עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מצטער לא נרשמתי לחוג של דמיון מודרך לא כל כך הצלחתי לדמיין .דמיין חזה של גבר ממוצא(לא שחיף) שלא מתאמן ותוסיף לזה קצת ככה אני בערך
דוחק 80 מקסימום ל5 בסט האחרון (עושה פירמידה) חשוב לציין שהשנתיים האלה שאני מתאמן זה עם הפסקות ועם הפסקות בתזונה בעיקר
אני לא יודע עם איזה אנשים אתה מסתובב אבל 20 כל צד זה משקל של מתחיל.מה הבעיה ב30 קילו כל צד?
יש אנשים שנתיים ועוד לא עברו ת20 כל צד יחסית זה טוב אל תבאס אותו סתם
תעלה תמונה בלי פנים אם אתה מתבייש..שלום לכולם, אני מתאמן כבר שנתיים ומה אני אגיד לכם יש לי חזה של ילדה בת 4, כל הזמן מקבל מחמאות מאנשים על הידיים והכתפיים אבל זה כבר נראה מצחיק ופתטי ליד החזה המצומק שלי. ניסיתי הכל. הוא לא גודל, מה עושים??
דמיין חזה של גבר ממוצא(לא שחיף) שלא מתאמן ותוסיף לזה קצת ככה אני בערך
דוחק 80 מקסימום ל5 בסט האחרון (עושה פירמידה) חשוב לציין שהשנתיים האלה שאני מתאמן זה עם הפסקות ועם הפסקות בתזונה בעיקר
גם המשקל עבודה שלך הוא לא של אדם שמתאמן שנתיים ואפילו פחות מזה
אני לא יודע עם איזה אנשים אתה מסתובב אבל 20 כל צד זה משקל של מתחיל.
ו30 כל צד זה בינוני וסביר.
ו לפתוח הפוסט בלי תמונה לא נוכל באמת לעזור לך
בכללי עם המשקל שלך של 80 ל 5 וזה גם רק סט אחד לפי מה שאתה אומר אז כמובן שהחזה שלך יהיה קטן.
אם הוא עדיין ילד בן 14 או סתם שוקל 60 קילו אז זה משקל דיי סבבה לדעתי.
לדעתי בינוני וסביר זה כאשר אתה עושה משקל גוף שלך. ולא מספר אבסולוטי.
לפותח הפוסט תכתוב מה הגיל/משקל שלך, ותעלה תמונה אם אתה רוצה חוות דעת יותר אוביקטיבית.
אם הוא בן 14 או שוקל 60 קילו, אין לו מה לצפות לחזה גדול מלכתחילה.
עובד לך? יש שיפור?אותה הבעיה, בן 24, לוחץ 105×5
התחלתי להוסיף נפח וחזרות גבוהות בנוסף ל5×5 ולכח
בנתיים עברו 3 חודשים אבל יש שיפור קטן...עובד לך? יש שיפור?
מה הגובה?שוקל 75 בערך בן 21
כי יכול להיות שזה רק בראש שלך ואולי אין שום חוסר פרופורציה ואין מה לתקן...אני לא מבין מה הקטע עם תמונה מה זה יתן לכם? ביקשתי תשובה לשאלה למה החזה לא גודל אני לא רואה איך להעלות תמונה תעזור לכם חוץ מלהרגיע את סקרנות