עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה אתה מתכוון בלדחוף את עצמי אחורה על ספסל? דרך אגב זה אמור לעזור לי להרים עוד משקל?לא רק, אתה צריך לחשוב על לדחוף את עצמך אחורה על הספסל. בלג דרייב טוב מרגישים את השכמות "ננעצות" לתוך הספסל.
הקפצה:ניסיתי היום כאילו לדחוף את עצמי אחורה על הספסל באמצעות הישבן וכשאני דוחף את הרגליים ברצפה אבל לא הצלחתי לעשות את זה בזמן שאני מרים את המוט דרך אגב אם אני מניח את השכמות על הספסל ומקשית את הגב התחתון עדיין חייב לג דרייב או שזה מי שרוצה בשביל להרים משקל יותר גבוה? ובקשר ללג דרייב אני צריך לשים את הרגליים ממש אחורה ולדחוף לכיוון הריצפה או שאפשרי גם לשים אותם קדימה ולדחוף לפנים?לא רק, אתה צריך לחשוב על לדחוף את עצמך אחורה על הספסל. בלג דרייב טוב מרגישים את השכמות "ננעצות" לתוך הספסל.
אבל צריך שכל כף הרגל תהיה על הריצפה?כי ראיתי בסירטונים שכשהרגליים מאחור אז כשהם דוחפים אותם לרצפה הם על קצות האצבעות והבנתי כאילו צריך את כל הרגל על הרצפההמיקום של הרגליים זה עניין של העדפה אישית - הוא משתנה בין אנשים שונים, גם עם פרופורציות דומות.
אני אחפש לך סרטון טוב על לג דרייב ביוטיוב.
בעיקרון אני בפיתוח אבל אני עדיין רוצה להרים משקל יותר טוב ותקשיב ניסיתי נגיד לעשות את זה על המיטה שלי הצמדתי את הרגליים חזר לרצפה ודחפתי חזק והרגשתי בו זמנית שאני זז אחורה עם הישבן לבד לזה התכוונתה?וצריך לכוןץ את הישבן?וגם לעשות את הפעולה רק שאני עולה עם המוט וכשאני יורד להפסיק?כל כף הרגל צריכה להיות על הרצפה, אלא אם כן אתה הולך להתחרות באיגוד שמאפשר לעלות על קצות האצבעות. עלייה על קצות האצבעות מאפשרת להגדיל את הקשת ובכך לקצר את טווח התנועה. אם אתה רוצה להרים משקל מקסימום - זה חובה. יש הרבה שלא משתמשים בלג דרייב.
מזה להישאר סטטי?כן, לכווץ את הישבן ואת השכמות. בירידה - אתה יכול או להישאר סטטי, או להיפך - "להסיע" את עצמך קצת קדימה, ואז תוכל לדחוף את עצמך אחורה יותר חזק בעלייה.