- פותח/ת השרשור
עכשיו אני לא מבין אם התגובה שלך היא הטרלה או לא 😃לא הבנתי אם הטרלה או לא?
אני מרגיש שהעולם עוד לא מוכן לראות את הישבן שלי בחוטיניגם לדעתי . חוטיני ובמה עכשיו!
כשהבייספס יגדלו קצת אולי אצלם, במיוחד בשבילך👉👌 👹 🍦 🚬🤪🚬
למה אין גם דאבל בייספס ??
ציפיתי ליותר..
מה זה ההכללות האלה? אם בנאדם שמן זה ישר אומר שהוא פאוורליפטר חזק? וואלה אני גם שמן וגם חלש ואתה מכניס אותי לתסביכים עם תגובות כאלהלא הבנתי מה הקטע של הפווארליפטרים לעלות תמונות "חיטוב"
באמת נראה שזה 100% זלזול במפתחי גוף שהם "מחטבים"
הבנו את הקטע שאתם אוהבים להרים כבד, להיות שמנים כי לדעתכם אי אפשר להתחזק כשאתה לא על 20% שומן ולהיות צינים בכל נושא שקשור לפיתוח גוף
עכשיו ברצינות, דבר ראשון אני לא מגדיר את עצמי כ"פאוורליפטר", זתומרת אני מתאמן אימוני כוח וזה אבל אני לא חושב שאפשר לקרוא לי ספורטאי, (חוץ מזה שאני גם חלש יחסית נגיד לליפטרים בארץ). דבר שני, אני ממש לא מזלזל במפתחי גוף, אני לא עד כדי כך אוהב להיות שמן, ואני כן חושב שאפשר להרים כבד ולהתחזק גם כשאתה לא על 20% שומן. הפוסט היה בקטע הומוריסטי, מי שחושב שזה פשוט לא מצחיק אז אין לי מה לעשות, מי שחושב שזה פוגע בו אני מקווה שיקרא את התגובה הזאת וידע שלא הייתה מטרה לפגוע
חשבתי על זה, אבל זה לא עד כדי כך מפריע לי בשביל להוציא סכומים כאלה על לייזרתעשו לייזר אם זה מפריע לכם 😃
תזכיר לי, אני זוכר משהו על 4 ליטר חלב ו2 חבילות אוראו ביוםו @yujinius אתה יודע מה אני חושב שאתה צריך לעשות 😃.