשר לרוב יהיה או עוף או צורות שונות מבוססות לוף.
לא הכי אידיאלי לעלייה נקייה בגלל כל השמן בפחמימה, אבל מה שכן קוטג' יש בשפע (בחיל האוויר לפחות) בשעות הערב,
וביצים יש המון.

תמיד אפשר לקחת לחדר ביצים ולאכול למחרת גם 🤣

חוץ מזה,
קופסאות של טונה וסקופ חלבון למשל אתה יכול לזרוק לתיק השבועי שלך.. זה יוסיף לך.
לגביי פחמימות, אתה תאכל בשפע בצהריים ובערב, אל תדאג.

• פותח/ת השרשור
אז תענה לי על זה

שאלה שאני שואל את עצמי הרבה מאוד פעמים. 😕
אין מי שיעזור לי. (לפחות לא מישהו שאני סומך עליו מספיק, דילר ימכור לתייר כמוני בתחום מים בצנצנת.)
לי אין את הידע, אין לי את הכסף, אין לי את הזמן.
אני עובד על עניין הידע, כסף יהיה כשאני אתחיל לעבוד וזמן יהיה כנראה אחרי צבא הרבה יותר מעכשיו.
סיכמנו שזה תקופה משוגעת? אז אני שותה הרבה, יוצא הרבה, חורג מהתפריט הרבה.
אין סיכוי שהכמות אלכוהול שאני צורך תסתדר עם חומרים. 👎
מאמין שאפשר להתחזק עד גיל 21 טבעי ומשם להתחיל להזריק.
יהיה לי 14-9 שנים להגיע לשיא שלי מאמין שזה מספיק עם חומרים להגיע לרמה גבוה.😃 (מקווה מאוד שני לא טועה.)
הלווואי ואני אשאר באותו ראש גם אחרי צבא.
אבל נראה. 🙄

מאמין שאפשר להתחזק עד גיל 21 טבעי ומשם להתחיל להזריק.
לי זה די ברור שבשביל להיות טופ עולמי, צריך המון זמן פנוי, כסף, ולדחוף כל חומר אפשרי.
מעבר לנכונות שהיא עצמה לא פעם מפתיעה אותי, כל המשאבים האלה הם בד"כ לא בהישג יד ( בטח לא בארצנו ).

משהו קטן להוסיף,
עניין החיטוב הוא לא בשביל שהבנות ידלקו עליו.
בחורות נמשכות לאופי ולא ליופי. לא משנה כמה טוב אתה נראה, וכמה מפגרת הבחורה.
בסוף זה לא משנה איך אתה נראה, זה משנה מה אתה משדר לסביבה. ופה מגיע העניין של החיטוב, בזמנים של היום בחור חטוב הוא בחור שמטפח את עצמו ומשדר מודעות בנוגע למראה שלו וזה מראה על ביטחון עצמי גבוהה, ועושה את החיים יותר קלים כי בנות נמשכות לזה.
הנקודה שלי היא, שלא משנה אם אתה חטוב, שמן, רזה או סטרונגמן. הביטחון העצמי שלך מה שימשוך בחורות אליך ומה שיבריח אותן במקרה שהוא לא קיים. עצם ההתלבטות מבחינתי מראה שאתה לא שלם עם עצמך כרגע וכנראה מראה חטוב זה מה שיעזור לך לעלות את הביטחון העצמי שלך.

ואני אחזור ואומר למרות שהרבה אנשים חולקים על זה. בנות נמשכות לאופי, לא ליופי.

ואני אחזור ואומר למרות שהרבה אנשים חולקים על זה. בנות נמשכות לאופי, לא ליופי.
דובר פה רבות על מה גברים חושבים (חושבים שהם יודעים) שנשים אוהבות. אולי צריך להעביר את השאלה לפורום נשים, כך נשמע את התשובה ממקור ראשון.

דובר פה רבות על מה גברים חושבים (חושבים שהם יודעים) מה נשים אוהבות. אולי צריך להעביר את השאלה לפורום נשים, כך נשמע את התשובה ממקור ראשון.

פעם ניסית לשאול אישה מה היא חושבת? את התשובות אתה לא תקבל מנשים.
לא ממש הבנתי מהניסוח שלך אם אתה מכניס אותי לקטגוריות ה"חושבים שהם יודעים" אבל אני איהנה מחמת הספק.

לא ממש הבנתי מהניסוח שלך אם אתה מכניס אותי לקטגוריות ה"חושבים שהם יודעים" אבל אני איהנה מחמת הספק.
האמת היא שדיברתי באופן כללי, אבל אם כבר ניסחת זאת כך, האם אתה מחשיב עצמך מקטגורית ה"חושבים שהם יודעים", או מקטגורית ה"יודעים"?
😉

אז תענה לי על זה
אם רוצים להיות בטופ חייב להיות מוזרקים מגיל 17?
שאלה שלא קשורה לנושא
אתה תוכל,פשוט לא בטירונות ואתה תצטרך לחתור למקום שבו תוכל להתאמן
לי זה די ברור שבשביל להיות טופ עולמי, צריך המון זמן פנוי, כסף, ולדחוף כל חומר אפשרי.
מעבר לנכונות שהיא עצמה לא פעם מפתיעה אותי, כל המשאבים האלה הם בד"כ לא בהישג יד ( בטח לא בארצנו ).
לא חושב שצריך לדחוף כל וחומר אפשרי כדי להיות בטופ וגם ממש לא חושב שצריך לעשות את זה מגיל 16 אגב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית