הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית ss

איילה

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום לכולם,
רציתי לשאול האם תוכנית ss מתאימה לנשים ( כשיש לי ותק עם תוכנית ab) והאם היא מתאימה למטרה של חיטוב כל הגוף ( כמובן משלבת אירובי)?
עוד אשמח לדעת, מן הסתם אני לא מרימה משקלים גובהים מאוד. כמה להעלות משבוע לשבוע במשקלים?
תודה ושבת שלום

היי איילה,
אני יגיד לך מנסיוני. נתתי לחברה שלי לעשות SS לאחר חודשיים שהיא עשתה FBW. בהתחלה היא קצת חששה אבל מהר מאד התחילה להנות מזה.
כמובן שלא הצליחה להעלות משקל כל אימון אבל ההתקדמות הייתה יפה. חשוב להגיד שיחד עם המסת שריר שעולה גם עולים באחוז שומן.
אם את לא מפחדת להשמין טיפה עכשיו כדי להוריד בחיטוב לקראת הקיץ ולהראות טוב יותר ואם את מוכנה להשקיעה (תוכנית אינטנסיבית..) אז לכי על זה, הנאה מובטחת.

היי איילה,
אני יגיד לך מנסיוני. נתתי לחברה שלי לעשות SS לאחר חודשיים שהיא עשתה FBW. בהתחלה היא קצת חששה אבל מהר מאד התחילה להנות מזה.
כמובן שלא הצליחה להעלות משקל כל אימון אבל ההתקדמות הייתה יפה. חשוב להגיד שיחד עם המסת שריר שעולה גם עולים באחוז שומן.
אם את לא מפחדת להשמין טיפה עכשיו כדי להוריד בחיטוב לקראת הקיץ ולהראות טוב יותר ואם את מוכנה להשקיעה (תוכנית אינטנסיבית..) אז לכי על זה, הנאה מובטחת.
אין קשר בין SS להשמנה יש קשר בין שתיית גלון חלב אכילה של 1000 קלוריות מעל הניטרלי ומימון חברות האוריאו להשמנה.

היי איילה וברוכה הבאה לפורום

SS מתאימה גם לגברים וגם לנשים.

בואי בנוסף תרשמי כאן את הפרטים האישיים שלך-גיל, גובה ומשקל.

אמנם בדרך כלל עושים ss במסה (לזה לדעתי התייחס דניאך) אבל את בהחלט יכולה לעשות גם בחיטוב. עשיתי זאת גם בחיטוב וגם בנייטרלי ושיפרתי משקלים לאורך כל התקופה.
לגבי עלייה במשקלים זה תלוי בנקודת הפתיחה שלך. כמתחילה סביר שתוכלי לעלות יפה בהתחלה. בכל אופן הייתי מעלה פעם בשבוע משקל ובהתאם ליכולת שלך. אין לך מה למהר אבל אם את מרגישה שאת רחוקה מהיכולת שלך תעלי 2.5 קג. אם את קרובה לקצה היכולת אפילו 0.5 קג זה עליה מספקת.
בסקווט ודדליפט סביר שתוכלי לעלות מהר יותר מבבנץ.
ההצלחה.

אין קשר בין SS להשמנה יש קשר בין שתיית גלון חלב אכילה של 1000 קלוריות מעל הניטרלי ומימון חברות האוריאו להשמנה.
ב99% מהמקרים מתישהו בנאדם יצטרך לאכול 1000 קלוריות מעל הניטרלי כדי לסיים SS

ב99% מהמקרים מתישהו בנאדם יצטרך לאכול 1000 קלוריות מעל הניטרלי כדי לסיים SS
מי הכריח לסיים סס? אדם שמתחיל על 40-80 סקבאט ומוסיף לסקוואט שלו 60 קילו בחודשיים שיהיה אסיר תודה ויעבור לטקסס
לא חושב שזה חכם להתקע עוד חודשיים ולהשמין בטירוף ואחר זה לשלם על כך בחיטוב שמונע ממך להתקדם,פשוט עוברים לטקסס..

מי הכריח לסיים סס? אדם שמתחיל על 40-80 סקבאט ומוסיף לסקוואט שלו 60 קילו בחודשיים שיהיה אסיר תודה ויעבור לטקסס
לא חושב שזה חכם להתקע עוד חודשיים ולהשמין בטירוף ואחר זה לשלם על כך בחיטוב שמונע ממך להתקדם,פשוט עוברים לטקסס..
תקשיבי לו הוא מבין בזה

• פותח/ת השרשור
חח תודה רבה על התגובות הצחקתם אותי ממש.
המטרה שלי זה לרדת בערך 5-7קילו . ולשמור על השריר.
באמת מבחינתי להעלות חצי קילו משבוע לשבוע זה התקדמות רצינית כי ..טוב בכל זאת אישה...
השאלה היא אם לא עדיף אז להמשיך לעשות ab ולשלב תרגילי מוט?
תודה רבה...

באמת מבחינתי להעלות חצי קילו משבוע לשבוע זה התקדמות רצינית כי ..טוב בכל זאת אישה...
תודה רבה...
לא חושב,תתחילי SS עדיף.

• פותח/ת השרשור
שילבתי אבל בקטנה.. בעיקר משקולות
...בכל מקרה צריך לפתח כוח מסויים לפני כי מוט זה בערך 20 קילו

שילבתי אבל בקטנה.. בעיקר משקולות
...בכל מקרה צריך לפתח כוח מסויים לפני כי מוט זה בערך 20 קילו
אף אחד לא אומר שחייבים להתחיל ממוט אולימפי. מוטות 30 מ"מ (קוטר) בהחלט מתאימים למתאמנת מתחילה.
ss או ab או fbw, לא כל כך חשוב. מה שכן חשוב הוא שהחלק הארי של העבודה יתבצע עם מוט (סקווט, לחיצות חזה/כתפיים, דדליפט, חתירה, הם הבסיס של כל תכנית, בהנחה שהיא תכנית טובה).

תודה רבה...

לא יודע מה הכנסת לעצמך לראש לגבי היכולות של נשים, אבל חצי קילו משבוע לשבוע זו התקדמות מאוד מתונה, גם בשביל אישה. בתור מישהי מתחילה את יכולה וצריכה להתקדם מאימון לאימון, או משבוע לשבוע במקרה הגרוע.

• פותח/ת השרשור
לא הכנסתי לראש כלום. אני מדברת על מה שאני רואה ביחס לעצמי. אני לא מתחילה מאפס אז כן לפי דעתי יהיה לי קשה להוסיף הרבה משקל למוט מאימון לאימון...

לא הכנסתי לראש כלום. אני מדברת על מה שאני רואה ביחס לעצמי. אני לא מתחילה מאפס אז כן לפי דעתי יהיה לי קשה להוסיף הרבה משקל למוט מאימון לאימון...

מה משקלי העבודה שלך?

אגב, תמצאי מדריך או מישהו אחר שמבין בזה כדי שיראה לך איך עושים את התרגילים. מציעה לך לא ללמוד לבד ולא לבקש ממדריך מתחום הבדיבילדינג

את לא חייבת לעשות SS , הכי חשוב שתשלבי תרגילים מורכבים בתוכנית שלך ותהיה לך עליה קבועה במשקלים (לפחות בהתחלה) זאת דעתי.

אוקי סבבה תודה:)

כלומר:
מספר חזרות קטן בכל סט, בתור התחלה. עד 5 חזרות. מה שיאפשר לך להעמיס משקל גבוה יותר + עליה קבועה במשקלים.
להתמקד בעיקר בתרגילים המורכבים ופחות להשקיע במכונות למיניהן (כידוע, מכונות זה לכוסיות).... ;)

Back
למעלה תחתית