ייעוץ שאלה לגבי שומן בטני

sidewinder

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
היי
אני בן 39 , מתאמן כבר כמה חודשים . שוקל 67 קילו על 170 ס"מ.
רואה תוצאות יפות בחזה וכתפיים וגם יש כבר 4 קוביות בבטן (העליונות יותר).
בחלק התחתון של הבטן באיזור המותניים יש קצת שומן - ממש מעט , לא כרס . ולכן אין לי שם שתי קוביות.
העניין הוא שמבנה הגוף שלי ממש רזה. זה אומר ששאר הגוף רזה.
אני לא מצליח עם כל האימונים להפטר ממעט השומן הזה בבטן.

השאלה שלי לגבי התזונה : אני ממש רוצה לעלות מסה , אבל מת להפטר מהשומן הבטני.
האם ללכת על חיטוב או מסה?

תודה

זה השומן העיקש שיש לכולם אני מאמין שאם תרד לא.ש נמוך זה יעלם. לשאלתך אם מסה או חיטוב תתן תמונה כדי שנוכל לעזור לך

גם אני מצטרף לשאלה...כבר לא יודע מה לעשות עם הבטן והמותניים...
הרי שמסאת השריר יותר גדולה הגוף שורף יותר קלוריות לא??

מאזן שלילי מתון - 20% או פחות
העמסת פחמימות - בהתאם לכמות פחמימות\אחוז שומן.
פרוטוקולים של שומן עיקש - יש בפורטל
להוריד פחמימה ולעלות תדירות העמסות בהתאם
דיאטת UD2.0 - יש בפורטל

צורת ההסתכלות על כל הנושא הזה היא בגלל טרנד שגוי.
אתה לא יכול לבנות מסת שריר ובמקביל להיפטר משומן עיקש, לא בצורה טבעית בכל אופן.

אם אתה מעוניין בעוד מסה, אין לך מנוס מלהמשיך להתאמן ולאכול ולגדול.
אח"כ כשתגיע לסיפוק תוכל לחטב ולנסות להגיע כמה שיותר נמוך בא"ש ולראות אם זה מספק אותך או לא.

לחטב עכשיו רק יגרום לך כשתגיע ליעד להתחיל שוב מסה כי מלבד קוביות אתה תאבד את רוב המסה שהעלית, בהנחה ולא עלית ב 15 ק"ג ומעלה במסה האחרונה.

שומן עיקש... אתה ככל הנראה לא תצליח בתוכנית מסה אם תנסה בשל ההפרעה אצלך מהשומן הבטני דבר שיגרור חוסר מוטיבציה להעלות במסה ( שתגרור עליה בשומן מן הסתם ) ולכן זה כישלון ידוע מראש לדעתי. כדי להוריד שומן עיקש צריך להוריד פחמימות מהתפריט התזונתי שלך - לא אומר 0 פחמימה (או לנסות להתקרב) אלא מה שנקרא "לצמצם הגעות" של פחמימות לגוף כמה שיותר- דל פחמימה- יש פה אלף אשכולות מושקעים, מעניינים בנוגע לתפריט דל פחמימה - אני אישית עשיתי דל פחמימה והתוצאות היו מרשימות בהצלחה!

שומן עיקש... אתה ככל הנראה לא תצליח בתוכנית מסה אם תנסה בשל ההפרעה אצלך מהשומן הבטני דבר שיגרור חוסר מוטיבציה להעלות במסה ( שתגרור עליה בשומן מן הסתם ) ולכן זה כישלון ידוע מראש לדעתי. כדי להוריד שומן עיקש צריך להוריד פחמימות מהתפריט התזונתי שלך - לא אומר 0 פחמימה (או לנסות להתקרב) אלא מה שנקרא "לצמצם הגעות" של פחמימות לגוף כמה שיותר- דל פחמימה- יש פה אלף אשכולות מושקעים, מעניינים בנוגע לתפריט דל פחמימה - אני אישית עשיתי דל פחמימה והתוצאות היו מרשימות בהצלחה!
הבעיה במרכאות כפולות היא שבסוף החיטוב מתחילים מסה וכל הזמן מפחדים להשמין,
וכשנכנסים אל המסה בכל הכח לאחר כחודשיים שלוש השומן הבטני והעיקש חוזר ואין מה לעשות. צריכים לדעת להתמודד איתו במסה,
להרגיש שמנים אבל להתנחם בעובדה שחזקים ואח"כ בחיטוב שוב להוריד הכל.

הבעיה במרכאות כפולות היא שבסוף החיטוב מתחילים מסה וכל הזמן מפחדים להשמין,
וכשנכנסים אל המסה בכל הכח לאחר כחודשיים שלוש השומן הבטני והעיקש חוזר ואין מה לעשות. צריכים לדעת להתמודד איתו במסה,
להרגיש שמנים אבל להתנחם בעובדה שחזקים ואח"כ בחיטוב שוב להוריד הכל.

מסכים עם כל מילה מבחינת עדיפות אתה צודק אבל השאלה אם הוא יוכל לעשות את המעבר הזה בלב שלם...

מסכים עם כל מילה מבחינת עדיפות אתה צודק אבל השאלה אם הוא יוכל לעשות את המעבר הזה בלב שלם...
הכל תלוי במטרות שלו בסופו של דבר 😃

הוא יוכל לעשות מסה מתונה ונקייה עם פלוס קלורי קטן, להתקדם ממש לאט..אבל לא להשמין יותר מידיי.
ככה, אולי לאחר 5 שנים, יראה התקדמות כלשהי 😃

הכל תלוי במטרות שלו בסופו של דבר 😃

הוא יוכל לעשות מסה מתונה ונקייה עם פלוס קלורי קטן, להתקדם ממש לאט..אבל לא להשמין יותר מידיי.
ככה, אולי לאחר 5 שנים, יראה התקדמות כלשהי 😃

שמע זה קצת אוף טופיק לאשכול אבל ראיתי שאתה מתאמן בPOWER HOUSE איך שם? זה רחוק לי אבל נמאס לי מהמכון אצלי שמגביל את הסקוואט וכשאתה עושה דדליפט כולם מסתכלים עליך כאילו אתה רובוטריק

שמע זה קצת אוף טופיק לאשכול אבל ראיתי שאתה מתאמן בPOWER HOUSE איך שם? זה רחוק לי אבל נמאס לי מהמכון אצלי שמגביל את הסקוואט וכשאתה עושה דדליפט כולם מסתכלים עליך כאילו אתה רובוטריק
התאמנתי פעם אחת בינתיים,
מקום אדיר!!!
כל מה שיש שם זה נטו פאוור ליפטינג ורק מעודדים אותך לכח והרמות אולימפיות למיניהם

Back
למעלה תחתית