הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ חזה לא גודל

• פותח/ת השרשור inf
  • פורסם בתאריך

inf

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
שלום לכולם, אני מתאמן כבר שנתיים ומה אני אגיד לכם יש לי חזה של ילדה בת 4, כל הזמן מקבל מחמאות מאנשים על הידיים והכתפיים אבל זה כבר נראה מצחיק ופתטי ליד החזה המצומק שלי. ניסיתי הכל. הוא לא גודל, מה עושים??

כמה אתה דוחק בבנץ'?
ואולי זאת הגנטיקה שלך ועדיף שתילה תמונה אולי אתה סתם מגזים

• פותח/ת השרשור
דמיין חזה של גבר ממוצא(לא שחיף) שלא מתאמן ותוסיף לזה קצת ככה אני בערך

דוחק 80 מקסימום ל5 בסט האחרון (עושה פירמידה) חשוב לציין שהשנתיים האלה שאני מתאמן זה עם הפסקות ועם הפסקות בתזונה בעיקר

דוחק 80 מקסימום ל5 בסט האחרון (עושה פירמידה) חשוב לציין שהשנתיים האלה שאני מתאמן זה עם הפסקות ועם הפסקות בתזונה בעיקר
מצטער לא נרשמתי לחוג של דמיון מודרך לא כל כך הצלחתי לדמיין .

• פותח/ת השרשור
זה באמת משנה תמונה? הוא קטן יחסית לידיים באופן משמעותי ולא נראה כמו חזה של אדם שמתאמן שנתיים ואפילו לא פחות מזה

עזוב גנטיקה הכל תלוי בעבודה קשה לחיצת חזה לא עובדת? תנסה תרגיל אחר תנסה עם דאמבלים קרוס עם כבלים פרפר תנסה לעשות לחיצת יזה בשיפוע מסוים

או שכיבות סמיכה ומקבילית

תנסה לשלב שניים מהתרגילים האלה ואני בטוח שזה אמור לשפר תתוצאות

מה הבעיה ב30 קילו כל צד?
יש אנשים שנתיים ועוד לא עברו ת20 כל צד יחסית זה טוב אל תבאס אותו סתם

מה הבעיה ב30 קילו כל צד?
יש אנשים שנתיים ועוד לא עברו ת20 כל צד יחסית זה טוב אל תבאס אותו סתם
אני לא יודע עם איזה אנשים אתה מסתובב אבל 20 כל צד זה משקל של מתחיל.
ו30 כל צד זה בינוני וסביר.
ו לפתוח הפוסט בלי תמונה לא נוכל באמת לעזור לך

דבר ראשון מה הגובה והמשקל גוף שלך?
דבר שני אני מסכים עם הנאמר למעלה, עדיף שתעלה תמונה, אולי אתה באמת מגזים ואין חוסר פרופורציה

שלום לכולם, אני מתאמן כבר שנתיים ומה אני אגיד לכם יש לי חזה של ילדה בת 4, כל הזמן מקבל מחמאות מאנשים על הידיים והכתפיים אבל זה כבר נראה מצחיק ופתטי ליד החזה המצומק שלי. ניסיתי הכל. הוא לא גודל, מה עושים??
תעלה תמונה בלי פנים אם אתה מתבייש..
רק ככה נוכל לייעץ לך.

מה התוכנית שלך?

בכללי עם המשקל שלך של 80 ל 5 וזה גם רק סט אחד לפי מה שאתה אומר אז כמובן שהחזה שלך יהיה קטן.

גם המשקל עבודה שלך הוא לא של אדם שמתאמן שנתיים ואפילו פחות מזה

אם הוא עדיין ילד בן 14 או סתם שוקל 60 קילו אז זה משקל דיי סבבה לדעתי.

אני לא יודע עם איזה אנשים אתה מסתובב אבל 20 כל צד זה משקל של מתחיל.
ו30 כל צד זה בינוני וסביר.
ו לפתוח הפוסט בלי תמונה לא נוכל באמת לעזור לך

לדעתי בינוני וסביר זה כאשר אתה עושה משקל גוף שלך. ולא מספר אבסולוטי.

לפותח הפוסט תכתוב מה הגיל/משקל שלך, ותעלה תמונה אם אתה רוצה חוות דעת יותר אוביקטיבית.

בכללי עם המשקל שלך של 80 ל 5 וזה גם רק סט אחד לפי מה שאתה אומר אז כמובן שהחזה שלך יהיה קטן.

אם הוא עדיין ילד בן 14 או סתם שוקל 60 קילו אז זה משקל דיי סבבה לדעתי.

לדעתי בינוני וסביר זה כאשר אתה עושה משקל גוף שלך. ולא מספר אבסולוטי.

לפותח הפוסט תכתוב מה הגיל/משקל שלך, ותעלה תמונה אם אתה רוצה חוות דעת יותר אוביקטיבית.

אם הוא בן 14 או שוקל 60 קילו, אין לו מה לצפות לחזה גדול מלכתחילה.

אותה הבעיה, בן 24, לוחץ 105×5
התחלתי להוסיף נפח וחזרות גבוהות בנוסף ל5×5 ולכח

עובד לך? יש שיפור?
בנתיים עברו 3 חודשים אבל יש שיפור קטן...
לצערי זה המבנה גוף ותמיד יהיו לי כתפיים וידיים מפותחות לעומת חזה קטן. אז אני ממש העלתי את הנפח.
זה יותר טוב מתוכנית כח רגילה (ss ולינארית) עד כה

תוכל לפרסם את התוכנית שלך? אולי זה יעזור לחלקנו.בלי קשר ישנם הליכים רפואיים קוסמטיים שיכולים לעצב שרירי חזה.

• פותח/ת השרשור
שוקל 75 בערך בן 21, אני לא מבין מה הקטע עם תמונה מה זה יתן לכם? ביקשתי תשובה לשאלה למה החזה לא גודל אני לא רואה איך להעלות תמונה תעזור לכם חוץ מלהרגיע את סקרנות ואני לא עושה סט 1 מן הסתם?!
אני מגוון בתרגילים אבל בכללי לא מרגיש את החזה עובד כמו בתרגילי ידיים שבידיים אחרי 2 תרגילים הם מפוצצות מפאמפ.

בקשר לתוכנית זה 4 תרגילים לחזה, הראשון הוא בנץ פרס 4 סטים והשאר 3 סטים

שוקל 75 בערך בן 21
מה הגובה?
אני לא מבין מה הקטע עם תמונה מה זה יתן לכם? ביקשתי תשובה לשאלה למה החזה לא גודל אני לא רואה איך להעלות תמונה תעזור לכם חוץ מלהרגיע את סקרנות
כי יכול להיות שזה רק בראש שלך ואולי אין שום חוסר פרופורציה ואין מה לתקן...
לפעמים בנאדם חושב שיש לו למשל ידיים גדולות ונגיד כתפיים קטנות או חזה קטן או לא משנה מה, ובמציאות הוא פשוט כולו רזה ואין לו נקודה חלשה כי הוא כולו צריך לגדול וזהו... בשביל זה מבקשים תמונה שלך...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית