הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סוף חיטוב

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי אם הטרלה או לא?
עכשיו אני לא מבין אם התגובה שלך היא הטרלה או לא 😃
גם לדעתי . חוטיני ובמה עכשיו!
אני מרגיש שהעולם עוד לא מוכן לראות את הישבן שלי בחוטיני
👉👌 👹 🍦 🚬🤪🚬

למה אין גם דאבל בייספס ??
ציפיתי ליותר..
כשהבייספס יגדלו קצת אולי אצלם, במיוחד בשבילך
לא הבנתי מה הקטע של הפווארליפטרים לעלות תמונות "חיטוב"
באמת נראה שזה 100% זלזול במפתחי גוף שהם "מחטבים"
הבנו את הקטע שאתם אוהבים להרים כבד, להיות שמנים כי לדעתכם אי אפשר להתחזק כשאתה לא על 20% שומן ולהיות צינים בכל נושא שקשור לפיתוח גוף
מה זה ההכללות האלה? אם בנאדם שמן זה ישר אומר שהוא פאוורליפטר חזק? וואלה אני גם שמן וגם חלש ואתה מכניס אותי לתסביכים עם תגובות כאלה
עכשיו ברצינות, דבר ראשון אני לא מגדיר את עצמי כ"פאוורליפטר", זתומרת אני מתאמן אימוני כוח וזה אבל אני לא חושב שאפשר לקרוא לי ספורטאי, (חוץ מזה שאני גם חלש יחסית נגיד לליפטרים בארץ). דבר שני, אני ממש לא מזלזל במפתחי גוף, אני לא עד כדי כך אוהב להיות שמן, ואני כן חושב שאפשר להרים כבד ולהתחזק גם כשאתה לא על 20% שומן. הפוסט היה בקטע הומוריסטי, מי שחושב שזה פשוט לא מצחיק אז אין לי מה לעשות, מי שחושב שזה פוגע בו אני מקווה שיקרא את התגובה הזאת וידע שלא הייתה מטרה לפגוע
תעשו לייזר אם זה מפריע לכם 😃
חשבתי על זה, אבל זה לא עד כדי כך מפריע לי בשביל להוציא סכומים כאלה על לייזר
ו @yujinius אתה יודע מה אני חושב שאתה צריך לעשות 😃.
תזכיר לי, אני זוכר משהו על 4 ליטר חלב ו2 חבילות אוראו ביום

עכשיו אני לא מבין אם התגובה שלך היא הטרלה או לא 😃

אני מרגיש שהעולם עוד לא מוכן לראות את הישבן שלי בחוטיני

כשהבייספס יגדלו קצת אולי אצלם, במיוחד בשבילך

מה זה ההכללות האלה? אם בנאדם שמן זה ישר אומר שהוא פאוורליפטר חזק? וואלה אני גם שמן וגם חלש ואתה מכניס אותי לתסביכים עם תגובות כאלה
עכשיו ברצינות, דבר ראשון אני לא מגדיר את עצמי כ"פאוורליפטר", זתומרת אני מתאמן אימוני כוח וזה אבל אני לא חושב שאפשר לקרוא לי ספורטאי, (חוץ מזה שאני גם חלש יחסית נגיד לליפטרים בארץ). דבר שני, אני ממש לא מזלזל במפתחי גוף, אני לא עד כדי כך אוהב להיות שמן, ואני כן חושב שאפשר להרים כבד ולהתחזק גם כשאתה לא על 20% שומן. הפוסט היה בקטע הומוריסטי, מי שחושב שזה פשוט לא מצחיק אז אין לי מה לעשות, מי שחושב שזה פוגע בו אני מקווה שיקרא את התגובה הזאת וידע שלא הייתה מטרה לפגוע

חשבתי על זה, אבל זה לא עד כדי כך מפריע לי בשביל להוציא סכומים כאלה על לייזר

תזכיר לי, אני זוכר משהו על 4 ליטר חלב ו2 חבילות אוראו ביום

מצטער לא התכוונתי לתקוף ולפגוע ככה
פשוט אני רואה פה בפורום הרבה מאוד זלזול ביחס לבאדיבילדרים
אז לקחתי את זה בתור עוד פוסט שאפשר להגיד ששבר את גב הגמל (אין ספק שהגמל לא עושה מספיק דדליפט)

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
אז 6 או 7 ? ומבחינת אנשים על הראק (שהם לא החברה מפה) מתי עדיף ?
אין לי ממש שעה קבועה על הדקה, בדרך כלל מגיע בין 6 ל 7...
אנשים על הראק כמו שאמרתי לך לפני, אין כמעט סקוואטרים חוץ מהחבר'ה כאן, אז גם אם תפוס זה מתפנה תוך כמה דקות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית