הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מה אתם אוכלים בחיטוב?

אני אוכל מלא בשר לא מגביל קלוריות לא סופר טחינה,חביתה זה מדהים לדעתי תגוון,ביצים קשות,מקושקשת,שקשוקה.. תטגן בחמאה אפשר להוסיף מעל החביתה בזמן הטיגון גבנצ מוסיף מאוד
חזה עוף זה מזעזע,כנפיים זה מדהים וזול,מבשר טחון אתה יכול להכין קבבים ולשים מלא טחינה (שאתה מכין מטחינה גולמית שזה אחלה דבר די בריא,קצת לימון ומים)
שקדים,אגוזים לא חסר..

וזה נקרא אצלך חיטוב?

חיטוב של שמנים 🤣

זה נקרא דל פחמימה כמו שזה נראה

השאלה אם עובד לך החיטוב הזה, מעבר לכמה קילו הראשונים שזה הנוזלים שיורדים מהורדת פחמימות

בדיוק. דל פחמימה, גורם להורדת 2-3 קילו של נוזלים, אבל בלי לספור קלוריות בבשר שמן ובמיוחד בטחינה - אפשר להגיע ל-5000 קלוריות בלי להרגיש בכלל.

אני תומך בכל מילה ש @יהב אמר. מי שלא מבין למה לאנ יסה את זה 😃

אני תומך בכל מילה ש @יהב אמר. מי שלא מבין למה לאנ יסה את זה 😃
אני לא מתנגד למה שהוא אמר, אני מכיר אישית כמה אנשים (בעיקר נשים) שירדו לא רע בדל פחמימה בלי לספור כלום וגם בלי להתאמן, סתם שאלתי אם אם זה עובד לו מתוך סקרנות 😃

תמרים, חמאת בוטנים, חביתות
חמאת בוטנים 😍

לתמר , וחמאת בוטנים - אתם ממליצים לחיטוב ?
מזל שאני לא מקשיב לכם .

אני עכשיו בחיטוב והתפריט שלי כולל המון מוצרי חלב כגון: 500 מ״ל חלב ביום, גביע קוטג׳ , ולפעמים עוד דברים כגון גבינה לבנה וצהובה .
ואני יכול להגיד לכם שירדתי יפה מאוד ,
אני עכשיו סביב ה-12/13% שומן עם מסה מכובדת.
הכל בסופו של דבר מסתכם בערכים של התזונה.
2 תמרים שווים לערך של 80 גרם אורז לפני בישול
למה שהבן אדם יאכל תמר שלא יזיז לו ת׳ביצה
ועדיף שיחליף לאורז ? מצטער אני לא הצלחתי להבין את ההמלצות שלכם.

ואל תביאו לי ת׳משפט הנדוש : ״פחמימה איכותית״

מזל שאני לא מקשיב לכם .

אני עכשיו בחיטוב והתפריט שלי כולל המון מוצרי חלב כגון: 500 מ״ל חלב ביום, גביע קוטג׳ , ולפעמים עוד דברים כגון גבינה לבנה וצהובה .

עחי פחמימע עיחוטיט.
ועכשיו ברצינות:
הוא שאל מה טעים, ואמרתי לו חמאת בוטנים. כף עד כף וחצי של חמאת בוטנים עם 2 פרוסות של לחם קל/שיפון יעשו את העבודה.. אני נהנה מזה לא יודע מה איתך.. אני חולה על חמאת בוטנים

עחי פחמימע עיחוטיט.
ועכשיו ברצינות:
הוא שאל מה טעים, ואמרתי לו חמאת בוטנים. כף עד כף וחצי של חמאת בוטנים עם 2 פרוסות של לחם קל/שיפון יעשו את העבודה.. אני נהנה מזה לא יודע מה איתך.. אני חולה על חמאת בוטנים

נכון שזה טעים וכיף לאכול את זה ,
אך בחיטוב חשוב שהפחמימה לא תהיה גבוה - וגם בסופו של יום לא כיף ללכת לישון רעבים .
אני אישית מעדיף לוותר על התענוגות האלה של :
חמאת בוטנים, תמר מגהול - בגלל הערכים הגבוהים של הפחמימה ולאכול במקום זה אורז .
כי בדר״כ אחרי 2 כפות חמאת בוטנים עם פרוסה/2 של לחם שיפון תסכים איתי שגג שעה אתה רעב עוד הפעם , ולכן אני מעדיף לאכול 100 גרם אורז פרסי לפני בישול .
מבחינת ערכים : 123 קלוריות, 27 פחמימה.
פצצה לחיטוב, ואפשר לדחוף אפילו 200 גרם אורז לפני בישול ביום שלם כמו שאני עושה ,
כי אחרי זה אני לא אהיה רעב ויהנה מהכמות שאכלתי .

מזל שאני לא מקשיב לכם .

איפה בדיוק כתבתי שאני מעדיף תמרים בחיטוב מאשר אורז?
וחמאת בוטנים זה בכלל מקור לשומן, מה הקשר בין זה לפחמימה?
אתה יותר מידיי אימפולסיבי אחי.. צ'יל אאוט 😃

מאכלים כמו חלב קוטג גבינות בחיטוב עדיף פחות מכוון שיש נתרן גבוהה
לא מסכים איתך,
אני יסכים איתך רק בתנאי שהבחור רוצה לרדת מ-10% שומן וגם אז אני בספק .
אפשר ועוד איך עם מוצרי חלב להגיע לחיטוב נהדר.
איפה בדיוק כתבתי שאני מעדיף תמרים בחיטוב מאשר אורז?
וחמאת בוטנים זה בכלל מקור לשומן, מה הקשר בין זה לפחמימה?
אתה יותר מידיי אימפולסיבי אחי.. צ'יל אאוט 😃

מה הקשר ?
ראית כמה פחמימה יש בכף חמאת בוטנים? 11-12 גרם פחמימה .
מספיק שהוא יאכל 2 ביום הוא כבר על 25+ גרם פחמימה מיותרים לתפריט .
עדיף שמן זית שיסגור לך ת׳פינה של שומן .

לא מסכים איתך,
אני יסכים איתך רק בתנאי שהבחור רוצה לרדת מ-10% שומן וגם אז אני בספק .
אפשר ועוד איך עם מוצרי חלב להגיע לחיטוב נהדר.

מה הקשר ?
ראית כמה פחמימה יש בכף חמאת בוטנים? 11-12 גרם פחמימה .
מספיק שהוא יאכל 2 ביום הוא כבר על 25+ גרם פחמימה מיותרים לתפריט .
עדיף שמן זית שיסגור לך ת׳פינה של שומן .
אני שם חמאת בוטנים בשייק בבוקר עם שש וסקופ חלבון.
על מה אתה מדבר?
ב 25 גרם חמאת בוטנים יש בערך 6 גרם פחמימה.

מה חשבת שאני אוכל 100 גרם של חמאת בוטנים ביום?

אני שם חמאת בוטנים בשייק בבוקר עם שש וסקופ חלבון.
על מה אתה מדבר?
ב 25 גרם חמאת בוטנים יש בערך 6 גרם פחמימה.

מה חשבת שאני אוכל 100 גרם של חמאת בוטנים ביום?

לא חשבתי שאתה אוכל 100 גרם ביום ,
אבל חשבתי שהבן אדם לא יקנה כמוני כמוך את החמאת בוטנים של B&D כי לאכילה בתור ממרח היא ממש אבל ממש לא מתאימה - היא מאוד נוזלית ודביקה ולהגיד לך ת׳אמת ? לא להיט אם זה סולו על פרוסה וגם צריך להיאבק בפרוסה שהחמאת בוטנים לא תנזל לך על היד .
אם זה יתווסף לו לעירבוב עם משהו - דיינו .
אבל לאכול סולו , לא הכי טעים .

בכל אופן - לעניינינו , שיוסיף לו לתפריט אורז , קצת גבינות לא יזיק .
כשירגיש שהוא נתקע שיתחיל לקצץ .

נערך לאחרונה:
אבל חשבתי שהבן אדם לא יקנה כמוני כמוך את החמאת בוטנים של B&D כי לאכילה בתור ממרך היא ממש אבל ממש לא מתאימה - היא מאוד נוזלית ודביקה ולהגיד לך ת׳אמת ? לא להיט אם זה סולו על פרוסה וגם צריך להיאבק בפרוסה שהחמאת בוטנים לא תנזל לך על היד .

בכל אופן - לעניינינו , שיוסיף לו לתפריט אורז , קצת גבינות לא יזיק .
כשירגיש שהוא נתקע שיתחיל לקצץ .
צודק לגבי האורז הרבה יותר משביע בחיטוב אבל בחיטוב עדיף בלי מוצרי חלב כי הם מעכבים קצת (תלוי איזה) את החיטוב והלקטוז שיש בהם גורם לך להיות פחות יבש

צודק לגבי האורז הרבה יותר משביע בחיטוב אבל בחיטוב עדיף בלי מוצרי חלב כי הם מעכבים קצת (תלוי איזה) את החיטוב והלקטוז שיש בהם גורם לך להיות פחות יבש
נכון אתה צודק - אבל אני אומר לעצמי
שכל עוד אני לא עולה על במה אז לא רואה סיבה ל״מות״ בחיטוב בשביל שהקוביה בבטן תהיה יותר ברורה .
אפשר גם להנות מחיטוב - אני לא אשקר לך אך בחיטוב אני ממש מרגיש טוב כשאני אוכל בריא ומסודר/נקי מאשר במסה שאני מרשה לעצמי לפזול לדברים טעימים מדי פעם 😃

אבל חשבתי שהבן אדם לא יקנה כמוני כמוך את החמאת בוטנים של B&D כי לאכילה בתור ממרך היא ממש אבל ממש לא מתאימה - היא מאוד נוזלית ודביקה ולהגיד לך ת׳אמת ? לא להיט אם זה סולו על פרוסה וגם צריך להיאבק בפרוסה שהחמאת בוטנים לא תנזל לך על היד .
תשים את החמאת בוטנים טבעית של B&D במקרר יום-יומיים ואז היא תהיה כמו ממרח

תשים את החמאת בוטנים טבעית של B&D במקרר יום-יומיים ואז היא תהיה כמו ממרח

היא תמיד במקרר, וכן היא גושית לאחר כמה ימים
אבל תוך 30 שניות מהרגע שהוצאת אותה - מתחילה המלחמה עם השעון .
גם מבחינת זה שהיא ממרח ממש לא נעים כי היא סוג של ״מחניקה״ וקשה לבלוע אותה כממרח .

נערך לאחרונה:
היא תמיד במקרר, וכן היא גושית לאחר כמה ימים
אבל תוך 30 שניות מהרגע שהוצאת אותה - מתחילה המלחמה עם השעון .
גם מבחינת זה שהיא ממרך ממש לא נעים כי היא סוג של ״מחניקה״ וקשה לבלוע אותה כממרח .
אני מערבב אותה עם קוטג'/גבינה לבנה וזה יוצא טעים

• פותח/ת השרשור
אני מחפש מקורות חלבון,שומן נטו. פליז פליז זה כל כך קשה למצוא. אני לא נוגע בגבינה לבנה וקוטג' כי מאז שהורדתי 20 קילו אני לא מסוגל לסבול את המוצרים האלה. אני אוכל אבל גבנ"צ בכיף. ואני לא יכול להרשות לעצמי לאכול יותר בשר ממה שאני אוכל עכשיו בגלל בעיה של כסף. כי אני ואח שלי מתאמנים ביחד ויוצא לפחות 300 שקל בשבוע על בשר משהו מטורף. אז אני מחפש מקורות אחרים.
למישהו יש רעיון איך לעשות שקשוקה/חביתה ממש טעימה? זה יכול גם לעזור. ואם יש למישהו מוצר שומני חוץ מגבנ"צ חמאה ואגוזים אז בבקשה תמליצו לי על עוד

אני מחפש מקורות חלבון,שומן נטו. פליז פליז זה כל כך קשה למצוא. אני לא נוגע בגבינה לבנה וקוטג' כי מאז שהורדתי 20 קילו אני לא מסוגל לסבול את המוצרים האלה. אני אוכל אבל גבנ"צ בכיף. ואני לא יכול להרשות לעצמי לאכול יותר בשר ממה שאני אוכל עכשיו בגלל בעיה של כסף. כי אני ואח שלי מתאמנים ביחד ויוצא לפחות 300 שקל בשבוע על בשר משהו מטורף. אז אני מחפש מקורות אחרים.
למישהו יש רעיון איך לעשות שקשוקה/חביתה ממש טעימה? זה יכול גם לעזור. ואם יש למישהו מוצר שומני חוץ מגבנ"צ חמאה ואגוזים אז בבקשה תמליצו לי על עוד
שים 20 גרם חמאה במחבת ותטרוף 2 או 3 ביצים עם כף וחצי חלב ותטגן.. מבטיח לך שתלקק את האצבעות

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית