הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 10 ימים של "חיטוב"

Nethaniel

משתמש פעיל
952
2
נק' מוניטין:
9,918
952
2
בהמשך לאותו פוסט, כשכתוב לבצע שני אימוני FBW ברציפות האם הכוונה באותו היום (עם אופציה להפרשי שעות ביניהם) או ברצפיות ממש אחד אחרי השני בלי מנוחה ביניהם.

תודה מראש!

• פותח/ת השרשור
יש למישהו המלצה למתכונים על בסיס ירקות בלבד או כדומה?
המלאים הנוכחים נגמרים ויש עוד שבוע לעבור...

• פותח/ת השרשור
אז שתה משהו חם כמו תה.
יש סיסמא שאומרת:
מי שלא רעב, לא מתחטב.

כן, זה מה שאני עושה בינתיים.

אגב, אני אחרי האימון הכפול, ואני חייב לציין שזה אחד הדברים הנוראיים שיש.
באימון השני כבר אחרי ההתחלה שלו בערך כל הגוף כאב כי מרבית התרגילים מאמנים שרירים שונים בעצימות שונה עם חפיפה ביניהם ככה שעכשיו אני בקושי מסוגל להזיז את הידיים ולכתוב את הפסקה הזאת, לא נדבר על פעולת ההליכה שנראה לי נשללה ממני סופית 😵

בגלל זה עושים את זה רק פעם אחת בחיים ומבינים שקוביות בבריכה ל5 שעות לא שווה את זה, זה סתם ניסוי יפה להוכיח זאת.

בהמשך לאותו פוסט, כשכתוב לבצע שני אימוני FBW ברציפות האם הכוונה באותו היום (עם אופציה להפרשי שעות ביניהם) או ברצפיות ממש אחד אחרי השני בלי מנוחה ביניהם.

תודה מראש!
על איזה פוסט מדובר?
כלומר איזה תכנית ואיזה דיאטה?
אני קורא את השרשור והוא נשמע ממש מעניין רק שלא הבנתי על מה אתם מדברים 😣

• פותח/ת השרשור
מותר לי לאכול פלאפל במהלך התוכנית?
כי קראתי שיש מתכונים ששמים בפלאפל מעט פירורי לחם...

תודה ראש!

(כמובן מדבר על כדורי פלאפל בלבד)

בחיטוב לא היתי אוכל שום דבר שאני לא יודע את הערכים שלו.

אם אתה יודע והוא מתאים לתפריט בתוכנית שלך אז לך על זה.

• פותח/ת השרשור
בררתי כבר ואצל חתוכה עושים את זה כמו שצריך בלי פירורי לחם יבש או חרטה אחרת, פשוט חומוס טהור (קטניות כבר אמרנו?).

בקיצור היה לי את אחד המחזות הכי מוזרים שהיו לי בחיים.
ישבנו כל המשפחה סביב השולחן לאכול הפלאפל, כולם טורפים כמו שצריך, ורק אני כמו איזה ילד שואה פותח את הפיתה, ומתחיל לאכול עם כף את הביפנוכו (יעני - מה שיש בפנים), ואחרי זה עוד גרדתי את הפיתה עם הכף (מבפנים) כדי לוודא שלא נשארה טחינה (גם שומן איכותי וגם רעב כמו כלב).

ובתחושה רעבה זאת, אני זז לעשות שעה אירובי.

גוטנאכט.

בררתי כבר ואצל חתוכה עושים את זה כמו שצריך בלי פירורי לחם יבש או חרטה אחרת, פשוט חומוס טהור (קטניות כבר אמרנו?).

ישבנו כל המשפחה סביב השולחן לאכול הפלאפל, כולם טורפים כמו שצריך, ורק אני כמו איזה ילד שואה פותח את הפיתה, ומתחיל לאכול עם כף את הביפנוכו (יעני - מה שיש בפנים), ואחרי זה עוד גרדתי את הפיתה עם הכף (מבפנים) כדי לוודא שלא נשארה טחינה (גם שומן איכותי וגם רעב כמו כלב).

גוטנאכט.

אתה יודע אפשר להזמין כדורים בצלחת...

גוטנאכט.
אכלת נתרן טהור לוריד.

• פותח/ת השרשור
אתה יודע אפשר להזמין כדורים בצלחת...

לא כשזה טייק אווי.........

משה - חוץ מהנתרן הזה לא אכלתי שום דבר שמריח נתרן בשלושה ימים האחרונים, ככה שאני די בסדר מהבחינה הזאת.

ולאחרון - חתוכה זה מזון בריאות בשבילי 😲.

עידכון ארוחה נוספת הזויה:
שתי קופסאות טונה במים + בצל + טיפ טיפה רסק עגבניות - מעורבב יפה.
מעל זה שכבה חביתה יפהפהיה משני חלבונים + חלמון.
מעל כל התענוג הדליקטסי הזה פוזרה כפית שמן זית.

בתיאבון 😵

לא כשזה טייק אווי.........

משה - חוץ מהנתרן הזה לא אכלתי שום דבר שמריח נתרן בשלושה ימים האחרונים, ככה שאני די בסדר מהבחינה הזאת.

ולאחרון - חתוכה זה מזון בריאות בשבילי 😲.

עידכון ארוחה נוספת הזויה:
שתי קופסאות טונה במים + בצל + טיפ טיפה רסק עגבניות - מעורבב יפה.
מעל זה שכבה חביתה יפהפהיה משני חלבונים + חלמון.
מעל כל התענוג הדליקטסי הזה פוזרה כפית שמן זית.

בתיאבון
כף סובין וזו הארוחה האחרונה שלי:suicide:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית