עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ברציפות, מוות נעים.
שותים הרבה מים ואוכלים מלפפון
אז שתה משהו חם כמו תה.
יש סיסמא שאומרת:
מי שלא רעב, לא מתחטב.
על איזה פוסט מדובר?בהמשך לאותו פוסט, כשכתוב לבצע שני אימוני FBW ברציפות האם הכוונה באותו היום (עם אופציה להפרשי שעות ביניהם) או ברצפיות ממש אחד אחרי השני בלי מנוחה ביניהם.
תודה מראש!
על איזה פוסט מדובר?
כלומר איזה תכנית ואיזה דיאטה?
אני קורא את השרשור והוא נשמע ממש מעניין רק שלא הבנתי על מה אתם מדברים 😣
בררתי כבר ואצל חתוכה עושים את זה כמו שצריך בלי פירורי לחם יבש או חרטה אחרת, פשוט חומוס טהור (קטניות כבר אמרנו?).
בקיצור היה לי את אחד המחזות הכי מוזרים שהיו לי בחיים.
ישבנו כל המשפחה סביב השולחן לאכול הפלאפל, כולם טורפים כמו שצריך, ורק אני כמו איזה ילד שואה פותח את הפיתה, ומתחיל לאכול עם כף את הביפנוכו (יעני - מה שיש בפנים), ואחרי זה עוד גרדתי את הפיתה עם הכף (מבפנים) כדי לוודא שלא נשארה טחינה (גם שומן איכותי וגם רעב כמו כלב).
ובתחושה רעבה זאת, אני זז לעשות שעה אירובי.
גוטנאכט.
😆אתה יודע אפשר להזמין כדורים בצלחת...
אכלת נתרן טהור לוריד.בררתי כבר ואצל חתוכה עושים את זה כמו שצריך בלי פירורי לחם יבש או חרטה אחרת, פשוט חומוס טהור (קטניות כבר אמרנו?).
בקיצור היה לי את אחד המחזות הכי מוזרים שהיו לי בחיים.
ישבנו כל המשפחה סביב השולחן לאכול הפלאפל, כולם טורפים כמו שצריך, ורק אני כמו איזה ילד שואה פותח את הפיתה, ומתחיל לאכול עם כף את הביפנוכו (יעני - מה שיש בפנים), ואחרי זה עוד גרדתי את הפיתה עם הכף (מבפנים) כדי לוודא שלא נשארה טחינה (גם שומן איכותי וגם רעב כמו כלב).
ובתחושה רעבה זאת, אני זז לעשות שעה אירובי.
גוטנאכט.
אתה יודע אפשר להזמין כדורים בצלחת...
כף סובין וזו הארוחה האחרונה שלי:suicide:לא כשזה טייק אווי.........
משה - חוץ מהנתרן הזה לא אכלתי שום דבר שמריח נתרן בשלושה ימים האחרונים, ככה שאני די בסדר מהבחינה הזאת.
ולאחרון - חתוכה זה מזון בריאות בשבילי 😲.
עידכון ארוחה נוספת הזויה:
שתי קופסאות טונה במים + בצל + טיפ טיפה רסק עגבניות - מעורבב יפה.
מעל זה שכבה חביתה יפהפהיה משני חלבונים + חלמון.
מעל כל התענוג הדליקטסי הזה פוזרה כפית שמן זית.
בתיאבון