עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין קשר בין SS להשמנה יש קשר בין שתיית גלון חלב אכילה של 1000 קלוריות מעל הניטרלי ומימון חברות האוריאו להשמנה.היי איילה,
אני יגיד לך מנסיוני. נתתי לחברה שלי לעשות SS לאחר חודשיים שהיא עשתה FBW. בהתחלה היא קצת חששה אבל מהר מאד התחילה להנות מזה.
כמובן שלא הצליחה להעלות משקל כל אימון אבל ההתקדמות הייתה יפה. חשוב להגיד שיחד עם המסת שריר שעולה גם עולים באחוז שומן.
אם את לא מפחדת להשמין טיפה עכשיו כדי להוריד בחיטוב לקראת הקיץ ולהראות טוב יותר ואם את מוכנה להשקיעה (תוכנית אינטנסיבית..) אז לכי על זה, הנאה מובטחת.
ב99% מהמקרים מתישהו בנאדם יצטרך לאכול 1000 קלוריות מעל הניטרלי כדי לסיים SSאין קשר בין SS להשמנה יש קשר בין שתיית גלון חלב אכילה של 1000 קלוריות מעל הניטרלי ומימון חברות האוריאו להשמנה.
מי הכריח לסיים סס? אדם שמתחיל על 40-80 סקבאט ומוסיף לסקוואט שלו 60 קילו בחודשיים שיהיה אסיר תודה ויעבור לטקססב99% מהמקרים מתישהו בנאדם יצטרך לאכול 1000 קלוריות מעל הניטרלי כדי לסיים SS
תקשיבי לו הוא מבין בזהמי הכריח לסיים סס? אדם שמתחיל על 40-80 סקבאט ומוסיף לסקוואט שלו 60 קילו בחודשיים שיהיה אסיר תודה ויעבור לטקסס
לא חושב שזה חכם להתקע עוד חודשיים ולהשמין בטירוף ואחר זה לשלם על כך בחיטוב שמונע ממך להתקדם,פשוט עוברים לטקסס..
לא חושב,תתחילי SS עדיף.חח תודה רבה על התגובות הצחקתם אותי ממש.
המטרה שלי זה לרדת בערך 5-7קילו . ולשמור על השריר.
באמת מבחינתי להעלות חצי קילו משבוע לשבוע זה התקדמות רצינית כי ..טוב בכל זאת אישה...
השאלה היא אם לא עדיף אז להמשיך לעשות ab ולשלב תרגילי מוט?
תודה רבה...
השאלה היא למה לא שילבת תרגילי מוט עד עכשיו.השאלה היא אם לא עדיף אז להמשיך לעשות ab ולשלב תרגילי מוט?
אף אחד לא אומר שחייבים להתחיל ממוט אולימפי. מוטות 30 מ"מ (קוטר) בהחלט מתאימים למתאמנת מתחילה.שילבתי אבל בקטנה.. בעיקר משקולות
...בכל מקרה צריך לפתח כוח מסויים לפני כי מוט זה בערך 20 קילו
חח תודה רבה על התגובות הצחקתם אותי ממש.
המטרה שלי זה לרדת בערך 5-7קילו . ולשמור על השריר.
באמת מבחינתי להעלות חצי קילו משבוע לשבוע זה התקדמות רצינית כי ..טוב בכל זאת אישה...
השאלה היא אם לא עדיף אז להמשיך לעשות ab ולשלב תרגילי מוט?
תודה רבה...
לא הכנסתי לראש כלום. אני מדברת על מה שאני רואה ביחס לעצמי. אני לא מתחילה מאפס אז כן לפי דעתי יהיה לי קשה להוסיף הרבה משקל למוט מאימון לאימון...
אוקי סבבה תודה:)