הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בתפריט תזונה להורדת אחוזי שומן והעלאת מסת השריר

א.ספורט

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום לכולם
אשמח לעזרה לתפריט להורדת אחוזי השומן העלאת מסת השריר- הנתונים שלי:
גובה 167
משקל 60
אימונים בשבוע 5 או 6
שעת אימון 18:00 או 19:00
אשמח אם תעזרו לי מה לאכול אחרי או לפני אימון
תודה לכולם:P:

היי וברוכה הבאה לפורום

* הבהרה: תקופות מסה וחיטוב הן 2 תקופות מנוגדות אחת לשנייה - בחיטוב את נמצאת במאזן קלורי שלילי ובמסה מאזן קלורי חיובי.

אפשר לשאול למה את מתאמנת 6 פעמים בשבוע ? את אצנית אולימפית ?

בתור מתחילה יספיק לך 3 פעמים בשבוע להתאמן. הגוף בנוסף לאימונים ותזונה צריך גם לנוח ולהתאושש מאימון לאימון ואת לא נותנת לו את זה.

את צריכה לדעת כמה קלוריות בכלליות את אוכלת ביום וכמה מתוך הקלוריות הן חלבון-פחמימות-שומן.

@מרטין

לתפריט להורדת אחוזי השומן העלאת מסת השריר-
כפי שכתב לך @oz25 יש תפריט להעלאת מסת השריר ויש תפריט להורדת אחוז השומן. הראשון יהיה במאזן חיובי והשני בשלילי.
167 משקל 60 רוב הסיכויים שאת לא צריכה לרדת במשקל אבל השאלה היא מה המטרה שלך?

קצב חילוף החומרים שלך במנוחה עומד על כ-1600 קלוריות. עכשיו את צריכה להחליט מה המטרה ולהתאים את כמות הקלוריות לתכנית האימונים. חשוב לקחת בחשבון במאזן גם את הקלוריות שאת שורפת באימון.

אז קודם כל תחליטי על מטרה, אחכ תקבעי סך קלורי יומי בהתאם ולבסוף נשאר לך לתכנן את התפריט היומי שלך בהתאם לשורה התחתונה שאת צריכה להגיע אליה. ההמלצה שלי לכי עם מה שאת רגילה ואוהבת ככל האפשר כדי שתתמידי בתפריט.
תקפידי על צריכה של לפחות 100 גר חלבון ו50 גר שומן.
לגבי מה לאכול לפני ואחרי אימון זה לא ממש חשוב העיקר השורה התחתונה - אכלת מספיק? אם את במסה או שאכלת די! אם את בחיטוב.

Back
למעלה תחתית